• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeklerde emzik

bende bilmiyorum büyük kızım bebekken doktoru emziğe alıştır ilk bebeğin üstünü giydirirken ağlar panik olursun ama emzik verirsen sakinleşir sende rahat rahat bebeğine bakarsın demişti ama ablamız emziği red etmişti ..
şimdi 2. bebeğim sürekli elini ağzına götürüp emiyor diye 15 günlükken emzik verdim cuk cuk emdi çokda hoşuma gitti ama şimdi kara kara düşünüyorum nasıl bırakıcak ya bırakmazsa diye

benim bebeğim hem beni emmeye hemde emziğe doğduğu andan hazırmış sanırım :) emziği vermememek için çok direndim ama olmadı .şimdi pişman değilim.en azından sakinleştiriyor ve aç ken vermiyorum.özellikle uykuya dalmada kullanıyoruz.
nureycim illaki alıştırmak istiyorsan memenin üzerine koy memeni emicem derken onu alır.belki olur.tabiki sakinleştirmek ve uyutmak harici kulllanmamalı bence.

bilmiyorum ama bu ay benim prenses çok az kilo almış acaba emziğin etkisi olabilirmi aklıma takıldı çok morelim bozuk....

5 aylık 7785gr bu ay sadece 375gr almış bide bazen çok kusuyor ondanda kilo almamış olabilir diye düşünüyordum ama akşam minicik incisini fark ettim ilk dişimiz geldi belkide kilo almayışımızın sebebi diştir..

evet dr hemen başla dedi ben zaten bir hafta önceden meyve pürelerine başlamıştım dr ilk hafta öğleden önce meyve püresi öğleden sonra sebze yemeği dedi 2.hafta sabah meyve püresi öğlen çorba öğleden sonra yoğurt dedi 3. hafta sabah meyve püresi öğlen çorba öğleden sonra yoğurt akşam milupanın tahıllı mamalarından ver dedi 6. ayda et ve kahvaltıya başlarız dedi... bizim bebiş henüz alışamadı tatlara zorlanıyoruz biraz

valla hiç sorma benim büyük kızımda hiç beslenme sorunu yaşamamıştım maşallah çok iyi yiyordu ama ufaklıkda zorlanıcam galiba inşallah düzene girerde ablasına çeker boğazı...

Back