• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

Zeybennepcim sibelcim sağolun geçmiş olsun dilekeleriniz için teşekkürler

mevcan geçmiş olsun kendini iyi hissetmiyorsan eşin gelince doktora gidin

elifcim ruzişin ishali düzelmiş hadi gözün aydın
bende şimdi aradım annemi sormak için kuzu yatıyormuş
anneminde ateşi inip çıkıyormuş yine antibyotik etkisini göstermeye başlasın düzelir çabucak inş.

bende sabah 10:00 hastanede olucam nürolojiye randevu aldım bakalım

saol balım....
annen de bir an evvel düzelse çok iyi olacak..
kuzuya bakacak dermanı da yok.
allahtan dilek var...

hadi bakalım canım inşallah güzel bi haberle dönersin...
ben arayamayabilirim...
yarın 11,30 da benim randevum var ramatoloji de..
bıktım bu romatizmadan..
mahvoluyorum gözüme uyku girmiyor ağrıdan..
bi tahlil falan yaparlar belki

inş. elifcim düzelir öle rengini soluk gördükçe üzülüyorum kuzuda sokulup suruyor anne anne diye gidip öpüyor durmadan anneanneyi geçicek diye korkuyorum

evet allahtan dilek var allah yer gök razı olsun ondan maşallah allahım bozmasın çok güzel ilgileniyor yediriyor yatırıyor iyki var .

canım git tabi romatizma bendede var soğuk aldığımda kemir kemir yiyor bacaklarımı battaniyeye sarıyorumda sıcak tutuyorum geçiyor önceden daha kötüydü geceleri ağrısına uyanırdım yatamazdım şimdi eskiye göre daha iyi
git yaptır testi falan varsa sağlık birdaha ele geçermi

amin cnım amin...
allah bozmasın inşallah...

gideceğim bakalım..
ben bi zamanlar penadur falan vuruluyordum...
iyi geliyordu ama 3 gün ağrısından uyunmuyordu bu defada..
ama artık dayanamıyorum..
fizik tedavi falan veren dr. larda varmış..

ben çıkıyorum bacılar..
kendinize iyi bakın..
ii akşamlarrrrrrr

bendende herkese iyi akşamlar paydos saati herksi öptüm bugün kurtlar vadisinden bize sıra gelmez aşk-ı memnuya bende mutfak dolaplarını silerim napim kuzuyu uyuttuktan sonra

slm kızlar tekrardan
öğlenden sonra dr uma gittim, konuştum, üzüntülerimi anlattım
oda bana yapılanları, neden bu şekilde şiştiğimden bahsetti, cilt yapımda çok kalınmış daha fazla şişermiş ve biraz zaman alırmış inmesi
daha kolay lnmsei için tekrar bandaj takıldı ki o takılınca burnum küçücük kaldı hani eşimle ilk alçım çıktığında çok mutlu olmuştum ya işte aynı o şekil yani şişmeden hemen evvel ki şekli
hepinize çok çok teşekkür ediyorum
beni çok teselli etmeye çalıştınız, destek verdiniz ama benim salak kafa böle işte hemen basmıyooooo

neyse yoldan yelizi aradım annesini sordum , başarılı geçmiş operasyonu çok şükür, en ksa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyorum

mavilim yarın dr a gidiyosun sanırım romaztizma için bakın bakalım ne diycek dr ağrıların için, geçmiş olsun cnmm şimdiden

mevcan da çok hastaymış
cnm 2 gün yatarsın yatak döşek orası kesin
bende acayip kötü olmuştum şimdi çok daha iyiyim
sana da acil şifalar diliyorum

kadişim sende yarın dr a gidicektin sanırım başağrıların için, hayırlı haberlerle dönersin inşallah

sibelde kurs heyecanında ne güzel, darısı benim başıma, bende almak istiyorum ehliyetimi bir an önce

ekinim cnmm sen nasılsın balım

sevilim senden nbr
zeynepcim hastaydın sen nasıl oldun, umarım daha iyisindir, albina düzeldimii

nimeti aradım az önce 3. kere
ama açmadı
kesin darıldı bana

fatmacım hoşgeldin nerelerdeydin tayin oldu biliyorduk ama çok özlettin kendini
nasıl yeni yeriniz rahatmı alışabildinizmi ebrar nasıl anlat bakalım

ıyı geceler kendımı surucu kursu kıtabına bır kaptırmışımkı sormayın basıma agrı gırdı efecik bugun 7 de uyudu bızde esımle calıştık çokta ıyı oldu 46 sorudan 4 yanlışım çıktı esım bıle saırdı çok ıyı dedı

noluyo laa burdaaaaaaaaaaaa
ne arkamdan küstü darıldı vesaireee diyonuz çatlaklarrrrrrrrrrrrrr
uleeee kafaa dağınık zatii teli evde unutmuşum

dün kimse ulaşamadı bana

buraya da tam giricem zırt biri odaya dalıyo,nimet 2 dakka kalk pcinin abşından işim var deyip , işten çıkıyom diye millet iyicee sapıttı zatii, kendi odamda, kendi bilgisayarımın başıan oturamıyorum
dün
anamgene biri geldi

gunaydın guzel kuzularımızın guzel anneleri
Herkese hayırlı cumalar
Esım aradı şimdi yarın gıdıyorum dıye işten ızın almış gelıcekmış bugun butun gun benımle gecırecek eeee özlücek tabi

fatma hoşgeldin, özledik kız seni neyse bundan sonra gitme bi yere:))

nimetim sorma cnm yaa
nasıl kızıyorum bende kendime kızı boşyere kırdım diye
allah seni ne yapmasın hemii delüüüü dünür
dün çok üzüldüm inan cvp alamayınca tellere ne biliyim evde unuttuğunu

sibel tebrikler gayet güzel bi sonuç

bende herkese hayırlı cumalar diliyorum

Herkese merhabalarrrrrrrrr

ya ben ne şanssızım annemin hasta olduğu gün evdeydimya öğlene kadar hastaneden randevu alayım derken kuzu uyandı ağlayarak geldi odaya bilgisayarın başındaydım koltukatn kalk oturma diye ağladı o telaşla nüroliye alacağıma ürolojiye almışım yine yanlış bölüm oldu yani muayene olamadan geldim
anneme üzüldüm o telaşla hiçte dikkat etmedim kafam dağınıktı hayırlısı olsun napıyım uygun bir zamanda gitmeye çalışıcam bu aralar izin sık oldu göze batmayalım

selam kızlar ben geldim..
mayenemi oldum
bi dünya kan.idrar.röntgen falan ancak gelebildim...
salı günü sonuçları almaya gideceğim bakalım ne diyecek..

kadisim hem güldüm hem üzüldüm şimdi..
yine olmadı işin...

herkese hayırlı cumlar diliyorum.bugün kendimi daha iyi hissediyorum şükür.sabah evdeki tüm halıları yıkmaya verdim.bayram öncesi eşime biraz kazık oldu ama:))olsun değer çok memnunun firmadan.berfe çok şaşırdı sabah odasında oynarken bi anda bi adam eve girip tüm halıları götürdü. oyuncak tel almış,babayı arıyor.aloo baba hali gittii.diyor.ellerini iki yana açarak.

Back