Çocuk Hastalıkları Bebeklerde İnfluenza

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Peki çok önemli bir soru doktorunuz enfluvir şurubu kusarsa yeniden içirmenizi söyledi mi son dozu içerken kustu iki defa denedim napsam ki doktoruma da ulaşamadım
Benim bebegimin a+ 3 gunde ates dusmeye basladi ama doktorumuz kimi bunye ayakta atlatir kimisi haftalarca surunur dedi.Gecmis olsun.Oksurugun 1 ay boyu devam edecegi ama azalacagini soylemisti.
12 13 günde geçti bizim.malesef ateş yaklaşık 1 hafta sürdü. Daha 2 3 gündür gözünüzü açiyoruz
Ilaç bittikten sonra ateş düştü öksürüğe çevirdi iştahsızlik halsizlik devam etti 1 hafta daha.

B Baldakituzz

15 dk gecmemisse verebilirsin demisti bana cunku benim bebegim de kusmustu.Ayni doz vermemistim ama tekrardan agir gelmesin diye

A tipi normal mevsimsel grip sayılıyor artık. Bağışıklık güçlendirmeye çalışın beslenme çok önemli

Canım virüs kaynaklıdır bnm kızın da 10 gün sürdü ateş navosef le 3 günde geçti

Antibiyotik fayda etmez canım navosef yazdır hemen geçiriyor

Ben de en cok iburamin zerodan fayda gördüm ateşi cok çabuk düşürüyor ve iyileştirme odakli oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…