Haklıyımda canım insan içine çıkmayacakmıyız.ellemese tükürüyorlar.sevmeseniz hattı kalırdı bebeklerin.Haklısın konu sahibi, bu şekilde bebek sevmelere tahammülüm yok
Sokakta eller pis, bin yere dokunulmuş bebek o sonuçta
Ben kedime bile dokunulmasına izin vermezdim, olur olmaz dokunan insanlara sinir oluyorum
Bebek uzaktan sevilir nedir yani mıncıklamak, öpmek bir de uçuklu pess yani
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebekleri rahat bırakın öpmeyin tükürmeyin
- Konu Sahibi nelfn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bencede çok çirkin.anne olarak bile aklıma gelmedi.en çok ayaklarını ellerini öperim.Bir erkek bebegin cinsel organi hangi mantikla opulur? Kizlarin cinsel organini da opuyor musunuz? Ne pis sevme sekilleri olan bir milletiz biz yahu..
- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.651
- 798
Bana mı dediniz anlamadım?Zaten çocuk gelişimi açısından anne babasının bile öpmeden önce sorması gerek.
Siz yetişkinleri sokaktan geçen adamlar teyzeler küt diye öpse taciz sağık diye ortalığı atağa kaldırırsınız
Küçük çocuğun ne farkı var ?
Sesini çıkaramaz diye mi ?
Bırakın bu pimpirikli anne safsatalarını
ben doğadan doğadaki bakterilerden korkmam.şehirleşmiş toplu yaşam alanlarında her tür mikrop mevcut.eskiden belki her şey doğaldı insanlarda.Evet çocuklarınızı korumanız, sağlıkları için endişelenmeniz normal. Ama bu kadar sakınılması bu kadar abartılması da sağlıklı gelmiyor bana. Bizim ailede aralarında birer yaş olan iki bebek var. Biri bir diğeri iki yaşında. Bir yaşında olanın annesi çok rahat bir anne, yedi aylık doğdu üstelik. Hayırlı olsuna gittim daha bir aylık ya var ya yok küçücük bir şey ben almayayım desem de zorla bir şey olmaz diye verirdi. Şimdi bir yaşında düşüyor mesela ağlayacak oluyor, annesi kalk kalk olmadı bir şey der çocuk ağlamaz bile unutur devam eder. Anne rahat olunca pimpirikli olmayınca, çocuk da çok sıcak. Yollarda teyzeler öper sever mıncırır bir kez rahatsız olmadı. Biz de böyle büyüdük, hatta bu kadar hijyenik bir ortam evde bile yoktu, çocuk bu böyle büyür der. Bazen bana bırakıp gittiğinde daha içim rahat bakıyorum, çocuğu da daha bir seviyorsun, annesi seni delici bakışlarla süzmeyince.
Diğer bebeğin annesi babaanneye bile vermezdi bebeği. Önce elbise değişilirdi odasına girmek için. Bir gün bebek parkta düştü, Allahıım yavruum, annem, acıdı mı diyor ama çocuk da bir şey yok. Popo üstü çime düşmüş alt tarafı, kuzen oraya baktı buraya baktı ağlamayan çocuğu ağlattı. Bize elletmedi, öptürmezdi. Ondan sanırım iki yaşında ama diğerinden daha çekingen oldu. Kimse yanaştırılmayınca yanına ne çocuk ne yetişkin çocuk kimseye gitmez, mızmız bir şey oldu. Üstelik sürekli hastalanıyor, her gün hasta hemen hemen. İnsanın da sevesi gelmiyor ne yalan söyleyeyim.
İkisi de yeğenim ama bir yaşındaki canım resmen. Anne de sevme elleme diye bana mikroplu muamelesi yapmıyor.
Sizden başkalarıyla da sevgi bağı kurabiliyor çocuk. Tam kucak çocuğu oluyor, bir ana baba sevgisini tatmıyor.
Şimdi 12 yaşındaki yeğenimi de biz kucakta büyüttük, sokaktakiler sevdi okşadı, yaşlılar tütütü yaptılar. Hijyenik büyümedi ama şimdi çok sosyal bir çocuk oldu. Bir sürü arkadaşı olan, ilişkilerini kurabileni annesinin eteğinde gezmeyen sosyal bir çocuk. Anne aman mikroplu havuzlar denizler demedi mesela. Üç yaşındaydı yüzme kursuna yazıldı, tüm sülale o havuzlar mikroplu, bakterili, bir sürü çocuk giriyor, işeyen de vardır dedi. Anne bir şey olmaz dedi, şimdi kelebekleme yüzen, balıklama atlayan, suda taklalar atan bir çocuk oldu. Minicikti bir yaşındaydı kediler severdi sokakta annesi ıyy mikroplu kedi elleme demezdi, şimdi hayvansever bir çocuk oldu. O rahat bırakılmadan işte, sosyal kendini ifade eden, sıcakkanlı, sportif, bıcır bıcır bir kızımız oldu maşallah.
İleride kısmet olurda anne olursam rahat annelerden olup, çocuğu da sık boğaz etmeden büyütmeyi hayal ediyorum. Kuzenlerim, yeğenlerim, aile büyüklerim de doya doya sevsinler. Biz de çamurda, mikroplu insanlarla büyüdük. Anneannem babaannem kesin nazar değmesin tütütü de yapmıştır. Ölmedim çok şükür.
- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.507
- 1.123
ben doğadan doğadaki bakterilerden korkmam.şehirleşmiş toplu yaşam alanlarında her tür mikrop mevcut.eskiden belki her şey doğaldı insanlarda.
kaldı ki tuvaletten çıktığında elini yıkamaktan aciz, haftada 1 kere duş alan insanlar uzaktan da sevmesin.. hatta onlar kimseyi sevmesinler mümkünse..
- 10 Haziran 2015
- 21
- 43
- 3
Bebeğimi ilk 2 ay dışarıya çok fazla çıkarmamaya çalışırdım (zaten kış bebeği) pimpirikli bir anne değilim asla,her dakka üstünü değiştirmem,çok sıkı giydirmem vs vs...Mikroplara karşı dirençli olsun diye üstüne çok fazla düşmedim,çok şükür şimdiye kadar hiç hasta olmadı. Fakat dışardaki insanlardan asla emin olamayız,ellerini yıkadı mı bir hastalığı var mı gibi sorular döner durur kafamızda ki çok haklıyız. Bende bebeklerin tanımadığımız biri tarafından öpülmesine karşıyım mıncıklanmasına karşıyım,kucağına alabilir uzakan sevebilir hiç sorun değil istedikleri kadar sevsinler fakat sulu sulu öpmelere tükürmelere bende çok karşıyım.Özellikle komşularımın çocuklarını hep uyarmışımdır annelerinin yanında kimse de kusurabakmasın,sonuçta hiç bir anne sudan bir sebeple çocuğuna zarar gelmesini istemez,kibarca uyarmak en iyisi.
Yok canım biz çıkıyoruz çıkıncada başımıza bunlar geliyor.arabanın tentesini kapatsam bebek güneş alamıyor.böyle olunca öpmesede milletin bi sevesi geliyor ki ellemeyen azdır.herkesi uyarmaktan ben bıktım.6 ay iyi dayandım yine.biraz büyüyünce zaten tanışacak evet. Okuldan sokaktan neler bulaşacak kimbilirBen yıllarca tedavi Görmüş bir obsesif olarak yazayım, bebeğim Doğdu nerdeyse 6 ay hiç dışarı çıkmadım annemler kayınvalidemler felan çünkü korkuyordum 1 Yaşından sonra çok yakın bir arkadaşım karşı komşum kayınbabam eşim vs uçtukları varken yani geçmiş gibiyken kızımı öptü ben her seferinde bildiğin ağlamaktan öldüm, araştırdım uçuktan ölen bebekler gözünde çıkıp kör olan cinsel organına bulaşan vs vs bir anne zaten korkar evladına toz değse bir de beni düşünün zaten yıllarca ilaç içtim bu obsesyonlarım Yüzünden, sonra dedim daha yakın çevremden koruyamıyorum bu çocuk büyücek kreşe gidecek hasta uçuklu arkadaşlarıyla öpüşecek oynayacak ben de kreşe gidemem ya anladım ki elbette çocuğunu koruyarak ve bağışıklığını iyi tutarak hasta Olmasını engelleyeceğiz. Napayım yoksa akıl hastanesine yatacağım. Buarada dışarda kimseyi yaklaştırmadım çocuğuma baktım sevmeye niyetliler aldım Yürüdüm kızımı , kaçtım yani, kayınbabamda çok küstü bana ama Sağolsun eşim destek oldu küsen küssün yani yapacak birşey yok yeri geldi kendi babamıda uyardım
Ben de kucağa alabilir öpmez haralde diye düşünüyorum ama yok.kucağa alan öpüyorda millette sınır yok.çocukları uyarmak büyükleri uyarmaktan kolay.Bebeğimi ilk 2 ay dışarıya çok fazla çıkarmamaya çalışırdım (zaten kış bebeği) pimpirikli bir anne değilim asla,her dakka üstünü değiştirmem,çok sıkı giydirmem vs vs...Mikroplara karşı dirençli olsun diye üstüne çok fazla düşmedim,çok şükür şimdiye kadar hiç hasta olmadı. Fakat dışardaki insanlardan asla emin olamayız,ellerini yıkadı mı bir hastalığı var mı gibi sorular döner durur kafamızda ki çok haklıyız. Bende bebeklerin tanımadığımız biri tarafından öpülmesine karşıyım mıncıklanmasına karşıyım,kucağına alabilir uzakan sevebilir hiç sorun değil istedikleri kadar sevsinler fakat sulu sulu öpmelere tükürmelere bende çok karşıyım.Özellikle komşularımın çocuklarını hep uyarmışımdır annelerinin yanında kimse de kusurabakmasın,sonuçta hiç bir anne sudan bir sebeple çocuğuna zarar gelmesini istemez,kibarca uyarmak en iyisi.
- 27 Haziran 2015
- 3.341
- 13.231
- 138
Ablacığımın bir bebeği var o kadar tatlı bir kız ki yeğenim diye söylemiyorum. Kocaman yanaklar, kocaman gözler, gülüşü falan yer yer bitirirsiniz maşallah
Ama bizde sadece aile içi öpmeye özen gösteriyoruz. Ellerini, yanaklarını, bacaklarını, ayaklarına kadar öpülüp seviliyor bizim bücür cadımız Yine de ağzına kadar öpmek gibi bir olay yaşamadık çünkü kim olursa olsun ağızda klozetten daha fazla mikrop varmış bunu bilmeyen yoktur sanırım. Sokaktan gelen falan direk elini yıkar öyle sever ablacığım öyle istiyor herkes de hak verip anlayışla karşılıyor. Hasta iken çocuğa asla yanaşmayız mümkün olduğu sürece evde en az birimizin burnu aksa gelmeyin deriz hatta. Dışarı çıktığımızda biz de çok ilgi görüyoruz etrafta herkes mağazacılar falan hep sevmek istiyor. Bugüne kadar öpen de oldu gerçi ama ablam kırmadı, kızmadı bebek arabasının altında hep ıslak mendil bulundurur yeğenimi bir güzel sildi ıslak mendille. Kimseyi kırmadan halletseniz sanki daha doğru olur diye düşünüyorum..
Ama bizde sadece aile içi öpmeye özen gösteriyoruz. Ellerini, yanaklarını, bacaklarını, ayaklarına kadar öpülüp seviliyor bizim bücür cadımız Yine de ağzına kadar öpmek gibi bir olay yaşamadık çünkü kim olursa olsun ağızda klozetten daha fazla mikrop varmış bunu bilmeyen yoktur sanırım. Sokaktan gelen falan direk elini yıkar öyle sever ablacığım öyle istiyor herkes de hak verip anlayışla karşılıyor. Hasta iken çocuğa asla yanaşmayız mümkün olduğu sürece evde en az birimizin burnu aksa gelmeyin deriz hatta. Dışarı çıktığımızda biz de çok ilgi görüyoruz etrafta herkes mağazacılar falan hep sevmek istiyor. Bugüne kadar öpen de oldu gerçi ama ablam kırmadı, kızmadı bebek arabasının altında hep ıslak mendil bulundurur yeğenimi bir güzel sildi ıslak mendille. Kimseyi kırmadan halletseniz sanki daha doğru olur diye düşünüyorum..
- 21 Mayıs 2014
- 1.292
- 598
- 43
yeni dogan benim bildigim opulmez allah korusun minkildagina bir sey olurYenidoğanın öpmek mi Minnacık yanağı var zaten delircem iyice.bende duydum canım bunları.yoldan geçen bebeği öpmek değil dokunmak bile yasak olmalı.sanki bebeklerde gelin beni sevin diyor.geçen de otobüste bir amca istedi vermeyince benimde torunun var diyor.e git torununu öp o zaman.bunlarla başedilmez.bi yerde boş bulup yakalıyorlar bebeği.benimde dönüm noktam dünkü olaylar oldu.kibarlıktan feragat etcem.yaklaşana hsst.önlüğü bizmi taksak aceba
- 2 Ağustos 2009
- 690
- 487
- 333
11 aylık bir kızım var. Soğuktan hiç sakınmadım, aman üşür aman şöyle giydir aman halıya düştü yıkamadan verme vs gibi şeyleri hiç dinlemedim çünkü bebeğim benim ve babasının hastalıklarına bağışıklığı olarak büyüsün istedim, ek olarak çok giydirilen bebeklerin hep daha çok hasta olduğunu farkettim. Ama şunlara çok müdahale ettim; yıkamadan meyve sebze eline bişey vermedim çünkü biliyorum ki ülkemizde foseptik suyuyla sulanan sebze ve meyveler var, kediye köpeğe dokunmasına izin vermedim çünkü hamileyken bunlardan ve çiğ etten bulaşan hastalığa bağışıklığım yoktu, doktor doğumdan sonra da dikkat et dedi, mıncık mıncık öpülmesine izin vermedim çünkü bir çok bulaşıcı hastalığın tükürükle de bulaştığı ortaya çıktı (aids de buna dahil), eline ağzına bişey tıkıştırmaya çalışanları engelledim çünkü doğduğundan beri alerjiyle savaşıyoruz, ben bunları yaptıkça kayınvalidem dahil herkes bana güldü sadece eşim destek oldu ama ben doğru yaptığımı biliyorum. Geçtiğimiz ay ne yazık ki biraz büyümesinden ele avuca gelmesinden dolayı sevilirken ilk hastalığını kaptı, ilk kez ateşlendi faranjit oldu ve işin garip tarafı bir arada bulunduğu kişilerden hiç kimsede hastalık belirtisi yoktu. Belki taşıyordu belki 3 günlük kuluçka süresindeydi bilemem ama bu vakte kadar kar soğuğunda bile dışarı çıkıp gezen ve hasta olmayan bir bebeği yaz sıcağında hasta ettiler. Sebebi basit; virüs. Zaten bebeğimi korumak istediğim şey de tam olarak bu.
- 16 Eylül 2006
- 1.680
- 1.337
- 358
Bende sevmem başkasının bebeginin öpülmesini, hatta dokunulmasını bile istemem. Bizim millet temas etmeyi seven bir millet ne yazık ki...
Birde bu bebekler büyüyecek cocuk olacak. teyzeler, amcalar yoldan gecerken ellerine şeker, paket kek vs. gibi yiyecek tutuşturuyorlar. ayyyy cocuk yesin dedimm. Yemesin ölmez benim cocugum abur cubur yemeyince...vermeyin kardesim vermeyin cocuguma...bir düşündügüm var ki istemiyorum. cocuguma kötü niyetli yaklaşan birini cocugum ayırt edemeye bilir sizin bu yaklaşımınızla.
Birde bu bebekler büyüyecek cocuk olacak. teyzeler, amcalar yoldan gecerken ellerine şeker, paket kek vs. gibi yiyecek tutuşturuyorlar. ayyyy cocuk yesin dedimm. Yemesin ölmez benim cocugum abur cubur yemeyince...vermeyin kardesim vermeyin cocuguma...bir düşündügüm var ki istemiyorum. cocuguma kötü niyetli yaklaşan birini cocugum ayırt edemeye bilir sizin bu yaklaşımınızla.
- 9 Nisan 2014
- 1.972
- 1.310
- 158
Valla ne desek boş... Ben de bir kaç hafta önce doğum yaptım. Görümcem çocuğu koklasa bile cinim geliyor. Bi de cips falan yeyip gelip bebeğimi öpüyor. Ağzı çorap gibi kokuyor.Boğmak istiyorum kızı. Kimse kimsenin çocuğuna dokunmasa ne güzel olacak her şey... Bir şey söyledi mi de yine biz kötü oluyoruz...Böyle bir konu açacağum aklımın ucundan bile geçmezdi.daha doğrusu en büyük korkumdu oldu.bugün bebeğimle arabasıyla dolaşmaya çıktık sakin yerlerde gezinti yaptık sonra bir banka oturdum çok geçmeden karşıdaki banka bir kadın ve çocuğu oturdu kız çeşmeden su içiyor oynuyor filan anne bana şuram ağrıyor filan diye laf veriyor bende Dr git filan cevap veriyorum neyse gözüm kızda belli yaramaz.suyu aldı bardakla bize doğru attı uyardım.bebeğin etrafında dolandı bu sefer her yeri yara belli bi hastalık geçiriyor elinde cips annesi de ikram etsene filan diyor neyse kalktık hemen oradan.sonra bi çay bahçesine gittik yine tenha bir yere oturduk arka masaya bayanlar geldi çok geçmeden birden biri kucağımdaki bebeği almaya çalıştı izin falan yok bende almayın yabancılarda ağlar buradan sevin dedim.bu seferde bebeğimin ağzının dibinden öpmesinmi baktım ağzının üstü tüm yara bide ağzında yara var dedim.sustu kaldı.sanki bebegim gel uçuklu uçuklu beni öp dedi.hemen kalktım sinirle eve geldim bebeğimi yıkadım ben bile ağzının yakınından öpmem.bu ne cesaret.bu bardağı taşıran son damla oldu.tanımadığın bebeği neden öpersin yaralı hemde geçende bir arkadaşla buluştum yanında bi teyze vardı bebeği görünce kadın aniden tu sana diye defalarca tükürdü hava güneşliydi damlacıkları görebiliyordum.onada çok moralim bozulmuştu.evden çıkmaz edecekler beni.herkes kendi çocuğunu öpsün yoksa kocasını öpsün ne bu ya bıktım.iyiki esirgiyorum.beni öpme yazan önlük almıştım takmaya utanıyordum ayıp olur diye bugünden itibaren onsuz çıkmayacağım.esirgersin kıskanıyor derler esirgemezsin mikrop saçarlar.varsın kıskanç desinler.bir daha tahammülüm yok böyle bir şey yaşamaya....
Ne güzel bir aile.bende öyle canım ıslak mendilsiz çıkmıyorum illaki lazım oluyor.en iyisi takmamak ve kaçabildiğin kadar kaçmak sonu yok bununAblacığımın bir bebeği var o kadar tatlı bir kız ki yeğenim diye söylemiyorum. Kocaman yanaklar, kocaman gözler, gülüşü falan yer yer bitirirsiniz maşallah
Zaten bilinçli anneler çocuğunun eline cips verip susturmaz.büyük konuşmayayımda.çok görüyorum el yüz kirli elde cips bide ikram ediyorlar bana üff.bir yanda her şeye dikkat eden bilinçli olmaya çalışan anneler bir yanda saldım gittiler.Valla ne desek boş... Ben de bir kaç hafta önce doğum yaptım. Görümcem çocuğu koklasa bile cinim geliyor. Bi de cips falan yeyip gelip bebeğimi öpüyor. Ağzı çorap gibi kokuyor.Boğmak istiyorum kızı. Kimse kimsenin çocuğuna dokunmasa ne güzel olacak her şey... Bir şey söyledi mi de yine biz kötü oluyoruz...
Çok haklısın yaa birde o var.işte sırf bunların yüzünden tembihlemek lazım çocuğu kimseden bişey almaması için.bazende evdekiler aile büyükleri akrabalar yapar benim gözlemlediğim.neyseki bende öyle aile yok birlikte yaşamıyoruz.asitli içecek filan ısmarlayanları duydum.güzel bir dille uyarmak lazım.anlamazsa anladığı dilden.Bende sevmem başkasının bebeginin öpülmesini, hatta dokunulmasını bile istemem. Bizim millet temas etmeyi seven bir millet ne yazık ki...
Sen sevmesini bilirsin eminim.uzaktan öpücük at ablasıZaten bebislere pek yanasmayan biriydim bu vakitten sonra kimsenin çocugunu sevmiyecem vala anneler meğer rahatsız oluyorlarmis
- 16 Eylül 2006
- 1.680
- 1.337
- 358
Çok haklısın yaa birde o var.işte sırf bunların yüzünden tembihlemek lazım çocuğu kimseden bişey almaması için.bazende evdekiler aile büyükleri akrabalar yapar benim gözlemlediğim.neyseki bende öyle aile yok birlikte yaşamıyoruz.asitli içecek filan ısmarlayanları duydum.güzel bir dille uyarmak lazım.anlamazsa anladığı dilden.
Evde defalarca tembih ediyorum. Dışarı çıkıyoruz mesela birinin cocuk sevindirecegi tutuyor. Bana sormadan vereyim mi demek yok. Tanımadıgım insan bunlar. Ya bankta yanına oturdugum teyze cantasından şeker çıkarır ya yolda yanından gecerken bi amca kek uzatır. Hayır yapcaksan ver annesine onun tasarrufunda ister verir ister vermez demi ama. cocukta affallıyor tabi. almalıyım fikri oluşuyor. ben tembihlememe ragmen.
Hayat böyle işte birileri devamlı sabote ediyor.