bebeğim 6 aylık,2 aydır ince bir yastıkla yatırıyorum,direkt başının altına değil de omuzlarından itibaren koyuyorum.reflüsü var,biraz yüksekte tutmam gerekiyor ,yoksa kullanmazdım.
saçlarını ise mendille kuruluyorum,fön tutmuyorum.
ben uzunca bırsüre yastık kulanmadım zaten ılk zamanlar kullanılmaması lazım ben yasına kadar fln kullanmadım yanlıs hatırlamıyorsam saclarını tülbent bezıyle kuruluyodum fön makınası kullanma derim
kızlar, bebeklerin mide kapakçıkları tam gelişmediği için uzun bir müddet eğimli bir yerde yatırılması gerektiğini söyledi doktorum. mide kapakçığı gelişmediği için düz yatrılan bir bebeğin kapak tam kapanmadığı için yedikleri geriisin geriye gelirmiş buda kusan bebekler demek. benim bebeğim 4 aylık hala eğimli yerde yatırıyorum. yatağın altına eğimli olacak şekilde yastık yerleştirdim o şekilde yatırıyorum. oğlum kel olduğu için kurutma yapmıyorum :) saçları 3 numara kesilmiş gibi herkes kazıttınızmı diye soruyor :)
merhaba, bende incecik bir yastikta yatiriyorum. emzirdikten sonra en az 15 dakika kesinlikle yatirmiyorum mide kapakciklari kapanana kadar. omzumda sirtina ufak dokunuslarla hem gazini cikiyoriyorum. bu arada bizim sevgimiz ve bagliligimizda pekisiyor. boylelikle kuzucuk hem gazsiz, hemde huzur icinde yatabiliyor.