arkadaşlar benım bebeğim 4 aylık başlarda bızde çok gaz problemı yaşadık piyasadakı butun gaz ılaclarını denedım ama fayda olmadı sonra bır doktor buldum çok tecrubelı ve bebeklere bu tarz ilaçları verme taraftarı değil bana yapma bi gaz ilacı verdı ve bızde gazdan eser kalmadı ve bu yapma ilacı kullanan bır cok tanıdıgım var hepsi de memnun oğlum ilk 1 ay kadar gaz problemı yaşadık sonrada ilacı kullanmaya başladığımdan berı gaz filan yok artıkda kullanmıyorum kendı kendıne başarıyo tarifini isteyen olursa verebılırım özel den mesaj atabılırsınız buraya yazılıyormu bılmıyorum allah kolaylık versın
bebegim 3sylik gaz problemimiz inanılmaz fazla . Bir ilaçtan bahsetmiştiniz banada doylermisinoz?(null)
merhaba. bende size mesaj yollamaya çalıştım ama mesaj sayım 50 olmadan özel mesaj atamıyormuşum.bana. gaz ilacınızı özelden yazarsanız çok sevinirim.
arkadaşlar benım bebeğim 4 aylık başlarda bızde çok gaz problemı yaşadık piyasadakı butun gaz ılaclarını denedım ama fayda olmadı sonra bır doktor buldum çok tecrubelı ve bebeklere bu tarz ilaçları verme taraftarı değil bana yapma bi gaz ilacı verdı ve bızde gazdan eser kalmadı ve bu yapma ilacı kullanan bır cok tanıdıgım var hepsi de memnun oğlum ilk 1 ay kadar gaz problemı yaşadık sonrada ilacı kullanmaya başladığımdan berı gaz filan yok artıkda kullanmıyorum kendı kendıne başarıyo tarifini isteyen olursa verebılırım özel den mesaj atabılırsınız buraya yazılıyormu bılmıyorum allah kolaylık versın
arkadaşım bana özelden yolladığın tarif sayesinde bebişim 3 gündür huzurlu. umarım böyle devam eder. eczacı bu tarifi daha önce çok hazırlandığını ve çok etkili bir karışım olduğunu söyledi. kullandığımız nurse harveys, zinco, metsil, debridat falan hep boşunaymış.tekrar teşekkür ederim canım
Arkadaslar merhaba, bebeğim 45 günlük ve gaz sancısından yavrum mahvoluyor. Lütfen bahsedilen formülü bana özelden biri mesaj atsın Allah rızası icin arkadaslar.
35 OZL 35 arkadaşım ben sizin verdiginiz gazilacını kullandım ve her gün size dua ettim çok faydasını gördüm teşekkürler..özelden yenioldugum için mesaj atamıyormuşum lutfen kusura bakma...tekrar binlerce kez teşekkürler..
hala aktif mi topik bilmiyorum,sonuna kadar okumadım.özelden mesaj atamıyorum,tarifi ben de alabilir miyim :))
özelden yazmaya çalıştım ama olmadı.. bana da atabilir misiniz özelden şu gaz formülünü.. minnettar kalıcam.. kızım çok ağlıyor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?