Bebeklerimiz ve Biz

Paylaşımın için saol Yelizcim...
Layıkıyla çocuk yetiştirmek çok büyük zanaat.
Bizde tavan durumunda paylaşmama özelliği... Elinden birşey alındığında direk ısırıyor. Yaptığının yanlış olduğunu zarar vermeden istemesi gerektiğini anlatıyorum ama dinleyen kimmmm
Neyse kişiliğinin oturması ve kendine güvenen biri olması için müdahaleleri daha aza indireceğim. Çok bıçak sırtı bir durum of offffffffffffff

yelızcım paylasım super canım

Bırde bışi danısabılırmıyım efe artık ısmını kullanmak ıstemıyor efe denılınce ortalıgı yıkıyor çınar dıye tamam bız alışkın olmadıgımız halde çınar dıyoruz ama dışardan bırı efe dedımı kıyamet kopuyor bunun ıçın neyapabılırızkı

Öylemi Semiha, ben tesadüfen rastladım, anlatımı hoşuma gitti. (şimdi arattım kendi siteside var dr un,videolu anlatımlarıda var bi bakın bende müsait olduğumda bakıcam.)

Sibel ne ince düşünmüşsün öyle :)

Son düzenleme:
yelızcım bı ara kardesım olsun dıyordu babasıda kız olursa buse olsun dedı efede çınar olsun dedı bızde o senın ısmın dedık oyuzden sanırım ama herkes efe dıyor öyle alıştık şimdi çınar zor gelıyor

Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin’in tüm bilgi birikimini okuyucularıyla paylaştığı Çöp Çocuk Serisi "Anne ış’te" adlı kitapla devam ediyor. Kitap, Çalışan annenin çocuğu ile kaliteli zaman geçirebilmesine, ondan ayrı kaldığı zamanları hiç ayrılmamışçasına yaşamasına yardımcı olmaya çalışıyor. Büyük bir ustalıkla kaleme alınan "Anne ış’te" çocuklarını tanımak, neyi neden yaptığını anlamak isteyen ebeveynler için yanlarından ayıramayacakları bir başvuru kaynağı..

bende almayı düşünüyorum bilgi için sağola.s.

yelizcim sen sitesi var deyince bende inceledimde.çok güzel faydalı bir site
doktorun açıklamalı anlatımıda çok hoşşş.akıcı

tekrardan selam kızlar...
oo sohbet güzelmiş..
bizde iş yokken bizim burdaki ablaya dışarı çıktık ofise alışveriş yaptık biraz..
bi de çayın yanına bişeyler alıp şirketçe keyif yaptık.

yelizim paylaşım çok güzelmiş..
kitabı da merak ettim..
acaba tam bize göre bişey mi.yoksa yine bizim bildiklerimiz mi var...

sevilcim canım benim çok zor değil mi nasıl iyi anlıyorum seni..
bu azı dişler çok kötüymüş.acı bi şekilde tecrübe ettim...
allah sana sabır versin cnm..
kolayca çıkar inşallah iremin dişleri

kızlar bişey sorcam bilen varmı?
şimdi burda söylediler...
diş çıkarmayı kolaylaştırmak için eczanelerde ilaç varmış.
kullanan duyan bilen var mı?

elifcim acısını hafifletmek amacıyla sürülen bir jel var onu biliyorumda.kolaylaştıran birşeyler olduğnu hiç duymadım...

Elif okuyunca sen aklıma geldin ama içeriğini bilmiyorum... afiyet olsun bu arada.

o tür bi ilaç ben gebeliğimden başlayarak kullandım küçük bir kutuda ufacık bir hap hem bebek hem benim için vermişti dr, doğumdan sonrada kullandık yaklaşık bir yaşına kadar ama sonra bıraktı, hatta barışda kullanmıştı, kapağı çok zor açılan bir kutusu var. ıstersen bi drunuza sor bakalım ama sonuna gelmişken
kullanmak gerekirmi bilmiyorum cnm.

Allah bağışlasın vira....

elifcim acısını hafifletmek amacıyla sürülen bir jel var onu biliyorumda.kolaylaştıran birşeyler olduğnu hiç duymadım...

o değilmiş ya...
ama burdakilerde adını bilmiyor..
bi araştırayım bakalım

hehe bende durum vahim olunca dimi..
ana ben hiç duymadım öyle bi hap..
kullanmadım da..
ya sadece 2 diş...
sürülecvek bişi demişlerdi..
dr.a götürsem ne ilaç verir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…