cnm. benim bebeğim 1.5 yaşında kbb dr. götürdüm.geniz eti genelde çoğu bebeklerde görülürmüş.2-3 aylıkken oluşmaya başlarmış.horlama,uyku bozukluğu,huzursuzluk,sık sık hastalanması belirtileri imiş.1 yaşından sonra film çekiliyormuş.biz çektirdik geniz eti var ama çok büyük değil.5 yaşındaki yeğenim geniz eti ameliyatı oldu çok korkulacak bi ameliyat değil.bebek çok sık hastalanmaya başlayınca gerektiğinde 2 yaş gibi ameliyat ediliyormuş.bazı çocuklar öyle böyle ergenlik çağına kadar atlatıyormuş tekrar belirtmek istiyorum çok sık hastalandığı takdirde ameliyat ediliyormuş yoksa kulakta sıvı toplanması gibi ciddi sorunlar oluşabiliyormuş.bize dr. deniz suyu verdi bulamazsak burun spreyi sinomarin ve burunu nemlendirmek için SiccNasal adlı krem ve içinde kordizon yok birde soğuk buhar makinesi kullanmamızı tavsiye etti. kendi dr. danışıp bunları kullanabilirsin.bu önerdikleri ile geniz etinin en azından ilerlemesini önlemeye çalışacağız dedi.kbb dr tanıdık güvendik bi dostumuz o yüzden ben söylediklerine inanıyorum.birde sigara içilen ortamda bulunmamalı,odasının camını arada açıp havalandırılmalı ve mümkünse temiz havaya çıkarılmalı demişti.iyi günler...