Bebeklerim can çekişiyor..

hiram06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
897
1
Slm kızlar Allah hepimize sabırlar versin çok zormuş gerçekten tüp bebekle 20 haftalık ikizlerimi beklerken normal kontrole gittim ve herşey çok normaldi akşam geldim ve eve yattım korkunç bi rüya gördüm hemen uyan diyordu birisi ve kalktım bi ıslaklıkla suyum gelmiş çok fazla olmasada ...
ve doktora gittim hemen 1 haftadır yatıyorum aslında hemen alacaklardı ama bebişlerim inatla kalpleri atıyor doktor birisi iyi diğerinin suyu çok az dedi sürekli yatacakmışım ..
ama umut etme heran doğum olabilir diyor ve bebişlerim hala can çekişiyorlar bu nasıl bir imtiham Ya Rabbim 1 haftadır hastanede heryanım mosmor oldu iğnelerden biran önce dursada alsak diyorlar doktorlar işte buda benim hikayem anlatırken bile tekmecikleri durmuyor teyzeleri buna nası dayanılır....:sinifsinif:

tüylerim diken diken oldu..
başka bir doktora gitsen canım,tek doktorla kalmasan?
alakası var mıdır bilemiyorum ama bol su ve hareketsizlik ile zaman uzamaz mı?
off Allahım ağlamak istiyorum.

Allah yardımcın olsun inşallah bebişlerin hayata tutunurlar bir prof a danışsanız daha iyi birde o baksa.

of... baska bı doktora daha gorun lutfen tek doktorla sınırlı kalma... ınsallah bu sadece bı sınavdır sızde sagsaglım atlatırsınız sagsaglım kucagına alırsın bebeklerını...

saolun kızlar ama doktorum zaten profesör ve çok iyi artık Allahıma kalmış canları dua edicez çok saolun

Aynı şeyi ben de yaşadım canım Rabbim hayırlısıyla yavrularını sağsalim kucağına almayı nasip etsin.Allahım yardımcın olsun.

canım seni çok iyi anlıyorum benzerini yaşadım bende...
sakın kalkma bakanın varsa tuvaletini bile yatakta yap sürgüye...bol sıvı tüket ..
bende hastanede yattığımda benim yatağımda senin gibi erken suyu gelen birisi 2 ay yatmış ben yatarken doğuma gelmiş yatağına bakmaya gelmiş yanıma...yani umudunu kaybetme sakın...kadın 2 ay yatmış amaşimdi yani vaktinde bebeğini kucağına almış....
allahım yardımcın olsun duam seninle ve bebeğinle canım umudu kaybetme stres yapma yat kalkma su iç...

Canım Allah yardımcın olsun. İnşallah herşey yoluna girer bebeklerini sağlıkla kucağına alırsın.:Saruboceq:
Kendine çok dikkat et bol sıvı iç ve istirahat et...
Ama en önemlisi moralini yüksek tut annesi bak bebeklerin sana iyiyiz diye tekme atıyorlar.
Dualarım seninle..:Saruboceq:

canım benim yaaa((Allahımdan umudunu kesme sakın tatlım lütfenn..bu imtahanı sabrederek atlatacaksın inşallah.iyi haberlerini bekliyoruz canım

Canımmm çok zor yollardan geçtiğini biliyorum.Senin yaşadığın herşey en son ana kadar olumsuz gibi görünsede sonu mutlulukla bitti.. Buda böyle olucak eminim.. Lütfen stres yapma canım arkadaşım.. Dua ediyorum senin için. Hemm pes etmek yok birisi benim sağlıcakla bi doğsunlar inşallaahh..

Rabbim bebeklerini sana bağışlasın inşallah,sağlıkla gelsinler dünyaya.İyi haberlerini bekliyoruz inşallah.

Canım inan gözlerim doldu :gitme: çok fena oldum!
Ama sakın umudunu yitirme bak bebeklerin umutlarını yitirmemişler, onlar için can çekişiyorlar deme sakın direniyorlar de ne kadar güçlüler de! Senin de desteğine ihtiyaçları var unutma hissettiğin herşeyi onlar da hissediyorlar.
Bak sana moral olması için bir haber linki atıyorum aşkın nur yengi de çok büyük bir risk atlatıp bebklerini sağlıkla kucağına almıştı http://www.haberler.com/haluk-bilginer-ve-askin-nur-yengi-cifti-bebekleri-haberi/ pozitif düşün lütfen canım! allah yardımcın olsun, acil şifalar dilerim

Allah'im yavrularini sana bagislar Insallah, bu kadar umutsuz olma lutfen, dualarimiz seninle ve yavrularinla..

Rabbım yavrularını sana baĞıŞlasın...
ıyı dÜŞÜn ıyı olsun.. Dualarımızdasın arkadaŞım..

tatlim arada gelirsen haber ver bizlere ayrica ne zaman bunalirsan biz tum kk arkandayiz dularimizdasin.

canım Allah yardımcın olsun duygularımı anlatacak kelime bulamıyorum dualarımız seninle inşallah en kısa zamanda herşey normale döner

Rabbim size bağışlasın minik kuzucukları. Siz direninki onlar da sizden güç alsınlar.

Dularım sizinle.:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…