- 18 Şubat 2017
- 2.459
- 3.884
- 133
Merhaba. Aşı ne yazık ki tartisilmasi mumkun olmayan bir tabudur. Gecmis konulara biraz goz gezdirin, ozellikle asi yaptirmamayi tercih edenlerin cehaletle itham edildigini, alenen hakaret edildigini goreceksiniz. Ben sizin yerinizde olsan akademik calisma incelerdim. Asilarin yan etkisi olmadigini zannedenler var, cunku ozellikle saglik ocagi personeli bu bilgiyi dayatiyor ebeveynlere. Hrle bir saglik personelinin karsisinda cocugumda asidan hemen sonra soyle soyle bir sorun gelisti diyin bakalim, sizi nasil azarlayiveriyor asi oyle sey yapmaz diye.
Oysa cok basit, asilar bir ilactir, laboratuvar ortaminda gelistirilmistir, insan urunudur, gokten inmemistir. Bu yuzden kusurlu olabilecegi, yan etki yapabilecegi surpriz olmamali. Ama dedigim gibi bir tabu bu konu.
Kendinizden emin bir karar vermek istiyorsaniz size oznel bilgilerin degil, sadece elestirel akademik yayinlarin yer aldigi bir kitap oneriyorum, okuyup kararinizi kendiniz verin.
....
Bu arada 6 ay asisindan sonra bebegiyle birlikte hayati mahvolmus bir anneyim.
Oysa cok basit, asilar bir ilactir, laboratuvar ortaminda gelistirilmistir, insan urunudur, gokten inmemistir. Bu yuzden kusurlu olabilecegi, yan etki yapabilecegi surpriz olmamali. Ama dedigim gibi bir tabu bu konu.
Kendinizden emin bir karar vermek istiyorsaniz size oznel bilgilerin degil, sadece elestirel akademik yayinlarin yer aldigi bir kitap oneriyorum, okuyup kararinizi kendiniz verin.
....
Bu arada 6 ay asisindan sonra bebegiyle birlikte hayati mahvolmus bir anneyim.