Bebeklerimiz bugn ne yedi?

birde yarin kahvalti olarak irmikle suyu pisirip icine tereyagi peynir ve pemez eklemeyi
dusunuyorum bakiyim yiyecek mi?

afieyt olsun yeşimcim aman yesin valla bende bugün çağana hep karışık veriyordum muzu sade verdim bakalım kaka sayısı azalcakmı diye yarım muzu anca yedi zar zor öğlenede tavuk sote yapıcam
balkabağını püre halindede verebilirsin canım bende bakmıştım markete bulamadıydım malesef çağanla pazara gşdemediğimden anca marketlerde bakıyorum haşlayıp püresini vericektim balkabağı tatlıya sever kesin seninkide

08:30 anne sütü

10:00 peynir,yumurta sarısı biraz ekmek ve su

11:30 anne sütü

13:00 şeftali ve muz püresi ,su

14:30 anne sütü

maşallah serçecik ne kadar düzenli öğünleriniz var, anne sütü içmesi en güzeli tabi
yeşimcim senin kız da maşallah gayet güzel yiyo ne kadar çok çeşitli şey yapıosun gün içinde, ben sabah hazır kahvaltılardan belki içine labne, öğlen çorba, akşam da kendim pirinç unundan muhallebi, arada meyve yoğurt..60-90cc mama içer hep 200cc asla görmedim 120 çok nadir
haftasonları düzen bozuluo hiçbişey yemio düzgün çok uyduruk şeyler yiyo, sabah 2küp danino, çorba verdik içmedi, yoğurduna şeftali doğradım verdim yemedi, az önce yeşim senin mısır unlu tarifini yaptım yedi!!!karadeniz kızı belli mısır ununa hayır diyemiyo:)bebek mıhlaması koydum adını da:))

valla guzel isim bulmussun. :)) Afiyet olsun Naz a.
ben bu sabah tembelim hazir mama vericem valla peyniri geceden koymayi unutmusum.
yumurtayada haftaya baslicam kendi evimize gecince. oglene biseyler dusunuruz artik

bu hazir mamayi da pek sevmiyor gerci yarim kase kadar yedirebildim. bide anne sutu
veririm yeter uyur zaten bende yatayim bari biraz daha.
oglenede ne yapicam bilmiyorum. belki kiymali patatesli birseyler pisiririm

ben de öğlene küçücük bi kuzu pirzola haşlıycam içine havuç patates falan koyucam bakalım yiycekmi

aman maşallah yavrulara
bende hafta sonu ası oldu dıye hıc zorlamadım yemek yesın dıye bolca kedım yedım içtim sutum olsun dıye
oyle de hafta sonu nu bıtırdık zar zor azıcık emıyordu sut bıtıyordu hıc dogru duzgun karnı doymadı ama napım yesın dıye ustune dusseydım aglayacak ateslenecekdı ıyıyce
ac kalmak kendıne getırdı kaanı
bugun
08:30 bugday nısastasından muhallebı yaptım su ile pişince bır bucuk tatlı kasıgı pekmez kodum bı kase yedı
11:30 50 cc elma püresi
12:30 ıkı memişide emdi
15:00 bı kase fasulye yemegı
17:00 tek meme emdı
suan uyuyor uyandıgında yerse bı kase yogurt verıcem

.............................................................................

Son düzenleme:
Sabah saat 10:00 civari mama verdim peynirli 5-6 kasik yedi sadece
doymamistir dye yumurta kirdim sarisindan verdim ve peynirde verdim 1dilim ekmegin
ortasinda ufak bir delik acti.
sonra emzirdim
oglen 1 kase sehriye corbasi yedi
simi uyuyor
kalkinca yogurt meyve vericem
yatarkende sutlac yapmayi dusunuyorum

oh afiyet olsun bu sabah ıhlaur iine bisküvi vede peynir ezdim verdim az yedi ama olsun ilk defa ıhlamur verdim çünkü arada meyve püresinden bir kaç kaşık uyanınca sebze püresi vericem bakalım

sabah yine ceviz pekmez labne bebek ekmeğiyle kahvaltı mamasını yedi
biz kahvaltı ederken yumurta sarısı vereyım dedım ekmekle 2 cimcik yedi
öğlen barbunya bezelye patates pirinç karışık sebze püresi yapmıştım onu yedi
yoğurt ve meyve verıcem arada
akşamada zzeytinyağlı pirinçli kabak yemeği yaptım salçasız ve tuzsuz,içine berrak için 1 kçük patates ve havuçta attım,onunkini ayırdım kendim için tuzladım,bakalım beğenecekmi

sabah kahvaltı maması içinde labne, bebe bisküvisi, öğlen tavuklu çorba, akşam da yine mısır unundan bişey yapıcam onu çok tuttum

kizlar dun sutlac yaptim seker yerine pekmez sut yerine mama koydum
sutlactan baska herseye benzedi tadi.
bu esmer sekerler hakkinda ne dusunuyorsunuz? ben onlardan katsam olur mu acaba?

birde burda bebek ekmegi yok yani ekmek yemiyorlar o yuzden
esmer unda bulamadim tost ekmegi var ondan mi versem yada beyaz undan ben mi yapsam
karar veremedim.

kızlar ya şu mısır ununu nasıl yapıyosunuz açıklamalı olarak yazarmısınız bende denemek istiyrm

Günaydın, burcucum bizde yeşimden öğrendik.Ayşegülün zillisi de benim serseride sevdi:)))))
Mısır ununu suyla pişiriyorsun, içine peynir, pekmez, yumurta sarısı vb. istediğini koyup kahvaltı olarak sunuyorsun:)))
Ben mısır ununu suyla pişirip, içine patates, domates koydum.Çok severek yedi.
İrmikle de aynı şeyi denedim.İlkinde irmiği kavurarak şehriye yapmıştım, daha sonra suyla pişirdim.İçine farklı malzemeler kattım.Onu da severek yedi.
Bugün bulgur yapacağım.İlk önce buzluğa, ege için attığım et parçaları var.Onlardan bir kısmını kaynatacağım.İçine domates, bulgur, koyacağım.Bakalım inşallah sever.

işallah meralcim:))bence sevecek:))
nil de kalkınca emio,soona omlet yio labne eşliğinde ekmekle,çorba ve 2 küp yoğurdu var bi de hergün ,eee koca bi inek de beslio ev halkı:))akşamda genelde ne varsa onu yio..

benim kizim sabah gec kalkti yani saat 11:00 e kadar emdi uyudu emdi uyudu tabi bende:)
bos dururmuyum.
kalkinca mercimek corba yedi ama cokta severek degil sonra yatti
kalkinca yogurt (geceden yapmistim) kucuk kase kadar yedi. emdi
sonra seftali puresi ve anne sutu
sonra yine anne sutu
simdi kabakli piricli yemek yapicam et kalmamis evde maalesef sade olucak onu vericem
gecede bakarim artik

X