Bebeklerim can çekişiyor..

bugün doktora gittim 650 gr olmuşlar inş biraz daha büyürler kızlar dua edin haber vericem yine

liyadora gecmis olsun!
baska bir konuda okumusdum senden mesajlar.ikizlerinimi kayip ettin? cok gecmis olsun!
Tüp bebeklermiydi?
Bende ilkini kayip etmisdim, simdi yine hamileyim ama kalp atislarini bekliyorum görmek icin.

hiram
bebeklerin organ gelisimlerini takip ediyorlarmi iyimi?
dogduklarinda insallah saglikli olrlar. Ne zaman alicaklar bebegi?

takip ediliyor cnm ayrıntılı usgde çok şükür organları iyi bir sorun yok şimdilik biri biraz küçük diğerinden kilo olarak ikizlerde olurmuş heralde

liyadora gecmis olsun!
baska bir konuda okumusdum senden mesajlar.ikizlerinimi kayip ettin? cok gecmis olsun!
Tüp bebeklermiydi?
Bende ilkini kayip etmisdim, simdi yine hamileyim ama kalp atislarini bekliyorum görmek icin.

Evet canım ikizlerim zamansız doğdular,kaybettim doğum günümde...Şimdi de kardeşlerine hamileyim...Kalp atışları için bayramdan sonra gidecem...

Benim binarkadasimsa benzer durumda 17 haftalık hamile ; keseden biri acıldi Urfa'dan Ankara'ya sevk ettiler duanda 25 hafta kusurluk oldu suyu açılan bebek hala yaşıyor ama onun için umudu kesin yasamaz diyolarmis digeri iyi gelişimleri vsherseyleri maşallah çok iyi ama kese acıklı olduicin onun hayatı tehlikesi var enf ona bulasirsa diye yani enf bulasirsa anında alacaklar bebgi inşallah o 28. Hftayi bekliyor o zaman yasama ihtimalleri oluyolarmis şimdi sen ne kadarlikain sanırım hastenede yatmiyosun Sen acaba sendeki tanı nedir

evet 17 haftalik suyu gitmisse yasamaz dogsada ölür demislerdi bana..benim de17 haftalik suyum gelmisdi ama bebegim yasiyordu, almaya karar verdiler ve aldilar.
sebeb büyük ihtimal bakteri kapmisdir dediler.gerci bir hafta önce gitmidim doktora iyi hersey demisdi...
ama bakteri 1 günde bile kapabiliyorlar dediler.
bende o gün evi sildim süprdüm, ona baglamisdim sebebini, ama o sebeb olamaz dedi doktor!

Arkadaşım zaten ondan umudu bende istim diyor ama ama ikiz hamile ve diğer bebekin kessi kapalı nsidl kiysinki devam ediyor suanda 25+4 günlük

benimde suyum geldi 19 haftalıkken ama sonra kesildi su iki bebeğinde kesesi kapalı açık değil suları azdı biraz artmış çok şükür bende 24 haftalık oldum 28 i bekliyor doktorum iki bebekde şimdilik iyi dedi

Ohh şükürler olsun ,Allahım yavrularını sana bağışlasın inşallah:Saruboceq:

Allah yavrularını sana bağışlasın canım. Hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.

msj larını takip ediyorum inşallah yavrularına kavurşusun cnm ya merakla haberlerini
bekliyorum:Saruboceq:

Canımmmm ben hiç karamsar olmadım senin için.. Hayırlısıyla kucağınada alacaksın bebeklerini. Içini rahat tut. öpüyorum seni...

kızlar 26 +5 olduk çok şükür ben yine enfeksiyon kapmışım antibiyotik başlattılar dua edin bize

ılk sayfayı okuduktan sonra son sayfayı korkarak açtım inanın.Ama bebeklerin ikisinin de iyi olduğunu okuduğumda o kadar sevindim ki.Rabbim sağlıklı bi şekilde yavrularını kucağına aldığın günü de gösterecek inş.Onlarla birlikte huzurlu günler sizinle olsun inş...
Güzel haberlerinizi duymak duasıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…