• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerde bağışıklık güçlendirici

Dali1312

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2015
12
2
86
39
Öncelikle tüm annelere bebekleri ile sağlıklı günler dilerim benim sorunum oğlum şuan 14 aylık oldu geçen kış rsv ve domuz gribi oldu daha sonrasında uzun süre toparlayamadik ve sürekli antibiyotik kullanmak zorunda kaldık bağışıklığı güçlenmesi için özel olarak yapmam gereken birşey var mı diye sürekli araştırıyorum ve kış ayı yaklaştığı içinde çok tedirgin oluyorum tecrübeli annelerimizden fikirlerini paylaşmalarını çok isterim şimdiden teşekkürler ♥️

İnstagramda sarımsak,bal,limon kürü görmüştüm. Haftada bir kez bi çay kaşığı kadar verdiğini yazmıştı paylaşımı yapan. Alttaki yorumlarda hiç kötü yorum okumadım herkes baya iyi olduğundan bahsediyordu. 16 aylık bi bebeğim var yapmayı düşünüyorum bende. 8 yaşında yeğenim okullar açılınca hastalandı annesi yapmış ama tabi onun yaş büyük olduğu ve hastalandığı için aynı gün içinde bir kaç tatlı kaşığı vermiş 1 gün içinde epey toparlanmış yeğenim. Detaylıca araştırın isterseniz 1 yaş sonrasına verilebiliyomuş.

İnstagramda sarımsak,bal,limon kürü görmüştüm. Haftada bir kez bi çay kaşığı kadar verdiğini yazmıştı paylaşımı yapan. Alttaki yorumlarda hiç kötü yorum okumadım herkes baya iyi olduğundan bahsediyordu. 16 aylık bi bebeğim var yapmayı düşünüyorum bende. 8 yaşında yeğenim okullar açılınca hastalandı annesi yapmış ama tabi onun yaş büyük olduğu ve hastalandığı için aynı gün içinde bir kaç tatlı kaşığı vermiş 1 gün içinde epey toparlanmış yeğenim. Detaylıca araştırın isterseniz 1 yaş sonrasına verilebiliyomuş.
Çok teşekkürler araştırıyorum hemen :)

Back