Bebeklerde gaz problemi

Merhaba 2 aylik kizimin gaz sancilariyla bas edemiyorum yapmadigim kalmadi ne olur bilenler su ecz de yapilan tarifi ozelden mj atsin cildirmak uzereyim bilenler yardim etsin ne olur

selamlar yukarıdaki msjınızı okudum. bizde gazlıyız suan bebeğim 6 aylık bi ara gecer gibi oldu fakat bi aradır gaz dorukta . ilacın tarifin verrirseniz sevinirim...

benim oğlumda çok gazlıydı doktorumuz bizede yapma ilaç verdi gazı tamamen geçti diyebilirim.

ilacıbir haftadır kestim ama maaşallah hiç ıkınmadan çıkarabiliyor artık gazını.

Merhaba ozlemcim ozelden mj atamiyorum cok tesekkur ederim ilgin icin insallah faydasi olur bunun turkan ben cik memnun oldum

banada gönderirmisin benimde 1 aylık bebeğim var gaz sancısından gece hiç uyumuyor doktora gittik bomba yutmuş gibi bebek dedi o kadar gazı var yani neyse bu ilaçtan bende yaparım zaten eczanede çalışıyorum kendim yaparım

arkadaşlar benim bebeğimdede gaz problemi var. akşam 8 de başlıyor gece 12 ye kadar sürüyor bebeğim hiç durmadan ağlıyor. bütün gaz ilaçlarını denedim hiç bir faydasını görmedim. ilacı alınca10 dk sakinleşiyor sonra yine aynı. şöyle bir çare buldum ağlamaya başlayınca 1-2 damla metsil ( en hafif gaz ilacı ) damlatıyorum ağzına. metsilin şekerli tadından oğlum ağlamayı kesiyor ve hemen ağzına yalancı meme verip ayağımda sallıyorum. uyuyakalıyor hemen. ama uyudu diye ayağınızdan indirmeyin ağrı gelince yine uyanır gibi oluyo hemen yine sallıyorum. belki sizinde işinize yarar

geçen aylarda metsilin çok zararlı olduğu ile ilgili heberler okumuştum.ben yasaklandı diye duymuştum.demek yasaklanmamış.

geçen aylarda metsilin çok zararlı olduğu ile ilgili heberler okumuştum.ben yasaklandı diye duymuştum.demek yasaklanmamış.

yaa öyle mi benim hiç haberim yok diğer gaz ilaçlarını kullanayım o zaman bende en hafifi diye onu kullanıyordum. uyardığın için çok teşekkür ederim canım

Merhaba
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin bebişlerinizi gaz sancısı cektım oğlumda cok ıyı bılırım bizim dr verdı bu ılacı ve dr tecrubelı bı dr normal gaz ılacı falan kullanma sakın demıstı ve bana bu karısımı verdı eczanede yaptırdım fıyatı 20 lıra tutuyo yalnız guzel bır eczaneye yaptırın herkes beceremıyor ben bı kere yaptırdım yapamadılar neyse ben yazıyım dedıgım gıbı ıyı bır eczanede yaptırın ben oğlum 3 aylık olana kadar kullandım hıc bır yan etkı fılanda göstermıyo ılac aklınız kalmasın kakasımı da yapıyodu ayrıca çok sıkışırsak fitil kullanıyodum

1-Citrate de soude 1gr
2-Bicarbonatede soude 2 gr
3-Plegicil 20 damla
4-Sakarin 0.04 gr
5-Eau distille 80 gr

Günde 4 kere 1 çay kaşığı içiriyorsun tadı bozuk filan da değil ben bakmıstım tadına eger sormak istediğin bişey olursa özelden mesaj atabilir

banada özelden yollarmısın bu özel tarifi bizde çok sıkıntıdayız bu gz problemi bitmek bilmiyor şimdiden çok tesekkürler

benim oğlumunda neredeyse yaşına kadar süren gaz sancıları vardı. neredeyse bütün bilinen ilaçları, bitkisel çayları, yağları vs. hepsini deneim ama çok azı sadece hafifletti çözüm olmadı. içlerinde en çok işe yarayan ılık banyo ve masaj (sancısı başlamadan önce). birde sallamak en çok işe yarayan buydu. hani eskiler çarşafın iki ucundan tutup bi otarafa bi butarafa sallarlardı ya işteo sallama çoğu zaman sancı anında bile işe yarıyodu. tabi bu çok zahmetli ben ozaman bulmamıştım ama sonradan internette bi yatak buldum otomatik sallanan koliti olan bebekler için titreşimli bi yatak. ben denemedim ama bi araştırın derim!

arkadaşlar, benim bebeğimdede birsüre önce fazlasıyla gaz sorunu vardı.kıvrana kıvrana ağlardı yavrum bir yakınımızın tavsiyesi üzerine tatlı elma yağı kullanmaya başladık.bebeğimin göbeğine ve poposuna bu yağdan birkaç damla sürdüğümüzde kızım daha kolay çıkarmaya başladı gazını hatta kendi kendine bile çıkardığı oluyor
deneyin derim bizim işimize çok yaradı,gaz problemimizi büyük ölçüde hafifletti :92:

tavsiye için teşekkürler
işe yaramasına sevindim.akılmda kalsın ben de denerim inşallah.

om-x şurup bizde kesin çözüm oldu,bitkisel bir şurup tavsiye ederim sadece günde bir tatlı kaşığı şurupla olay çözüldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…