Çocuk Hastalıkları Bebeklerden egzama

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Bebekken benim oğlumun yüzünde de vardı egzama. Yalnız çocuk doktoru 2 yaşından sonra tedavisi için cildiyeye gitmemi önermişti. 2 yaşından sonra kortizonlu krem ve bioderma abc serisinden nemlendirici krem kullandık. Kortizonlu krem cildi inceltiyor o nedenle maksimum 5 gün çok ince tabaka halinde sürmüştüm ve bol nemlendirmek gerekiyor zamanla da tamamen geçti. Bence kortizonlu kremi şimdilik sürme bebeğin çok küçük. Bir de güneş koruyucu şart.

Egzama olan yere coresatin krem kullanin
Ciltte kuruluk varsa da mustela nin nemlendiricisi sürün

Sampuanini marketten degil eczaneden alin
Ben mustela kullandim

Bir de sanirim alerji olan bebeklerde de oluyormus egzama doktorunuza sorun

Gecmis olsun

Hamilelikte egzama oldum.bepantolu kullandım ama sadece kaşıntıyi azaltıyor yoksa egzama gecmiyor

Bebeklerde alerji egzamaya neden olabiliyor.

Benim de kizimin ve oglumun sut ve sut urunlerine alerjisi oldugu icin egzamalari olusmustu.

emzirdigim donemde diyet yaparsam egzamalar hafifliyor yada yok oluyordu.

Yediklerinize dikkat ederek egzamanin gidisatina bakmanizi tavsiye ederim.

Bebeğinizin egzamasının nedeni atopik dermatit mi yoksa besin alerjisi kaynaklı mı önce onu öğrenmek lazım
Kızım 40 günlüktü her yeri göz kapağı dahil egzamaydı alerji doktoruna götürdüm süt yumurta alerjisi çıktı diyete başladım. Kortizonlu kremleri asla kullanmadım! Mustelanın atopik ciltler için özel serisi var onları yatıstırıcı olarak kumlandım.
Asla yumuşatıcı, sabun tozu ile çamaşırlarını yıkama sıvı kokusuz deterjan ile 2 kere durulama yaptır mümkünse kurutma makinası ile kurut
Süt yumurta türevlerine ara ver 15 gün sonra etkisi geçer anlarsın ancak ciltte düzelme varmı

Teşekkür ederim.

Coresatıni kullandım ama bir sure sonra etki etmemeye başladı.

Coresatıni kullandım ama bir sure sonra etki etmemeye başladı.

Coresatin bir kez etki ettikten sonra yani kızarıklıklar hafifleyince babeyi yeteri kadar kullanırsanız bir daha çıkmıyor zaten.

Ben sadece 1-2 kez kullandım coresatini. Sonra sürekli nemlendirince gerek kalmadı bir daha.

Banyoda da sebamed, mustela ya da bütçe elvermiyorsa Nivea şampuan kullanın demişti doktor. Biz sebamed ve Nivea kullandık. Sabun olarak Otacı sabun kullandık. Ama lif tarzı birşey kullanmadık, sabunu elimizde köpürtüp elimizdeki köpüğü sürdük vücuduna. Her gün ya da 2 günde bir yıkadık. Ama her banyoda sabun/şampuan kullanmadık. Haftada 1-2 kez şampuan/sabun yaptık.

Her banyodan sonra Babe ile bolca kremledik. Gündüz de 1-2 kez kremledik.

Çok da çabuk atlattık.

Bepantol cilt bakım kremi el yüz için olanı kullanıyorum ve geciyo çok nadir cikiyo sürünce hemen geciyo oda tek tuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…