- 7 Mart 2010
- 591
- 579
Hamilelikte egzama oldum.bepantolu kullandım ama sadece kaşıntıyi azaltıyor yoksa egzama gecmiyorKesin cözümü yok ne yazikki. Zamanla gecerse gecer. Gecmesede yaoacak bisey yok bizimkide kucukken yanaklarda vardo simdi yanaktakilerde gecti,bacak aralarinda var yavrumun. 300 tl ye krem aldim faydasini görmedim.
Ama bepantolun egzama kremi cikmis kortizonsuz. Onu deneyin derim 35 tl.
Kortizonlu krem kullanmayin 7 aylik bebege. Yazik.
Alerjik egzamaEgzama derken neurodemitimis olabilirmi? Veya sedef? Dermatolog net olarak ne dedi?
Teşekkür ederim.Benzer durum erkek arkadasimda da var. Tek tavsiyem kortizonlu ürün kullanmamaniz.
Mesela bugun 1 damla kortizonlu urun egzamayi yatistiriyorsa bir sene sonra 3 damla gerekiyor, 2 sene sonra 5 damla gibi.
Hergun dus almak egzamasini yatistiriyor. Ek gida aliyor mu bilmiyorum ama kereviz enginar vs tuketmek iyi geliyor. Vok gecmis olsun
Coresatıni kullandım ama bir sure sonra etki etmemeye başladı.Coresatin krem ve Babe marka pediatrik emolient krem.
Coresatini egzama belirdiğinde , kızarıklık olan yerlere kullanın, hemen geçiriyor.
Babe de her duştan sonra ve cildin kuruluğuna göre günde birkaç kez tüm vücuduna sürülecek.
bepanthol kullanıyorum ben ve geciyoBenegım in yüzünde yaralar oluşuyor. 4aylıkken başladı . şimdi 7aylık kortızonlu krem kullanınca geçiyor sonra tekrar başlıyor. Tavsiyesi olanlar yazabilir mı?
Konak mu canım acaba onlarBir yasına kadar kullanıp bıraktım
Şimdi yüzü iyi ama kafa derisi kabuklu şimdi de
bepanthol kullanıyorum ben ve geciyo
Bepantholun egzama olan için var ondan mı kullandınızbepanthol kullanıyorum ben ve geciyo
KonakKonak mu canım acaba onlar
Coresatıni kullandım ama bir sure sonra etki etmemeye başladı.
Banyodan once bebek yağı yarim saat bekle yıka güzelce direk atiyo benim ikinci seferde hiç kalmadıKonak
Ama dört yasında suan
Teşekkür ederim.sağ olun.Bepantol cilt bakım kremi el yüz için olanı kullanıyorum ve geciyo çok nadir cikiyo sürünce hemen geciyo oda tek tuk
Evet aynenBanyodan once bebek yağı yarim saat bekle yıka güzelce direk atiyo benim ikinci seferde hiç kalmadı
Rica ederimTeşekkür ederim.sağ olun.
Suanlik olmadiEvet aynen
Aslında temizledim ama tekrarlamaz inşallah
Sonucta hassas ciltlerde bu tip seyler oluyor