Hymarry bende senin gibi yapıyorum masaj çok işe yarıyor yaramasımnadaaa benim yumurcaklar felaket gaz çıkarıyorlar alttan patır kütür hemde. ilk başta gazlıalrdı çok hiç ilaç kullanma dedi arkadaş bağırsak tembelliği yapar dedi dediğini uyguladım gaz sorununu atlattık sayılır ama şu alttan çıakrdıkları patır kütür gaz iyimidir kötümüdür bilemedim yani toplum içinde olsak kimse inanmaz onalrın çıkardığına hele mehmetiminki foseptik çukuru gibi kokuyor :kedi: bağırsaklarda enfeksiyon olabilir miş bu durumda ama anne sütü emenlerde geçermiş ama hala geçmedi varmı bilginiz kızlar
delikafadulden muhahhahahahahh :roflol:
cnaım benim halem de aynen öttürüyor yani,sarem sessiz ama kokuluolumunekankayizsmile,
hepsi nevi şahsına münhası yaw bu yavruların,
canım kokuya gelince kimi süt veriyorum desen anne sütünden diyorlar,
mama veriyorum desen aaaa o mamadan diyorlar,
ooofff kokarsa da koksun,napiyimaklinialirimsmile
ya yoksa başka şikayetin ne işin var doktorda,
mokumuz neden kokuyo mu diyceksin?
hı hı çok aşırı kokuyo diycem gazı kaydirigubbakcemile baktımda azcık netten kabızlıktan dolayıda olabilir bağırsak enfeksiyonuda olabilir diyor .. gaz çıkarmasalar ayrı dert çıkarsalar ayrı alttan ayrı üstten ayrı oy oyyyy.. hayat geçip gidiveriyor dimi şekercim ama onlarla ayrı bi güzellikmiş bide uyusalar mızmızlanmasalar :çok üzgünüm: