Bebeklere SideFER Demir içeren damla????

selin3333

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
4
0
35
Arkadaşlar merhaba. Bugün bebeğimi kontrolleri için doktora götürdüm.Kan damlasını ne şekilde verirsem vereyim kustuğunu söyledim. Kendisi de y
Yeni çıkan bir damla olduğunu tadının güzel olduğunu bir de bunu denememi söyledi. Adı SideFER damla. Kullanım önerilerinde 4-10 yaş arasındaki çocuklarda kullanımı uygundur yazıyor. Sizlerden bunu kullanan var mı bebeğine? Sizce ne yapmalıyım? Acil yorumlarınızı bekliyorum

Evet bize de doktorumuz bu damlayi verdi 15 gündür kullaniyorum oğluma. 1 yaş kontrolü icin götürmüstüm rutin kontrol amacli tahlil yapildi ve kansizlik cikti. Demir ve ferritin degerleri cok düşük kan sayimi 10.3 cikti. 3 ay sidefer damla kullanmamizi söyledi sabah aksam 10ar damla kullaniyoruz. Devlet de karsilamiyo 50 tlye aldim 15günde bitti bugün. bende diger kan damlalarina gore farki faydasi ne merak ediyorum

Bizim doktorumuzda sidefer verdi. Aile hekiminin verdiği damla kabızlığa neden oluyor o yüzden bunu kullanmanızı tavsiye ederim demişti.

Tatlim ne yaptınız bu damlayı kullanan oldu mu bebeğim 6aylik saglik ocaginin verdiği damlayı kullanmak istemedim kendi dr nutrigene ferromixin verdi ama tam ek gidaya gecemedigimiz için bunu kullanamıyoruz araştırıken sözeder gözüme ilişti ama 6 aylik bebekte nasil kullanılacak ne olur cevap yazin

Selincim şimdi biraz araştırdım dr sitesinde sözeder damla sorulmuş prof dr ferhat çatal 5 aylik bebek icin kg başına 1 damla kullanabilirsiniz yazmis senin uygulama şeklin nedir eğer başlamadıysan bu şekilde başlayabiliriz arkadasim

bu demir ilacını içinde Paraben yok diye özellikle yazdı doktorumuz. Ancak içindekiler listesi uine de kabarık, vr bebeklerle ilgili bişiy yazmıyor

Ben çok araştırdım bu damlayı bebeklerde kullanılıyormuş o yüzden 6 aya kadar damla araştırması yaptiktan sonra bu damlada karar kildim ve 2haftadir duzenli olarak kullaniyorum

Aynen buzdolabında saklıyorum yani aslında tam köpürme gibi denemez ama ölçü ayarlamada zorlaniyorum siz o ıçindeki başlıkla damlatiyosunuz dimi

Kullanmadan önce güzelce çalkalıyorum. Aynen öyle Damla’yla veriyorum kilosu neyse o kadar damla veriliyormuş.

Arkadaşlar kusura bakmayın yazdıklarınızı yeni gördüm. 1,5 aydır kullanıyoruz damlayı çok şükür bir şikayetimiz yok. Diğer damlaları kusuyordu ama bunu çok şükür kusmadı oğluşum Kg başına 1 damla kullanıyoruz ve dolapta saklıyoruz. Çalkalayınca köpürme oluyor ama damlalığa alınca biraz bekliyorum geçiyor.

kızlar merhabalar bugun 8. aya gırdık kan ılacımınızı dr sidefer olarak degıstırdı onceden ferrum hausmann kullanıyorduk sidefer kullananlar varmı suan eskı bır konuya yazdım ama ıns cvp veren olur :)

Kuzum ben kullandım 6.aydan 12.aya kadar muhteşem bi kan ilaci gönül rahatlığıyla kullanabilirsin hergun kilosu kadar damla verilecek koku paraben vs yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…