Kızımda gaz problemi var.Humana'nın rezene çayını veya ıhlamur vermeye çalışıyorum.Ama birkaç kaşıktan sonra içmiyor.Ama üzerinde 100 ml verilmesi gerektiği yazıyor.Uykusunda hep inliyor,ıkınıyor.Çok üzülüyorum
Sizin böyle problemleriniz oldu mu?
Bu çayları bebeklere verirken şeker atılmalı mı?
Bir de burdaki bazı yazılarda bebeklere zeytinyağı içirildiğini okudum.Bunun çocuklara faydası nedir?Isıtılıp soğuttuktan sonra mı içiriliyor yoksa direkt mi veriliyor?:uhm:
Vana yazar mısınız tarifiarkadaşlar benım bebeğim 4 aylık başlarda bızde çok gaz problemı yaşadık piyasadakı butun gaz ılaclarını denedım ama fayda olmadı sonra bır doktor buldum çok tecrubelı ve bebeklere bu tarz ilaçları verme taraftarı değil bana yapma bi gaz ilacı verdı ve bızde gazdan eser kalmadı ve bu yapma ilacı kullanan bır cok tanıdıgım var hepsi de memnun oğlum ilk 1 ay kadar gaz problemı yaşadık sonrada ilacı kullanmaya başladığımdan berı gaz filan yok artıkda kullanmıyorum kendı kendıne başarıyo tarifini isteyen olursa verebılırım özel den mesaj atabılırsınız buraya yazılıyormu bılmıyorum allah kolaylık versın
Bana da verir misiniz tarifi35 OZL 35 arkadaşım ben sizin verdiginiz gazilacını kullandım ve her gün size dua ettim çok faydasını gördüm teşekkürler..özelden yenioldugum için mesaj atamıyormuşum lutfen kusura bakma...tekrar binlerce kez teşekkürler..
Merhaba gaz ilacının tarifini bende alabilirmiyim
Vana yazar mısınız tarifi
Kardeşim
Kızlar tarif 5.sayfada var bakınMerhaba 25 günlük bebegim gaz problemi bizde yaşıyoruz çok kötü bir şeymiş banada tarifi yazar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?