Bebeklerim can çekişiyor..

Allah hepinizden razı olsun ben hala yatıyorum kızlar gelişmeleri söyliycem dualarınız için saolun

canım ben seni takip ediyordum. bende 19 haftalık ikizlerime gebeyim. bence üzme kendini ,alacak nefesleri,yiyecek lokmaları varsa rabbim nasip eder o yavrulara hiçbir şey olmaz. dün senin haberini okuduktan sonra biraz araştırdım. bayağı yüksek oranda iyileşme oluyormuş. bence bebeklerin seni bırakmayacak. benim doktorum bu hafta bu durumu önlemek için bana antibiyotik başladı. çünkü en sık sanırım bu haftalarda oluyormuş. inşallaha rabbim bebeklerimizi bize başlayacak. elimden gelen tek şey dua onuda bol bol ediyorum senin için....

Hiramcım Allah yar ve yardımcın olsun,bebeklerini sana bağışlasın.ınşallah sağlıkla ikisinide kucağına alırsın.Moralini sakın bozma sen iyi olursan bebişlerinde iyi olur sıkı sıkı annelerine tutunurlar.Rabbim bütün bebekleri korusun.

canım yaa bu nasıl bi başlık böle inanki içm acıdı allah sabır versin çok zor anlıorum seni ne diyimki inş herşey düzelir inş allah yardım eder size::::KK43:(((((((((((((((((((

Allah'im sifalarini versin insallah..
Rabbim'e sigin canim, bu imtihani insallah sabirinla yeniceksin. Allah'im o meleklerini korusun, saklasin insallah...
Dualarimizdasin canim...

hiramcim RÄBBIM yardimci olsun.insallah yavrularini zamaninda,saglikla kucagina alirsin.canim ne olur ayaga kalkamaya calis cok dikket kendineya.dualarim sizlerelee...

Rabbim yanında olsun Allah kucağına almayı nasip etsin canım umarım sağlıkla gelirler kuzucuklar...

Slm kızlar Allah hepimize sabırlar versin çok zormuş gerçekten tüp bebekle 20 haftalık ikizlerimi beklerken normal kontrole gittim ve herşey çok normaldi akşam geldim ve eve yattım korkunç bi rüya gördüm hemen uyan diyordu birisi ve kalktım bi ıslaklıkla suyum gelmiş çok fazla olmasada ...
ve doktora gittim hemen 1 haftadır yatıyorum aslında hemen alacaklardı ama bebişlerim inatla kalpleri atıyor doktor birisi iyi diğerinin suyu çok az dedi sürekli yatacakmışım ..
ama umut etme heran doğum olabilir diyor ve bebişlerim hala can çekişiyorlar bu nasıl bir imtiham Ya Rabbim 1 haftadır hastanede heryanım mosmor oldu iğnelerden biran önce dursada alsak diyorlar doktorlar işte buda benim hikayem anlatırken bile tekmecikleri durmuyor teyzeleri buna nası dayanılır....:sinifsinif:

ah canim yaa cok uzuldum.. allah sabir versin ama belki duzelir ya...... biri iyiymis. ama hersey bizim icin. imtihan iste. cok uzuldum gercekten. ben de bebeklerimi kaybettim. biliyorum bu aciyi. allah saglikli hayirli cocuklar nasib etsin hepimize...

canım ben eminim bebeklerine bişey olmucak gitselerdi o gün rüyanda malum olurlardı benimde tek yumurta ikizlerim vardı karnımda öldüler ama daha 7 haftalıklardı akşam üstü biraz yatıyım dedim rüyamda üstüme yeşil bi ışık doğdu o anda kuzucuklarım beni bıraktılar bak senin rüyanda onlar kurtulsun diye kalk diye ses gelmiş demekki allah onları sana bağışlıcak görürsün bak bu kelimeleri yazarken ağlıyorum kuzucuklarım olsalardı 2 şe yaşlarında olucaklardı ama neyseki rabbim onların yerine 21 temmuz 2009 da bi kızım oldu şimdi 3 buçuk aylık allah bu evladıma ömür versin acısını yaşatmasın inşallah tabii bütün anneler için geçerli ama kuzularımın acısı içimden hiç gitmiyor ama canım umudunu yitirme bak sana diyorum onlar seni bırakmıyacaklar

sana diyecek soz varmi ya Allahim bir mucize gondersin sana tam suan tum kalbimle istiyorum

canım benim RABBıM yar ve yardımcınız olsun tez zamanda sana ve bebişlerine sağlık versin cuma gününün hürmetine:Saruboceq:

Allah bebeklerini sana bağışlasın.Çok zor ve kötü bi durum. Dua et sürekli içinden. Eğer yiyecek lokması varsa kimse engel olamaz onlara canım. sen moralini yüksek tut.

ben henüz anne değilim ama sanki seni anlıyorum tüm içtenliğimle senin için dua ettim namazlarımdan sonrada edicem inşallah ikizlerin en kısa zaman da kucağında olur emmek için kardeşiyle yarış yapar minik yaramazlar seni seviyoruz Rabbime emanetsiniz...

slm kızlar saolun iyi dilekleriniz için ben hala yatıyorum bebişleri gördük ultrasonda hala suları az ama yaşıyorlar en azından Rabbim bilir gerisini inş onları bize bağışlar

Allah şifa versin, umarım en kısa zamanda normale döner herşey Allah yardımcınız olsun

canim haberine cok sevindim Insallah basaracaksiniz yukarda arkadasimiz ne guzel yazmis yiyecekleri ekmekleri varsa saglicakla doguracaksin buna inan, cok dua ediyoruz bebislerin icin ne olur guclu durmaya calis, uzuntunle hormon degerlerin etkilenir. Allah'im yavrularini sana bagislar Insallah.

X