- 6 Eylül 2016
- 4.733
- 6.291
Merhaba hanımlar benim 6 gün sonra 17 aylık olacak bir oğlum var. Doğduğundan beri memeye çok düşkün, yemek yedirmek her öğünde bir işkence resmen. Hadi oğlum yemek saati diyorum yakama yapışıp anne meme diye ağlıyor. Gündüz çok sıkıntı yapmıyorum ama gece hala saat başı kalkıp emiyor. Akşam 9 da uyur sabah 7 7.30 arası uyanır ve akşam 9 dan sabah uyanana kadar abartısız saat başı kalkar emer tekrar geri uyur çok nadirdir 1,5 2 saat uyuduğu. Artık tükenmiş durumdayım doktorumuzda gece beslenmesine çok kızıyor ama bunu oğluma anlatabilmek ne mümkün Yanına gidip emzirmezsem apartmanı ayağa kaldırıyo koca sesiyle resmen. Bu duruma bir dur dememiz gerektiğini biliyordum bir cesaret 2 gün önce başladık her ağladığında eşim gitti yanına sakinleştirip uyutmaya çalıştı ilk gece çok zor geçti 2. Gecemizde uyuma süresi daha kısaldı ama bu sefer yarım saatte bir falan kalkmaya başladı bu akşam 3. Günümüz benim merak ettiğim bu durum ne kadar sürer ? Gece beslenmeyi kestiğimiz için deliksiz uyur alışınca diye umuyoruz ama acaba ters teper mi bizi neler bekliyor daha önceden bunu tecrübe etmiş annelerimizden yardım istiyorum ne olur yaşadığınız süreçleri benimle paylaşın olumlu şeyler duymaya gerçekten çok ihtiyacım var