bebeklerde gaz sorunu

aayyyyy koptum yaaa bu b...tan muhabbete bende girem dedim pamuk herılt yani kokacak sen osurunca kokmuyormuu kaydirigubbakcemile3 delikafadulden :sm_cool: :1rolleyes:

valla kızlar bende prematüre bölümüne topik açmıştım gaz ve kabızlık sorunu ile ilgili biz gaza çözüm bulamadık bitkisel ilaçlar filan eh işte hafiftetti benimkilerde acayip gaz çıkartıyorlar hele çıkartmaadıkları zaman benim bir bebişim kolikli bazen ağlamasından sabahlıyoruz biri türlü çıkartamıyoruz gazını ha bu aralar banyo yaptırdıktan 1 gün sonra bize etmediklerini bırakmıyorlar acayip huysuz oluyorlar ve çok gazlanıyorlar

kabızlık sorunumuz çoktu fitil ile bebişlerimin popolarında çatlak oluşmuş krem kullanmıştık biz mamasına günde 1 çay kaşığı koymak üzre ilaç kattık öyle rhatladık doktorumuz vermişti ..şükür ama takip ediyorum 2 gün yapmazlarsa illacı veriyorum

ay kızlar şimdi rahatladım ne biliyim koku bi bizde var sanmıştım küçücük bebişinki bu kadar kokmaz sanıyordum :kedi: yapsın yapsın bende zevk alıyorum o yaparken afferin oğluma diyorum hastalık olmasında kokusu kaydirigubbakcemile

nevra cım bizimkilerinki 2 günde bir yapan mehmetiminki koyu kahve ama sık yapan ahmetinki bazen yeşil oluyor ağrıdan yeşil olurmuş diye okumuştum.

sırnaşık şey çok delüsünüz yawwww ben geçen eymenin altını değişirken poposunun orda bir şişlik gördüm sandım eğildim bakarken o müthiş şekilde iki kaşımın arasına gümletti aman allahım saçlarım kokudan diken diken oldu bunlar tam beslenmeye geçince eve gaz maskesi alıcam bizim evdede artık gaz kim koyverdiye gidiyo bazen eşime hadi be sen yaptın deyince ben kı...dan çıkanı bilmemmi diyor kaydirigubbakcemile3
bu gaz çıkartmak ne büyük nimetmiş meğer tuttulsa öpüp başıma koyucam yolla nilom ordan en kokulusundan üç gaz :)

ya arkadaşlar yardımı olurmu bilmem ama bugün aptamilin conformilini aldık gazlı bebekler içinmiş... tüm gün ağlayan doruğum sanki akşamüzerinden beri sakin bir şekilde uyuyor.. ona bağlamam gerekirmi blmiyorum ama inşallah mama işe yarar ya..... sizinlede paylaşayım dedim...

Canbebek canım conformılı gazlı bebeklere verıyor doktor ve Çok ıŞe yarıyormuŞ. Ama benım cadılar beĞenmedı yemedıler yaa:KK43:(

arkadaşlar rezene falan boş bence kimyon tek çare ve cok kolay kimyonu kaynatın biraz balla veya sütle içirin bebişe kendinize de olur hatta..

kimyonun oğütülmemiş hali
ama bence çok küçük bebelere vermemek gerek benimkilerde ters etki yaptı

X