Oncelikle gecmis olsun. Biz de 2 aylikken tanistik atopuk dermatitle. Allah sabir versin gercekten zor bi surec yasamayan bilemez. Ama gececegini ve sadece senin basinda olmadigini dusunursen biraz daha rahatlayabilirasin
biz de ayni sekilde tedaviye basladik ama gecmedi 3 aylikti deri testi yapildi ve yumurtaya alerjisi cikti. Ben cok dikkatli diyet yaptim. Disardan emin olmadigim hicbirsey asla! yemedim. Ve sonunda yavrumun kasintisi gecti binlerce şukurler olsunki. 5. ayimiza geldigimizde sute alerjisi yoktu ama yogurt yedirdim ve yuzu kizardi. Hemen drna goturduk ve kan testi yapildi. Inek sutu proteininede alerjisi cikmis yavrumun sonradan. Tabi yumurtayada devam ediyor
ben hala sıkı diyet yapiyorum. Ogluma pregomin as mama verdiler raporla. Onu yediriyorum. Suanda tam 9 aylik olduk ve 2 gun once kan verdik tekrar bakilacak alerjisinin gecip gecmedigine. Kesinlikle alerjisinin neye oldugunu ogrenmen lazim tadavisi sadece bu. Aklina takilan herseyi sorabilirsin. Allah yardimcin olsun bu zorlu gunlerde....