• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeklere patikler hırkalar elbiseler yelekler şapkalar

Çok güzeller cnm haftaya bebeğimin cinsiyetini öğrenecem kız oly-ursa iki tane takım çok hoşuma gitti onların siparişini vere bilirim fiyatlar nedir acaba :61:

[
zezecim bunları senin için ekliyorum
http://2.bp.blogspot.com/_YT6x6a98wEQ/S8rncdL05PI/AAAAAAAABkk/FovTZzAvGE4/s400/Resim+024.jpg[/

kırmızılı takım sanırım linki bu. bunun 1 yaş için olanın fiyatını öğrenmek istiyorum..

kızlar bunlarda benim kk annelerine bebişlerine ördüğüm ciciler bakalım begenecekmisiniz
Resim+029.jpg

Resim+028.jpg

Resim+019.jpg

Resim+007.jpg

slm bayıldım bunlara pembe ve mor olan bilekten kurdaleli bunların 1 yaş için fiyatı nedir...özelden cvp yazarmısınız

cabnım merhaba bende bayıldım takımlara özellikte patiklere ne kadara örüyorsun fifytalrı banada atarmısı sipariş vemek istiyorum

ya çok güzel olmuşlar ellerinize sağlık ocakta kızımızı bekliyoruz Allahın izniyle.bana da fiatlarını özelden mesaja atabilir misin?

bayıldım hepsıne canım elerine saglık.bebişimin cınsıyetı henuz bellı degıl ama hepsı cok guzel bana ortalama fıyatları sölermısın sadece patık yada 3lü takım falan nekdar.kolay gelsın canım.özelden beklıorum cevap

çokk çokkk çokk güzellerr güzel ne kelime mükemmmeller kırmızı takıma bayıldım şapkası olan beyaz çiçekleri var sanırım yanlış görmediysem birde ilk baştaki iki patikte çok güzel ellerin dert görmesin.bunları görünce hemen bi bebeğim olsada giydirsem diyesim geldi yani:)):23::23::23::23:

Back