Bebek Beslenmesi bebeklere yoğurt verdiniz mi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

minnosum09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2009
84
0
86
mrb kızlar azönce cevaplara bakıyodum bikaç arkadas bebeğine yoğurt vermeye baslamış dr 3.5aylık olunca verin demiş benimde oğlum 3.5 aylık sizce yoğurt vereyim mi aranızda veren var mı yoğurt dışında ne tür gıdalar verebilirim yoğurdu ne sıklıkta veriyosunuz yardımcı olun lütfen

canım erken bence benım doktorum 6 aydan önce verme dedi kızım 6 aylık oldu günde 1 sefer verebilirsin dedi

bence de erken 4 aydan önce ek gıda önermiyolar zaten 4 ay olunca da sadece tadımlık miktarda bence 3.5 ay erken demiş benim oğlan 6,5 aylık 4 ayda başladım sebze meyve pürelerine 6 ay olunca yoğurt, kaşık maması falan vermeye başladım ona rağmen kabızlık çekiyo 3.5 ay ufak olduğu için bi de kabızlık yapmasın..

bence verebilirsin tbiki çok fzla diil sadece bi kaç kaşık ben 3.5 aylıkken başladım şu an 7 aylık bebeğim hiç bi problem yok hatta 4 aylık olnca herşeyden az az bi iki kaşık tadına baktır sonra yemeyen bebeklerden olmasın cnm

ben oğluma 5,5 ayda ek gıdaya geçtim. işe başlayacağım için mecbur kaldığım için 2 hafta erkene aldım. daha önce sadece annesütü ile beslendi, bi rahatsızlığı olmadığı sürece verdiğim herşeyi yiyor. daha öncesi bi kere elmanın tadına baktı, bi kere armutun. çok şükür sağlığı da iyi. eğer sütünüz yetiyorsa 6 aydan sadece anne sütü ile besleyin.alışsın diye çocuğun sindirim sistemini zorlamayın. acele etmeyin bence.ilerde herşeyi yedirecek zamanınız olacak!

bencede verebilirsin benim oğlumda yeni 4.ayına girdi ama ben 2haftadır yoğurt yediriyorum... günde 1kere 1 tatlı kaşığı....... elma suyuda veriyorum.... bi zararı olacağı sanmam... ama yoğurdu evde kendin mayala daha sağlıklı olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…