Çocuk Hastalıkları Bebeklerde besin alerjisi yardım lütfen

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Ancelika

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
376
432
103
35
Merhb.
Bebeğim daha emzirmeye başladığımda yanaklarında başında afalan sivilce gibi birşeyler çıktı sonra yanaklarına toplandı kızardı yumurtadan olduğunu farkedip kestim düzeldi sonra 3 ayı biterken kakası kanlı ve mukuslu oldu şuan 6 aylık bi sürrü kirli bilgiden sonra alerji doktoru test yaptı deri testı süt yumurta Dana eti ve buğdayı kestik ama yinede düzelmiyor bi ara sadece patates yiyerek devam etmeye çalıştım. Diyet doğruysa bile nekdar zamanda yanıt verir. Yada hiç geçmeyen varmı bilgisi olan paylaşabilir mi çok zorlanıyorum artık ilerleme olmuyor hep aynı kan mukus sancı

Allah şifa versin inşallah geçici dönemseş bişeydir ve hiç bir şeye alerjisi çıkmaz. Ama genelde üniversitelerde oluyor tam araştırma yapabilecekleri bir bölüme götürün alerji için bence en azından sizde rahat edersiniz

İstanbul alerji merkezi bi prof baktı yeditepe üniversitesi de gastroenteroloji baktı

Alerji zorlu bir süreç doktorun ne kadar iyi olursa olsun alerjiyi bulacak kişi sensin süt urunlerini cikarabilirsin en fazla süt ve süt ürünleri ve yumurta alerjisi. Fındık fıstık ceviz alerjileri oluyor çapraz alerjide var bazen hiç beklemediğn patlıcan vs alerji gelişebilir ama ilk iş süt ve süt ürünleri yumurta kesmelisin. Keser kesmez duzulmez on günde vücuttan atılıyor sabretmelisin paketli gıda asla yeme çikolata çilek uzak durmalisin bazı gruplar var alerjik anneler için tarif onlarla güzel twrifler öğrenirsin önce ne yicem diceksn ama sonra yicek çok şey varmış bunu göreceksin inan bana geçiyor. Yaş ilerledikce ve elbette doktorun tavsiyeleri önemli sonra yavaş yavaş diyetine koyacaksn o diğer kısmı örnek veriyor. Yumurta alerjisi varsa bir süre sonra fırınlanmış yumurta yiyeblrsn bunlar sonraki süreç doktorunuz bilgi verir siz önce neye alerjisi var onu bulmak için Ali bir diyet yapin

Ben zaten 6 aydır yumurta 2 aydır süt ürünleri 1 aydır Dana eti 1 haftadırda bugdayı bıraktım. Neye alerjisi olduğunu anlayamıyorum Dün saat 4te karın guruldamsı ve sancı bi başladı sabahı sabah ettikm

Dun ne yediniz not edin yada ona ne yedirdimiz notlar alın bikac belirti sonrası notlari karşılaştırın yeşil mercimege bile alerji olabiliyor çapraz alerji deniliyor farklı işiniz zor blyrm ama inanın sonra gecicek en doğrusunu yapıyorsunuz bazen eser niktar bile etki edebiliyor. Örneğin dışarda yediğiniz kebap et ama üstüne terayagi sürülmüş olabilir yada aldgnz ekmekte yumurta vs sadece öneri benimkiler

İnanın ben dışarda yemek yemiyorum dışarıda çıkmıyorum paketli gıda sadece pirinç yediğim şeyler zaten sayılı dışında yok bebekte aç mamada emmiyor sütüm azaldı ona ek gıda yasak napim bilmiyprum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…