- 2 Ocak 2015
- 300
- 216
- 53
- 40
- Konu Sahibi Bebegimbenimle
-
Çok teşekkür ederim,ne kadar süre kullandınız peki ??Ben doktor ne diyorsa yaptım. Eğer kızımda kalça çıkığı devam etseydi, büyüyünce çok daha zor olacaktı. Çocuk zamanla bandaja alışıyor. Hem rahatsızlık duymakla ciddi bir hastalık arasında çok fark var. Kalça çıkığından kurtaracaksa bandajı tercih ederim. Yeğenimde kullandı. Zor oldu ama şimdi onun kızınında bir problemi kalmadı. Sizinde geçmiş olur inşallah.
Merhaba allah kolaylık versin,böyle durumlarda doğru doktor çok önemli..kızım 3 aya yakın bandajla tedavi gördü,en son götürdük,dr iyi sayılır son 1 ay takın dedi,taktık,biz seviniyoruz çıkacak die,gittik,farklı bi doktor,çıkacak kadar iyi değil devam 1ay daha dedi,15 gün kadar taktık,tekrar gittik farklı bi doktor; hmmi iyileşmiş çıkarın ama başka bi bandaj takın dedi.. Adını yazdı verdi,ara tara bandajı bul,kimse bilmiyo,en son bilen biri çıktı,özel dikim ve 300 tl dedi.o parayı oraya vereceğime özele bi prof a gösteririm dedim,gittik o doktor da röntgen çekti ve hiçbişeyi yok dedi... Size tavsiyem durumunuz müsaitse ii araştırın ve özele gidinBenimde bebegim de kalca çıkıldığı sorunu var 1 buçuk aylikken ogrendik cift bez kullandik gecmedi 2 bucuk aylikken tekrar gittigimizde devam edin cift beze 4aylikken gelin dediler bom içim rahat etmedi başka doktora götürdüm 3 aylikken ve cift bez zaman kaybı dedi ve bandaj verdi şu an 15 gundur kullaniyo kızım ama çok rahatsız çok bunaliyo 15 gün sonra konrtolumuz var peki siz ne yaptınız hala kullaniyo musunuz. Sonuç nasıl oldu yardım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?