Bebeklerim can çekişiyor..

SEN KENDİNE İYİ BAK BEBEKLERİNDE SENDEN GÜÇ alsın.ONLAR ALLAHA EMANET DUALARIMIZ SENİNLE

allah yardımcın olsun.. tüylerim diken diken oldu.. son durum nedir inş her şey yolundadır..:Saruboceq:

Canım yaa içime oturdu valla.Allah yardımcın olsun.Sana bi dua tavsiye edebilirim;
"Çocuk Düşmemesi İçinKarısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp "Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar." Ayrıca bol bol Yasin okuyun.İnşallah rabbim size bağışlasın yavrularınızı...

hiram nerdesin canım yaaa.... çok merak ediyorum seni... bebekler ve sen nasılsınız........

evet ya hiramı merak etdim işallah hayırlısıyla bebkleri annecikgine tutunurlar allah onları ailesine bagışlasın

alahhh bebeklerini sana bagıışlasın......
üzülmemeye çalışş..bak göör herşey yoluna gircekkk:Saruboceq:

canımmm okadar çok üzüldüm ki inan çok duygusallaştım okurken gözümden yaşlar süzülmeye başladı Allah kimseyi evlatlarınla imtihan etmesin çok zor gerçekten yaşamadım ama çok zor buna inanıyorum bak bebişlerin seni bırakmamaya gayret ediyor annecim biz burdayız üzme kendini ve herşey güzel olacak diyorlar buna eminim cnm bol bol su iç sadece tuvalet ihtiyacın için kalk yataktan ne olursun dikkat et kendine zorlu dönemden geçiyorsun ama eminimki bu zorluklarıda aşacaksın boşuna dememişler hayat dikenli yoldur diye önemli olan senin dikenlere takılmaman bebişlerin için morelini yüksek tutman ve sen nekadar iyi olursan bebişlerinde o derecede iyi olacaktır buna eminim Allah yardımcın olsun cnm dualarım seninle

bende cok merak ediyorum, sanki arkadasimizin gelmemesi iyiye isaret, yatiyordur dinlendiyordur diye dusunuyorum. Insallah oyledir. bu basligi gormek bile icimi cok acitiyor.

hala haber yok öyle mi?
iyice merak etmeye başladım.. inş haberlerin hayırlı olur :çok üzgünüm:

canım benim yaaaaaa..gerçi baya olmuş nolduki bebekelrin..inşallah iyilerdir.

saol cnm ben aynı yatıyorum işte bol su içiyorum bazen çok sancım oluyor bakalım 23 hafta bitti inş biraz daha dayanır kuzularım

Canımm Çok sevındım hep aklıma gelıyo ınankı az kalmıŞ ha gayret kuzucuklar :) sen kendını yorma ama bızıde habersız bırakma acıl Şıfalar :)

cnm aman dikkat et...28 e dek bi dayanabilseler 28 de dogan bebekler yaşıyomuş

cok gecmis olsun, merakla bekliyorum....ayni durumu yasadim bende...benmde tüp bebegim vardi, rüyamda hep wc ye gidiyorum ve heryer kan olmus görüyordum.ayni sekildede oldu 17 haftalikken bebegim gece kaltim bütün üstüm su olmus, rüyalar cidden cikiyor hamilelerde.
benim bebegimde yasadi iki hafta ama suyu olusmadigi icin sakat olacakti zaten almak(normal dogum yaptirmayla) orunda kaldilar.
Ama hayatimda o iki haftayi hayal mayal hatirliyorum,o kadar kendimde degildi yani.
Sen sanslisin bebeklerin 9. aya bile kadar yasayabilirlar mikrop kapmazlarsa.Ama ciger gelisimini takip ediyor genelde doktorlar bu durmda.Benim 17 hafta cok erkendi.
Allah sana bagislasin bebeklerini!
Sebeb söyledilermi sana hic?Bana Almanyada hic sebeb söylemediler neden olur diye.Büyük ihtimal bakteri den dir dediler.

ÜFFFFFFFFFFFF...Benim bebeklerim de zamansız olarak canlı doğdular ve can çekişe çekişe öldüler...........mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

X