• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeklerde alt değiştirme

lightpinklady

Bslngc:74.7 Gncl:63.2 Hedef:62 12ay
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
3.084
2.810
83
Hanimlar merhaba bir bilene sormam lazim cunku 2gundur dusunuyorum..Bebeklerde kizlik zari alt degistirme esnasinda zarar gorebilir mi,gordugunu nerden anlayablirim yada? Acemi bi anneyim bebegim henuz 1aylik,ben olabildigince dikkat ediyorum o bolgeye pek degmemeye calisiyorum silerken..Ama esimin annesi gecen gun cok sert bi bicimde sildi. . Icim icimi yiyor bir zarar gelmis midir diye.. :KK43:Cocugumun.biyerine zarar vermis olmak.istemem ...
Nasil yapmak lazim bu temizligi,oyle silmeyle birsey olurmu? :KK43:

Not.. arkadaslar cok tepki aldim ama yanlis anlasildim sanirim..baslikgi dusuncesizce yazdim kusura bakmayin.. konu kapansin en.iysii daha fazla.ustume gelinmesin..Cok asiri uclarda tepkiler aldim..sadece cahillik etmis olabilirim sordum ama yanlis anlasildim..neyse takmamam gerek.galiba..
Bunu sorarken uslup hatasi yapmis olabilirim.. kusura bakmayin..

Kotu sacma igrenc yerlere cekenler olmus yeter artik lutfen bu kadarini yapmayin..

not2: konum kapanmis sonunda,daha fazla rahatsizlik duymayacagim suclamalariniz hakaretleriniz yuzunden.. ama.uc noktada yorum yapanlari da anliyorum,hatta bu denli hassasiyet gostermelerini takdir ettim.Ortalik kotu,kimin iyi kimin kotu niyetli oldugu belli degil ve en degerli varliklarimiz tehlikelerle ic ice biliyorum,siz de haklisiniz..Kirildim,uzuldum yapmis oldugunuz cogu yorumda.. Empati gerekiyor..
.Yani ben o an dusunememis olabilirim boyle bir baslik ve soru acmis olabilirim. Ustume cok gelindi ama gelenlerin dusuncelerini de anlayabiliyorum..Duyarli insanlar iyi ki varlar evet ama... Ne yapacagini bilemeyen panikleyen bir yeni annenin ustune bu denli gidilmemesi gerektigini de savunuyorum...

Son düzenleme:
Muhtemelen konu kapanir ben de ban yerim.
Ama yazmassam dayanamayacagim.

Arkadasim taka taka buna mi taktn yuh ya baslik bile mide bulandirici.
O zar iliski sirasnda ancak aciliyor, alt silmeyle zarar gorur mu hic?
Genc kizlarda tampon kullanimi bile etki etmiyor bu duruma. Biraz makul olun.
Ve bu tarz kabuslarinizi cocuklariniza yanstmayin,
Iste Mesele vucuttaki degil beyindeki ağlar...
Bunun yerine evladinin gelecegine, hayatina, mutluluguna odaklan

Okadar basit olsa eskiler çocukları soğuklarda paldır küldür altlarını yıkarken bişey olurdu.

Milletçe fazla evhamlı olduk. Biraz daha relax..

inşallah gerçekten cahilsindir. sen de kadınsın, kaç kere poponu veya vajinanı temizledin, ilk gece eşinle beraber oldun. hiç o sertçe temizlemekle yırtılacak birşey mi? başlığı görünce bile midem bulandı, yazık o bebeğe.

Bir annenin taka taka bunu takması çok çirkin.
Aman ona zarar gelmesin de kızınızın en önemli yeri o tabii değil mi?
Bu kafayla bu evhamlarla büyütün kızınızı, en değerli şey o olarak görsün. Sonra ileride sevişirse intiharı düşünsün size de anlatamasın, yada tecavüze uğrarsa size söylemek yerine bunalımdan bunalıma girsin değil mi?
Bu kafadan zaten kızlarımız mutsuz kadınlar oluyorlar.
Yazık çok yazık.

banlanma pahasina yaziyorum,aklimdaki sifatlamayi yapmazsam catlarim.
delirden mi sen konu sahibi? ya da ruh hastasi filan misin?
o bolge silir,silinmek zorunda,cocuga enfeksiyon mu kaptircaksin?
bilgin olsun ozelikle ic vajina duvarlari bebek yagi surulen ince tamponla temizlenir gunde en az 1 defa,kaka yaptiysa ve oraya bulastiysa da temizlenir.
benimde 40 gunluk kizim var aklima boyle hastalikli bi soru hic gelmemisti,tebrik ederim asmissibn.

Valla size de yazik... bi annenin taka taka.bunu takmasi vs yazmissiniz. Cocuguma zarar vermek istememek suc mu hayir bi tek ona takmiyorum. Kafanizdaki profil gibi biri de degilim... kendimi savunma ihtiyaci icinde birakmadan once kendinizi benim.yerime koyun...

Allah akıl fikir versin konu başlığı mide bulandırıcı hangi çağda yaşıyorsun sen hiçmi kitap felan okumuyorsun.. buraya harcadığın vakti azıcık araştırma yap eşinle birlikte olurken silmeyle mi bozuldu senin ki hem bebeğinle alakalı böyle bir yazı yazman bile çok itici...
kızlık zarının olup olmaması önemli değil , ama beyin zarın yoksa bir hiçsin dostum :rapci:

Bir annenin taka taka bunu takması çok çirkin.
Aman ona zarar gelmesin de kızınızın en önemli yeri o tabii değil mi?
Bu kafayla bu evhamlarla büyütün kızınızı, en değerli şey o olarak görsün. Sonra ileride sevişirse intiharı düşünsün size de anlatamasın, yada tecavüze uğrarsa size söylemek yerine bunalımdan bunalıma girsin değil mi?
Bu kafadan zaten kızlarımız mutsuz kadınlar oluyorlar.
Yazık çok yazık.
Sevisirse kendi secimi... intihari dusuncek birsey yok. Ben zarar vermek.istemiyorum simdiden sadece..

Back
X