- Konu Sahibi DreamLover
-
- #33.601
kadiş bizde de emir öle
bu havada gidiyo dolaptan yazlık tişört kapri ne varsa bulup çıkarıyo onları giyiyo
zor çıkartıyorum
üşürsün dediğimde de ben yaşlımıyım ki üşüyeyim gencim ben diyoosempatiksalakcinniakannehirdelikafadulden
Kadiscim , normal tabiki hayatım zamanla bitecek bu da diğerleri gibi :). Kadiscim sağol canımmm
günaydınlar
bizde kahvaltıdan yeni kalktık.
zehra gözün aydın canım.
kadis tam zamanı bence.berra da öyle
yelizcim naber?denoyla konuşmuşsun...
Bende wakit buldukça film izlemenizi tavsiye ederim kızlar... Geçenlerde testere 6 yı izlicez eşim uyudu (böyle bir filmde hemde:) ) tek başıma izledim, yusuf yusuf :) dünkü gerilimdede sürekli kontrol ettim uyumaması için :)))
İyidir semoşum,sizden naber ? konuşmammı - hawasındaydı bülbül gibi değilse eline bile almıyor telefonu, dr dan sonra mc donalds a götürcenmi beni dedi :)
tekrar merhaba kızlar
evet yeliz biraz tavır koyayım diyorum
en azından biraz money koparırım belki, biraz daha naz yaparsam almak istediklerimi sıralarım oda kesenin ağzını açar tabiisempatiksalakcinni
tekrar merhaba kızlar
evet yeliz biraz tavır koyayım diyorum
en azından biraz money koparırım belki, biraz daha naz yaparsam almak istediklerimi sıralarım oda kesenin ağzını açar tabiisempatiksalakcinni
sen işini bilirsin zehra sultannn kaydirigubbakcemile5
sen işini bilirsin arkadaşımşakkıdı
Yaa sorma Betüş sonunda ufak çaplı bi şok yaşadım...Güzeldi.:)
Sorma Semoşum, pazarlık yaptı bu sefer, seve seve dedim ben :)
Yap yap Zehroşum, sen işini bilirsin :))))
Gerilim iyi oluyor be zehroş , sewiyorum ben :))))) goncamda ona korkup sarıldığım için seviyor ;P
3 üçümüzden aynı mesaj, sonuç; zehroş işini cidden biliyor :))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?