anne emmeyen bebeklere mama nasil hazirlaniyo ucakta ? sicak su isteyebiliyo muyuz hosteslerden ? bir de ucak kapisina kadar bebek arabasi ile gelinebiliyo mu ?
bebek arabasıyla uçağın kapısına kadar gittik.benimkinin anakucağı çıkartılabiliyor ,oyüzden alt kısmını girişte bıraktık.ana kucağı kısmını aldım yanımdaki koltuğa kemerle bağladım.hostes gelip ek kemer vermeye kalkınca ana kucağının bağlı olduğunu gördü,size gerek yok,inişlerde ve kalkışlarda bebeği ana kucağında bağlı tutun lütfen diye uyardı sadece.inerkende arabanın alt kısmını hemen aldık.bir görevli merdivenlerin başında bekliyordu zaten,bebek arabası bekleyen var mı diye garibim :)))
mamaya gelince ben yanıma evde kaynattıgım suyu almıştım ne olur ne olmaz diye.bir biberon mama için ,bir biberon su için .doktorumuz basınçtan dolayı kulakları acıyabilir elinden geldiğince ya emzir,ya biberon ay da emzik ver demişti.o aıyı bilirim bende dayadım bi birini ,bi birini.karşımdaki kadın delimi diye bakıyordu bana
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
burda en önemli söyleyeceğim konu check in yaparken bebek arabası istendi benden.bende yanıma lacağımı söyledim,bagaja alabiliyoruz dediler bana.bende uçağın kapısına kadar gidiyormuş,hem valizlerimi patlatabiliyorlar bebek arabasını veremem valla diye çıkıştım.checkin yapana da mümkünse yanımda kimse olmasın dedim,oda siz merak etmeyin dedi.istanbula kadar yayıla yayıla geldik valla :)))