Örgü Bebeklere patikler ve yapımı

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

yabangulumZ

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
9.722
23
41
2361.jpg

2414.jpg

2419.jpg

2428.jpg

2437.jpg

2442.jpg

2449.jpg

2455.jpg

:hulya: :hulya: :hulya: :hulya: :hulya: :hulya: :hulya:

Son düzenleme:
gülüm hepside bir birinden şirin olmuş ellerine sağlık senden bir ricam var yafs üşenmesende birinin ayrıntılı açıklamasını yapsan hı ne dersin zor olurmu senin için
hani kademe kademe resimlesen :) lüfeeeeennnnnn

ooy yerim onları giyen ayaklarıı :asigim:
çok şekerler, ellerine sağlık opuyorumnanaktan

gülüm hepside bir birinden şirin olmuş ellerine sağlık senden bir ricam var yafs üşenmesende birinin ayrıntılı açıklamasını yapsan hı ne dersin zor olurmu senin için
hani kademe kademe resimlesen :) lüfeeeeennnnnn

tamam canım en kısa zamanda aşamalı aşamalı tarif edecem.eşimin telf.çekiyorum resimleri o yüzden evde olduğu zaman eklerim.olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

ellerine sağlık çok güzeller. keşke yapılışını aşama aşama resimleseniz çok iyi olur üst kısımları çiçekli olduğu için nasıl bir işlem yapıldığı görünmüyor. sahipleri güle güle eskitsin çok şirinler.

ellerine sağlık çok güzeller. keşke yapılışını aşama aşama resimleseniz çok iyi olur üst kısımları çiçekli olduğu için nasıl bir işlem yapıldığı görünmüyor. sahipleri güle güle eskitsin çok şirinler.

teşekür ederim canım. aşama aşama ekleyecem en kısa zamandayerimseniben

teşekür ederim canım. aşama aşama ekleyecem en kısa zamandayerimseniben

çok teşekkür ederim canım yeğenim olacak nisanda Allah izin verirse ona örmek istiyorum. örecem diye söz verdim ama örnek elimde olmayınca bu şekilde çıkaramıyorum sayende yalancı çıkmamış olurum Allah razı olsun... ellerin dert görmesin sevgiler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.:nazar:

çok teşekkür ederim canım yeğenim olacak nisanda Allah izin verirse ona örmek istiyorum. örecem diye söz verdim ama örnek elimde olmayınca bu şekilde çıkaramıyorum sayende yalancı çıkmamış olurum Allah razı olsun... ellerin dert görmesin sevgiler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.:nazar:

tamam canım merak etme senolumunekankayizsmile

3578.jpg

şimdi burası patiğin tabanı 25 zincir çekip 21 tane trabzan yaptım.ve edrafını döne döne bu hale geldi.yalnız yuvarlak olan uçlarda aynı deliğe 2 defa battımki arada, büzmeden bu hali alsın diye.

3630.jpg

burada taban bitti yan tarafa geldi sıra resimde görüldüğü gibi tabanın iç kısmından trabzanlara batıyoruz.

3655.jpg

3.sırada bu defa üstüne almadan sık iğne tarzında devam ediyoruz.taki resimde işaretli olan küçük bölüme kadar.sonra bu defa kalan yeri bir boşluk atlayıp diğerine batarak bitiriyoruz.resimdeki gibi ön kısım büzülecek.

X