Bebek Beslenmesi Bebeklere bıldırcın yumurtası verilmesi sakıncalı mıdır?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mavikelime

annesinin kuzusu...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2010
3.569
1.214
373
Merhaba

Bıldırcın yumurtası normalde çok faydalı bir besin maddesi. Çoçuklarına düzenli olarak bıldırcın yumurtası yedirenleri biliyorum ama bebeklerede veriliyormu zararlımı bilmiyorum.

Bu konuda bilgisi olanlar paylaşabilirmi?

9. ayından sonra bebeklerine verenler varmı?

7-8 aylikti vermeye basladim ben cig olarak veriyordum pisirmeden cnormal yumurtadan daha faydaliymis ama sürekli vermemek gerekiyormus.1 yasinlan sonra normal yumurtaya gectik.

7-8 aylikti vermeye basladim ben cig olarak veriyordum pisirmeden cnormal yumurtadan daha faydaliymis ama sürekli vermemek gerekiyormus.1 yasinlan sonra normal yumurtaya gectik.

teşekkür edrim cvp için. doktorumuzun tavsiyesiyle tavuk yumurtasının sarısı biz ek gıdaya basladıgımızdan berı verıyoruz 9. ayından sonrada beyazına basladık. bıldırcın yumurtası internette arastırdıgım kadarıyla bebeklere için önerilmemiş. böbrekleri yorma ihtimali yüksekmiş. ne kadar doğru bilmiyorum.. doktora sormadan bende bıldırcın yumurtası verdim..

----------------------------------- .

Son düzenleme:
kimsenin bu konuda bilgisi yokmu. bitek benmi veriyomusum bu yumurtayı yaaa (( umarım yanlıs bısey yapmamısımdır...

kimsenin bu konuda bilgisi yokmu. bitek benmi veriyomusum bu yumurtayı yaaa (( umarım yanlıs bısey yapmamısımdır...

ben oğluma 9aydan sonra arada bir vermeye başladım.şimdide öyle sık vermiyorum.ama bizim drumuz normal yumurtadan farkı olmadığını söyledi.ayrıca ünlü bi dr var adı aklıma gelmiyo oda bi farkının olmadığını hatta normale ulaşması için 4tane yese ancak yeticeğini söylüyo.bence arada vermekte hiç bir sakınca yoktur.herşeyin bi faydası vardır abartmadığın sürece...

bende bir ara düzenli veriyordum oğluma ama daha sonra kestim çünkü bıldırcın yumurtası diğer yumurtadan kata kat fazla vitaminli olduğu gibi kat kat alerjen ve fazlası zarar

7 aydan itibaren hergün bıldırcın yumurtası (pişmiş)verdim.
doktorumuz hergün verilmesinde bir sakınca yok dedi.
9 aydan itibarende oğlum büyüdüğü için doktorumuz doymaz artık, tavuk yumurtasına geç dedi.
şimdi de tavuk yumrtası veriyorum.

bende oğluma normal yumurta yedirmekte zorlandığım için doktorum yumurtayı hergün yemesi lazım bıldırıcın yumurtası verebilrsin dedi küçük olduğu için yemesi daha kolay olur dedi ve normal yumurtadan hiçbi farkı yok sadece çiğ verme pişmiş olsun dedi bende sürekli veriyorum yaklaşık 15.ayından beri

bende oğluma hergun verıyordum ama bu aralar üç dört günde bire cıkardım.

selam canım benim oglum prematüre dogdu malum iştahsız!ben diğer yumurta büyük geldiği için veriyorum ama haşlayarak.dr sorduğumda fark yok demişti sürekli olmamak kaydıyla verilebilir bence

hergün değil ama bende veriyorum 13 aylık oğluma haşlanmış bıldırcın yumurtası.ayrıca çiğ yumurtanında sadece bebeklere değil,yetişkinlere bile zararı var. eğerki hayvanda olası bir hastalık varsa,insan vücuduna geçmesi an meselesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…