- 15 Ekim 2015
- 364
- 241
- Konu Sahibi Selvi Giray Korkmaz
coresatin pembe ve mustela slatopia arkadaşlar ama önce çocuğunuza alerji yapan gıdayı kesmeniz lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba SibekskyArkadaşlar 6 aylık oğlum var dogdugundan itibaren atopik dermatit ti kac dr götürdüysek çare bulamadık bir sürü kremler denedik bütün testlerden geçirildi hiç birseyi çıkmadı bazen öyle kaşıyorduki kanar derecesinde bi arkadasım saglık ocagında hemsirelik yapıyor o doktoruna gösteerdi resimleri ve dr bize bir krem önerdi ELİDEL onu kullandıktan 2 gün sonra iyileşme gösterdi ve allaha cok sükür bitti denecek kadar yok oldu .Rabbim herkese yardımcı olsun insan caresiz kalınca ne söylenirse onu alıyor kremlerde oldukça pahalı ben sırf yazıpta diger kişilere faydalı olsun diye paylaşmak istedim çünkü kendim arastırmadık okumadık yazı bırakmadım taki ELİDEL. Kremi kulllanana kadar. İçerisinde kortizon yok.
Keşke şu doğal kreme nasıl ulaşacağımızı da söyleseydinizHıçkırık ve hapşırma tüm bebeklerde normal. Hırıltı da olabilir, burun tıkanıklığı da. Anlattığınız kadarıyla alerji yok, yenidoğan bebek deri rahatsızlığı bu, dermatit. Muhtemelen cildi hassas ve kuru olduğu için damarlar görünüyor. Benim oğlanın yanaklarda da damarlar var. Önemli bir durum değil anladığım kadarıyla. Bebek işte. Minnacık şeyler. Hİç bir sistemleri doğru düzgün çalışmıyor. Zamanla düzeliyor birçok şey.
Contact Dermatit denen temas dermatiti var bir de. Bebeğiniz temas ettiği bir şeye karşı reaksiyon gösteriyor olabilir. Lavanta ürünlerinden uzak durabilirsiniz. Bir de deterjan yerine sabun cevizi vs kullanabilirsiniz. Tüylü, yünlü şeyler giydirdiğinizde kızarıklık artıyor mu? Ona bakın. Bebeği gereğinden fazla sarmalamayın bir de.
Size mesajda attim ins gorursunuz teninin rengi acildi demissiniz 3 yasindaki kizmada aynisi oldu kortizonlu ilac kullandik 3 4 kez ama rengi acildi kizim esmer cok belli oluyo cok stresliyim bu kalici olmaz insAllah.. sizin noldu beyazlayan yerler duzeldimimerhaba, öncelikle geçmiş olsun. aynı şeyleri biz de yaşadık şampuanını değiştirdik yünlü giydirmedik nemlendiriciler kullandık hiçbirinin faydası olmadı. kortizonlu kremi de sürünce yüzü düzeliyor ama 3-4 gün sonra tekrar oluyor kesin çözüm değil. ayrıca kortizonlu krem zararlı bebekler için ben 3 gün sürdüm oğlumun teni beyazladı,rengi açıldı. (yan etkilerinden birisi). bence siz coresatini tercih edin, oğlumun egzeması tamamen geçti, artık olmuyor, kremi de bıraktık sürmeyi. kime tavsiye ettiysem çok memnun kaldı, sizin de memnun kalacağınızdan eminim. tekrar geçmiş olsun.
Merhaba konuyu acali baya olmuş şuanda oglunuzun durumu nedir??benim bebegimdede atopik dermatit var.Merhabalar, 4 aylık oğlum var. 2. ayından itibaren yüzünde kızarıklık ve pullanmalar oluştu. Dr. götürdük atopik dermatit dedi. Kan tahlili yapıldı küçük olduğu için kanında çıkmadı. Dr. yumurtaya alerjisi olabilir dedi. Anne sütüyle beslendiğinden ben yumurta ve yumurta içeren gıdalar tüketmiyorum. Bazen azalıyor bazen daha da çoğalıyor. Bebeği aynı durumda olan var mı? Bir kaç Prof. araştırdım. Kolsuz Agop ve Yonca Tabak arasında ikilemde kaldım hangisine götürsem? Faydası olurmu? Kortizon içeren kremlerden Locoid kullandım kullandığım sürede geçiyor sonra tekrarlıyor. Mustela stelotopia ile nemlendiriyorum sürekli doktoru verdi. Kesin çözümü yok mu?Tedavisi yok deniyor.Çok kaşınıyor yavrum kaşıntıdan uyuymıyor. Uyuyamayınca da sürekli ağlıyor. Kaşıntısını nasıl kesebilirim?Çok üzülüyorum.
Coresatin pembe günde 1 kere kullanılıyorCoresatin günde kaç kere sürüyordunuz
Ama sadece bir kere sürünce oglumun yuzu tekrar kuruyor egzamasi var bir de 1.5 aylıkCoresatin pembe günde 1 kere kullanılıyor
coresatin geçirmez zaten sadece azaltır ve nemlendirir . Doktorunuza danışın mutlaka başka bi krem önerirAma sadece bir kere sürünce oglumun yuzu tekrar kuruyor egzamasi var bir de 1.5 aylık
MerhabaMerhabalar, 4 aylık oğlum var. 2. ayından itibaren yüzünde kızarıklık ve pullanmalar oluştu. Dr. götürdük atopik dermatit dedi. Kan tahlili yapıldı küçük olduğu için kanında çıkmadı. Dr. yumurtaya alerjisi olabilir dedi. Anne sütüyle beslendiğinden ben yumurta ve yumurta içeren gıdalar tüketmiyorum. Bazen azalıyor bazen daha da çoğalıyor. Bebeği aynı durumda olan var mı? Bir kaç Prof. araştırdım. Kolsuz Agop ve Yonca Tabak arasında ikilemde kaldım hangisine götürsem? Faydası olurmu? Kortizon içeren kremlerden Locoid kullandım kullandığım sürede geçiyor sonra tekrarlıyor. Mustela stelotopia ile nemlendiriyorum sürekli doktoru verdi. Kesin çözümü yok mu?Tedavisi yok deniyor.Çok kaşınıyor yavrum kaşıntıdan uyuymıyor. Uyuyamayınca da sürekli ağlıyor. Kaşıntısını nasıl kesebilirim?Çok üzülüyorum.
Benim oglumda 4 aylikken boyle oluyordu canim goturmedigim doktor kalmadi nerdeyse alerji testi yaptilar cikmadi deterjandan olabilir dediler degistirdim sutundendir dediler besinleri degistirdim birseyler tattiriyorsan ondandir dediler biraktim olmadi olmadi sonunda bir alerji surubu birde kortizon iceren merhem verdiler bir kerede igne vurduler alerji icin elhamdulillah 4 ay cektik fakat kurtulduk o merhemi hala saklarim en ufak alerjide durduruyorMerhabalar, 4 aylık oğlum var. 2. ayından itibaren yüzünde kızarıklık ve pullanmalar oluştu. Dr. götürdük atopik dermatit dedi. Kan tahlili yapıldı küçük olduğu için kanında çıkmadı. Dr. yumurtaya alerjisi olabilir dedi. Anne sütüyle beslendiğinden ben yumurta ve yumurta içeren gıdalar tüketmiyorum. Bazen azalıyor bazen daha da çoğalıyor. Bebeği aynı durumda olan var mı? Bir kaç Prof. araştırdım. Kolsuz Agop ve Yonca Tabak arasında ikilemde kaldım hangisine götürsem? Faydası olurmu? Kortizon içeren kremlerden Locoid kullandım kullandığım sürede geçiyor sonra tekrarlıyor. Mustela stelotopia ile nemlendiriyorum sürekli doktoru verdi. Kesin çözümü yok mu?Tedavisi yok deniyor.Çok kaşınıyor yavrum kaşıntıdan uyuymıyor. Uyuyamayınca da sürekli ağlıyor. Kaşıntısını nasıl kesebilirim?Çok üzülüyorum.
Merhaba benim kızım da şuan 32 aylık ve son bir senedir çok daha yoğun bir şekilde bu pütürlükler ve kızarıklıklar var kollarında bacaklarında ve sağ yanağında. Çocuk doktorumuz atopik dermatit cildiye doktoru da keratosis pilaris dedi. Ne yapacağımızı şaşırdık hiç geçmiyor ve kızarık. Acaba sizin kızınızında bebekken bu şekilde miydiKızıma atopik dermatit tanısı 5aylık iken kondu nele kullandım neler yaptım geçmedi şaun 5 yaşında kolları yanakları pütür pütür ama kırmızılığı kalmadı resim eklicem doktorumda kırmızlığı kalmıcak ama pütür küğü kalıcak annesi demişti kaldıda kardeşi doğdu onun cildi pürüzsüz 2 yasında şuan oda