Arkadaşlar öncelikle merhaba ; aşıyla ilgili konu aradım ama benim soruma yanıt bulamadım eğer başka yerde açılmış bir bölüm varsa önce özürdilerim tekrar açtığım için.Size sorum 2 gün önce benim kızım 18.ay aşılarını oldu karma aşısı bacağından yapıldı bacağı ayak bileğine kadar şişti ve 2 gündür inmedi.ben bir ilçede yaşıyorum buradaki aile hekimine sordum ama 10 kere tüm bacağı dememe ramen aşı yeri şişebilir demekten öteye gitmedi.Sizin içinizde bana cevap verebilecek olan var mı bu normal mi?
benim kızım iki yaşında şu an,18 ay aşılarını oldu yani ama bacağından hiç olmadı diye hatırlıyorum,bazı aşılar şişlik yapıyor ama o kadar büyük bir alanda olur mu keşke bir dr a götürseniz ya da en azından bir numara alıp arasanız
benim kızım iki yaşında şu an,18 ay aşılarını oldu yani ama bacağından hiç olmadı diye hatırlıyorum,bazı aşılar şişlik yapıyor ama o kadar büyük bir alanda olur mu keşke bir dr a götürseniz ya da en azından bir numara alıp arasanız
Doktoru Şehir merkezinde tel. açıyorum ama cevap vermiyorlar kafayı yiyicem netten de bişey bulamıyorum yarın için randevu alayım dedim randevular hep doluymuş biz burdan direk gidene kadar doktorun hasta sayısı doluyor mecbur randevulu gitmem gerekiyor.daha önceden mecbur kalıp başka bi doktora gitmiştik onu hiç beğenmemiştim önemli bişeyi yok demişti 1 hafta sonra kızımı neredeyse hastaneye yatıracaklardı o duruma gelmişti.Ne yapmam lazım bilemiyorum hiçbişi yapmadan durmakta istemiyorum sonradan Allah korusun bişey çıkarsa diye korkuyorum.