Merhaba,
Haftaya pazartesi 1.5 saatlik şehir dışı yolculuğumuzu kızımla uçarak yapıcaz.3 ayının dolmasına 1 hafta kala.
Bebekle ilk kez uçuyorum.İnternette bir kaç bilgi okudum ama yaşayan annelerden de tavsiye almak istiyorum.
Tyh yi aradım önerilerini almak için;bebekler için puset verdiklerini söylediler.Nasıl bir şeyki o?
Bende anakucağını yanıma alıp kızımı ona oturtup kemerini bağlamayı düşünüyordum..CADIARZU
Merhaba,
Haftaya pazartesi 1.5 saatlik şehir dışı yolculuğumuzu kızımla uçarak yapıcaz.3 ayının dolmasına 1 hafta kala.
Bebekle ilk kez uçuyorum.İnternette bir kaç bilgi okudum ama yaşayan annelerden de tavsiye almak istiyorum.
Tyh yi aradım önerilerini almak için;bebekler için puset verdiklerini söylediler.Nasıl bir şeyki o?
Bende anakucağını yanıma alıp kızımı ona oturtup kemerini bağlamayı düşünüyordum..CADIARZU
ben yer hostesıyım....
bız chec ın e gelen yolcularımızın ana kucaklarını ısterlerse yanlarına almalarına ızın werıoruz canım...ama ucakta bebişler için kemer werılıo we onu kendıne baglıosun iniş te ve kalkısta...ucus suresıncede ıstersen anakucaında yatırabılırsın ama inişte tekrar kemere baglamalısın,bebişin guvenlıı için cnm...ayrıca battanıye yastık falanda ısteyebılırsın kabın gorewlılerınden...
şimdiden ii yoılculuklar....optum bebişini annesi..bızde dogum ıznındeyız we işimi çokkk ozledımmsewgılerrra.s.bırde ucak musaıtse yanının bos bırakabıolmesını rıca edebılırsın cnm...eger ucak bossa genelde bız bbeklı yolcuların yanın boş bırakmaya calışıoruz...chek-in gorewlısınden rıca edersen yardımcı olabılır cnm...
Biz de yarın 3,5 aylık bebeğimle ilk kez uçağa bineceğiz..
Kucağımda özel kemerle duracak ama aynı zamanda kalkış ve inişte emzirilmesi öneriliyor basınç sorunu olmasın diye..emzik almıyor zaten..
peki hem kemerle bağlı olup hem nasıl emecek onu anlayamadım??
umarım sorunsuz bir yolculuk olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?