Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeklerde Down sendrom belirtileri neler
- Konu Sahibi MelkRdvan
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bebek yenidoğan bebeğiniz neler yapar
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bebegimin gozleri cok hafif tipik oda saga sola bakınca oyle oluyoDown sendromu yuz hatlarindan anlasilabilir neden boyle bir supheniz oldu
Bide bisi sorcam oglum dilini cikariyo normal mi internt kafami Ahlak buhlak eti ne olur bi yardmci olDown sendromu dogumda anlasilir diye biliyorum ama doktora sorun tabi.. yeni dogam bebeklerde gozde kayma yada kafa seklinde tuhaflik ilk zamanlarda olup sonra kaybolabiliyor
- 25 Aralık 2018
- 1.672
- 5.749
- 78
- 35
Down sendromunun tipik fiziksel bulgulari vardir dogdugunda yapilan kontrolde cocuk doktoru bunu anlar veya suphelenirdi. Bebekler helede normal dogmussa kafa seklinde bozukluk olabilir. Yeni dogan hemen hemen tum bebeklerde gozlerde kayiklik normaldir. Belli bir aydan sonra gecmezse goz kusuru sayiliyor. Dilini cikarmasi cok normal internete kalsa bogaz enfeksiyonu sebebiyle ölebilirim. Ölen var midir elbette ama bu kacta kac oluyor dunya ustunde internete takilmayin tabiki gosterin cocugunuzu ama yipratmayin kendinizi
- 18 Haziran 2019
- 1.304
- 1.733
- 63
- 38
down sendromu dogumda anında doktorların şüphelendıgı bıldıgu bısey benım eşimin yegenım down sendromlu dogdu dogdugu gun doktor şüphemız var dedı anında soyledı kromozom testı yaptırdılar ve cıktı bebekte anlasılıyordu zaten yüzünde2aylık bebegınızde olma durumu yoktur bence vesvese yapmayınYardimci olurmusunz şüphem war yarin dktra gostercem oglum 2 ay 1 hafta internt iyi ce kafami karstrdi
Down sendromu olsaydı teşhis edilirdi sanıyorum. çünkü bariz görüntü farklılıkları var. burunda basiklik, çekik göz ve kısa bir ense. çocuğu hep sırtüstü yatırdıysanız kafa şekli bozulabilir. sağa sola düzenli yatirmaniz lazım. bunun için yastıklar var. dilinin dışarda olması çok normal zaten. bilemedim anlattiklarinizdan doğrusu. biz bile sağlıkçı olmayan insanlar down sendromlu çocuk görünce yüzünden anlıyoruz. çocuk doktorunun anlamamasi tuhaf gelir. sonuçta sağlık ocağına vs de gidiyorsunuzdur. orada da söylerlerdi.
Yardimci olurmusunz şüphem war yarin dktra gostercem oglum 2 ay 1 hafta internt iyi ce kafami karstrdi
[/
benim bebeğiminde gözleri çekik 2 aylık bu bir belirti mi bu arada gösterdiniz mi doktoraYardimci olurmusunz şüphem war yarin dktra gostercem oglum 2 ay 1 hafta internt iyi ce kafami karstrdi
Benim bebeğim dede aynı şüphe var suan kromozom analizi yapiliyor.bebeğiniz doğdukthepnuyuyormuydu uyuyormuydu sessizmiydidown sendromu dogumda anında doktorların şüphelendıgı bıldıgu bısey benım eşimin yegenım down sendromlu dogdu dogdugu gun doktor şüphemız var dedı anında soyledı kromozom testı yaptırdılar ve cıktı bebekte anlasılıyordu zaten yüzünde2aylık bebegınızde olma durumu yoktur bence vesvese yapmayın