Paylaşır mısınız tarifiarkadaşlar benım bebeğim 4 aylık başlarda bızde çok gaz problemı yaşadık piyasadakı butun gaz ılaclarını denedım ama fayda olmadı sonra bır doktor buldum çok tecrubelı ve bebeklere bu tarz ilaçları verme taraftarı değil bana yapma bi gaz ilacı verdı ve bızde gazdan eser kalmadı ve bu yapma ilacı kullanan bır cok tanıdıgım var hepsi de memnun oğlum ilk 1 ay kadar gaz problemı yaşadık sonrada ilacı kullanmaya başladığımdan berı gaz filan yok artıkda kullanmıyorum kendı kendıne başarıyo tarifini isteyen olursa verebılırım özel den mesaj atabılırsınız buraya yazılıyormu bılmıyorum allah kolaylık versın
Hala etkili midir ki?arkadaş arada biryerde yazmıştı formulü ama ben size yazayım biz de bugün yaptırttık eczaneye bakalım inşallah fayda eder
formül:
1- Citrate de soude 1gr
2- bicarbonatede soude 2 gr
3- plegicil 20 damla
4- sakarin 0.04 gr
5- eau distille 80 gr.
günde 4 defa 1er çay kaşığı verilecekmiş. umARIM HEPİMİZE FAYDA EDER.
Ayy benimde 6 aylik 4.ayinda geçmişti 2 ay rahat ettik simdi tekrar basladi gaz sancilari ozelliklr geceleri kafasini arkaya atiyor belini kiviriyor agliyorahh ahh ben çok çektim gazdan umarım siz çekmezsiniz.halada çekiyorum kızım 10 aylık hala gazlı düşünün.uykusunda hala kıvranıyor.artık ilaçlara önerilere falan hiç inanmıyorum hepsini denedim çünkü.umarım sizin gaz sıkıntınız daha kısa sürer.
tarif geldimi bende ayni dertten muzdaribim. banada soyler misinizLütfen bana yardımcı okurmusunuz bebeğim çok gazlı gece gündüz uyumuyor bana o yapma ilacın tarifini yollanmasınız
Arkadaşım gaz için olan tarif geldiyse banada atarmısınumarim mesajimi gorursunuz şu tarif icin gazdan mahvoldu kizim artik
Ben alamadım siz aldınızmıtarifi alabildiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?