• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklere kıyafet vs alırken nelere dikkat ediyorsunuz?

mavinintonu

Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ben daha çok yeni hamileyim ama şimdiden araştırmak istedim.
Bebeğinize kıyafet, biberon, emzik, kişisel bakım eşyaları, beşik vs aklınıza ne geliyorsa.
Bunları alırken nelere dikkat ettiniz, hayatınızı kolaylaştıran ürünler nelerdi. Neler yararlı neler zararlı. Bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim hem de benim gibiler içinde güzel olur faydalanırlar. Tavsiyelerinizi bekliyorum Şimdiden çok teşekkürler 💐
Bugün çok heveslendik Philips in emziğin aldık güzel mi sizce.

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-29-23-02-22-131_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-12-29-23-02-22-131_com.android.chrome.jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 13
Hayirli olsun oncelikle. Ayni emzikten aldim bende. Meme ucu ile ayni oldugu icin bebek daha kolay emermis denildi bana.
Kiyafetlerini pamuklu tercih ettim. Yenidogan 2. 3 takim aldim sadece digerleri min. 3 aylik. Gununde dogan bir bebek ortalama 50 cm oluyormus. Yenidogan kiyafetleri de 50 cm oluyor. Uzun sureli kullanamayacagim icin 3 aydan aldim kiyafetlerini. Iyiki oyle yapmisim benimki haftasina gore kilolu da bir bebek.
Bebek arabasini yine daha uzun sureli kullanim icin kabin tipi tercih ettim. Hem tek elle katlanir oldugu icin tasima da kolay. Anne yani icin besik yerine park yatak aldim.

Kıyafetleri tamamen pamuk seçmenizi öneririm. Zıbınlar bol olmalı çok kirleniyorlar. Gerisi sizin zevkiniz.
Ağız mendili baya bol olmalı.
Ben sevibebenin reflü yatağını almıştım resmen elim ayağım oldu boyut olarak da güzel 6-7 ay en azından kullanılıyor.
Park yatakta holmer almıştık çok memnunum ama sanırım çoğu aynı zaten.
Bebeğinizin tenine değecek şeylerde kimyasal olmamalı. Şampuanı deterjanı bebek yağını organik alabilirsiniz siveno incia falan.
pişik önleyici krem alabilirsiniz
Bez olarak goon kullanıyorum çok memnunum
Herşeyi bebek doğmadan almayın yığmayın artık her yerde herşey var. Mesela bezi stoklu almıştım hiç gerek yokmuş zaten fiyatı aman aman farketmedi.
Ana kucağı gibi ürünlerde de bebeğiniz severse alırsınız hiç yatmak istemezse boşa almış olursunuz mesela.
Bebek arabasında prego axis aldık baya memnunuz pusetli almanızı öneririm.
Biberon da lansinoh ve Philips kullanıyoruz emzik de hep Philips aldık.
Kendinizi de ihmal etmeyin göğüs ucu kremi gibi şeyler alabilirsiniz.
Hevesinizi çok iyi anlıyorum ama 6 aylık olana kadar çok da bir şey yığmayın bence

Hayirli olsun oncelikle. Ayni emzikten aldim bende. Meme ucu ile ayni oldugu icin bebek daha kolay emermis denildi bana.
Kiyafetlerini pamuklu tercih ettim. Yenidogan 2. 3 takim aldim sadece digerleri min. 3 aylik. Gununde dogan bir bebek ortalama 50 cm oluyormus. Yenidogan kiyafetleri de 50 cm oluyor. Uzun sureli kullanamayacagim icin 3 aydan aldim kiyafetlerini. Iyiki oyle yapmisim benimki haftasina gore kilolu da bir bebek.
Bebek arabasini yine daha uzun sureli kullanim icin kabin tipi tercih ettim. Hem tek elle katlanir oldugu icin tasima da kolay. Anne yani icin besik yerine park yatak aldim.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Malesef dış gebelikmiş ama olsun yinede aklımda bulunsun. Peki bende park yatak almayı düşünüyordum ama yeni doğan için çok büyük olmaz mı siz memnun kaldınız mı. birde küçük anne yanı almalımıyım park yatak yeterli mi

Kıyafetleri tamamen pamuk seçmenizi öneririm. Zıbınlar bol olmalı çok kirleniyorlar. Gerisi sizin zevkiniz.
Ağız mendili baya bol olmalı.
Ben sevibebenin reflü yatağını almıştım resmen elim ayağım oldu boyut olarak da güzel 6-7 ay en azından kullanılıyor.
Park yatakta holmer almıştık çok memnunum ama sanırım çoğu aynı zaten.
Bebeğinizin tenine değecek şeylerde kimyasal olmamalı. Şampuanı deterjanı bebek yağını organik alabilirsiniz siveno incia falan.
pişik önleyici krem alabilirsiniz
Bez olarak goon kullanıyorum çok memnunum
Herşeyi bebek doğmadan almayın yığmayın artık her yerde herşey var. Mesela bezi stoklu almıştım hiç gerek yokmuş zaten fiyatı aman aman farketmedi.
Ana kucağı gibi ürünlerde de bebeğiniz severse alırsınız hiç yatmak istemezse boşa almış olursunuz mesela.
Bebek arabasında prego axis aldık baya memnunuz pusetli almanızı öneririm.
Biberon da lansinoh ve Philips kullanıyoruz emzik de hep Philips aldık.
Kendinizi de ihmal etmeyin göğüs ucu kremi gibi şeyler alabilirsiniz.
Hevesinizi çok iyi anlıyorum ama 6 aylık olana kadar çok da bir şey yığmayın bence
Yorumunuz için çok teşekkür ederim 💕 heyecandan şimdiden araştırmak istedim ama maalesef dış gebelikmiş. Kısmet birdahakine aklımda söyledikleriniz sağolun 💐

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Malesef dış gebelikmiş ama olsun yinede aklımda bulunsun. Peki bende park yatak almayı düşünüyordum ama yeni doğan için çok büyük olmaz mı siz memnun kaldınız mı. birde küçük anne yanı almalımıyım park yatak yeterli mi
Geçmiş olsun inşallah tez zamanda olur

gecmis olsun 🙏 ben kismetse subatta dogum yapacagim. Henuz kullanmadim ama ayrica odasi var ve orada da bir besigi var. Ancak surekli yanimda olmasi icin ayakli, tasimasi kolay diye park yatak tercih ettim. Sorun yasarsam odasindaki besigi de kullanabilirim.

Back
X