Sizde de şişeyi calkaldiktan sonra köpürme oluyormu ben 5 damla ile başladım ama köpürme olunca nasil doğru vereceğiz bilmiyorumDoktorum bebeğin kilosu kadar damla verilecek demişti.
Biz de kabızlık yapması sadece sadece kaka rengi değişti biraz da karşılaştıBende kullandim 10 gun falan cok kabizkik yapiyor
Bende köpürme olmadı. Buzdolabında saklıyorsunuz dimi?Sizde de şişeyi calkaldiktan sonra köpürme oluyormu ben 5 damla ile başladım ama köpürme olunca nasil doğru vereceğiz bilmiyorum
Aynen buzdolabında saklıyorum yani aslında tam köpürme gibi denemez ama ölçü ayarlamada zorlaniyorum siz o ıçindeki başlıkla damlatiyosunuz dimiBende köpürme olmadı. Buzdolabında saklıyorsunuz dimi?
Aynen buzdolabında saklıyorum yani aslında tam köpürme gibi denemez ama ölçü ayarlamada zorlaniyorum siz o ıçindeki başlıkla damlatiyosunuz dimi
Ben de bu hafta kilosu kadar vermeye başladım çok teşekkür ederim msj içinKullanmadan önce güzelce çalkalıyorum. Aynen öyle Damla’yla veriyorum kilosu neyse o kadar damla veriliyormuş.
Kuzum ben kullandım 6.aydan 12.aya kadar muhteşem bi kan ilaci gönül rahatlığıyla kullanabilirsin hergun kilosu kadar damla verilecek koku paraben vs yokkızlar merhabalar bugun 8. aya gırdık kan ılacımınızı dr sidefer olarak degıstırdı onceden ferrum hausmann kullanıyorduk sidefer kullananlar varmı suan eskı bır konuya yazdım ama ıns cvp veren olur :)
T EDERIM CNMKuzum ben kullandım 6.aydan 12.aya kadar muhteşem bi kan ilaci gönül rahatlığıyla kullanabilirsin hergun kilosu kadar damla verilecek koku paraben vs yok