- Konu Sahibi DreamLover
-
- #33.341
kadisim geçmiş olsun canım..
kesin teşhis migren ha..
etrafımda bi kaç kişide vardı..
dayanılması çok zor o ağrının..
allah kolaylık versin canım..
peki bi tedavisi faaln yok um
geçmiş olsun kadişim migren çok fena
kadis geçmiş olsun migren çok fena
evlenmeden önce bu hastalığın sadece adını duymuştum
ama şimdi görümcemde ve kayınvalidemde varmış.
çok zor oluyor canım.
koca gün yatıyorlar tuttumu
allah şifa versin canım
Selam fıstıklar...
Ay bu ne soğuk böyle cayır cayır yanıyor yinede banamısın demiyor. Bu evin ısınmama problemi beni deli ediyor. Geçen ay 200 geldi ısınsam içim gam yemiyecek bu ay düşünemiyorum bile(
Kadişcim çok geçmiş olsun... Benimde reglden 2-3 gün önce başlar baş ağrım bitene kadarda geçmez. Demekki gitsem banada aynı şeyleri söyleyecek.Öyle hafif ağrı kesicilerde kesmez.QUOTE]
soğukki ne soğuk yakıyoruz yakıyoruz ısınamıyoruz vallahi sobanın yerini tutan yok sevilim ama onunda temizlik problemi var işte allah yardımcımız olsun kış geldimi doğalgaz faturaları uçuyor 147 gelmiş bakalım bu ay kaç gelir oda akşamdan akşama yandığı halde
geçmiş olsun dileğin içinde teşkkürler canımcım doktorun dediğine göre regl dönmeinde dah şiddetli olurmuş ben uzman tv dedinledim ordaki doktorda aynı şeyleri söledi doktora gitmeden ben kendim araştırıp teşhisimi koydum am onun demesi daha önemliydi benim için çok yoğun ve şiddetli oluyorsa git canım ihmal etme herşeyin tedavisi başında güzel inşallah yoktur ama ihmalde etme
Selam Sevilcim, nasılsınız fıstığım nasıl :). Gazdamı bişey var ne, ısıtmıyor evleri. Denizin dün halamda kalıcam krizi tuttu , havada soğuk diye bizimde işimize geldi , kaldık orda, merkezi sistem evin içi sauna sanki badylerle gezindik. :)
Selam fıstıklar...
Ay bu ne soğuk böyle cayır cayır yanıyor yinede banamısın demiyor. Bu evin ısınmama problemi beni deli ediyor. Geçen ay 200 geldi ısınsam içim gam yemiyecek bu ay düşünemiyorum bile(
Kadişcim çok geçmiş olsun... Benimde reglden 2-3 gün önce başlar baş ağrım bitene kadarda geçmez. Demekki gitsem banada aynı şeyleri söyleyecek.Öyle hafif ağrı kesicilerde kesmez.
Semihacım kuzunun daha iyi olmasına sevindim inşallah senin öksürüğünde en kısa sürede geçer. Bol bol bitki çayı zencefili bal iç çok iyi geliyor.
Elifcim Allah yardımcın olsun. Bu gece nöbetleri insanın sinirlerini harap ediyor.
Anladım semihacım, normal diyorsa normaldir ben ilk defa duyduğum için tuhafıma gitti, denizin bütün dişleri tam ama sanki 4 dişlik daha yer var en arkadalarda.
Kadiscim çok geçmiş olsun canım acil şifalar, görümcemde ve yengemde var migren gördüğüm kadarıyla çok zor.
Anladım semihacım, normal diyorsa normaldir ben ilk defa duyduğum için tuhafıma gitti, denizin bütün dişleri tam ama sanki 4 dişlik daha yer var en arkadalarda.
Kadiscim çok geçmiş olsun canım acil şifalar, görümcemde ve yengemde var migren gördüğüm kadarıyla çok zor.
Bayılıyorum bu merkezi ısıtmalı evlere....
Valla ben 5 yıldır bu evdeyim hiç ısınmadı. Ev korunaksız dış cepesi falan birde ben enüst katım alt katta kayınvalidemler oturuyor. Çok geliyor diye onlarda yakmıyor böyle olunca ben nekadar yakarsam yakayım birşeye yaramıyor.
İremi herşeye mızıklanmasını ve iştahsızlığını saymazsak iyiyiz çok şükür...Ama herşeye ağlıyor su isterken, çişim geldi derken bile... Uyuduğunda bile sesi kulaklarımda çınlıyorAnlayacağın çok sinir bozucu bir durum. Umarım en kısa sürede eski düzenine geri döner...
Bizim burda çoğu ev öyle,k.walideminde dahil.
Montolama çok önemli, bina size ait değilmiydi.Yyanlışmı hatırlıyorum. Yaptırsanız çok faydası var.
Kötü dimi ağlayarak bişeyleri istemeleri, ben vermiyorum şahsen, ağlamadan istersen veririrm diyorum bu gibi durumlarda anında susuyor.
Evet bina kayınvalidemlerin ama ilgilenen pek yok. Biz istiyoruz biliyoruzki verilen para 4-5senede kendini amorte ediyor. Ama sadece bizim istememiz yetmiyor. Kiracı bile eviyle daha fazla ilgileniyorlar. Ben bunların mantığını birtürlü anlayamıyorum.
Mesele giriş katta yarım 2 daire var o tamamlanıp kiraya dahi verilmiyor. anlayacağın çok tembel insanlar. Arada eşim ben yaptıracağım diyor ama onada ben yanaşmıyorum. Kredi alıp hallederiz sonrada kiralarla ödenir diyor ama ben biliyorum ki heray bir bahane uydurup o kiranın birini kendileri almak isteyecek...
Kesinlikle çok kötü daha önceleri bende öyle diyince kesiyodu ama bu son 1 haftadır dahada şiddetlenerek ağlıyor. Diş diye düşünüyorum ben 15 gün önce 1 tane çıkmıştı sanırım diğerleride sırayla gelecek....
merhaba arkadaşlar
merhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?