- 16 Ekim 2022
- 297
- 104
- 26
-
- Konu Sahibi uykubebesi
6bucuk aylık bende uyku saatine göre ayarladım inşallah bi aksilik olmazKaç aylık bebeğiniz?
Ben uyku saatini uçağa göre ayarlanmıştım.
Uçak kalkarken emzirmistim,uyumustu
Uyaninca zaten uykusunu almış, keyifli oluyor
Çok rahat geçmişti bizim de.ben de tek başımaydim.
İnş kolay geçer sizinki de
6bucuk aylık inşallaj zorlanmamBebegın kaç aylık? Ben yeni dogdugunda ve dort aylıkken yolculuk yaptım bırınde yanımda annem dıgerınde kocam vardı onlar olmasaydı emınım cok zorlanırdım ama bebegın daha buyukse bence yapabilirsın
Tesekkür ederimmHiç telaş etmeyin, uçak kapısına kadar bebek arabasıyla gidebilirsiniz. Bebekle yolculuk çocukla yolculuktan daha kolay çünkü kucağınızda olmak yetiyor ona. Kalkış ve iniş esnasında mutlaka emzirin ya da mama içirin. Uçağa bindiğinizde size yastık ve bebek enmiyet kemeri verecekler zaten.
Cokk tesekkur ederimBebek arabanı götürüyorsun kabin boy ise uçak içine değilse bagaj olarak verebiliyorsun onun dışında kalkış anın da bebeğini emziriyor olmalısın basınç etkilemesin diye zaten basınç dolayısıyla ağlıyorlarmış.diğer zamanda ise ilgisini en çok çeken şeyleri yanına almalısın.inişe geçerken yine emzirmeyi unutma güzel bir yolculuk dilerim.
İnşallah arkadasım rabbim o günleri saglıkla göstersinBen de çok seyahat eden biriyim bi gün su başlığı açmak banada nasip olur inşallah görünce bi heveslendimşimdiden hayalini kuruyorum doğduktan sonra ilk seyahatim için ne kadar beklemeliyim sizin yorumlarınızı okudum kalkış ve inişte emirin demissiniz Allah banada o günleri saglikla huzurla yaşatsın
Bebek arabasına gorevliler yardim ediyor. Uçak kapisinda sizden aliyorlar . Ucaktan inincegetiriyorlar hemen. Emzik oneri4im. Ben bindigimde tum bebekler agladı bir tek kizim aglamadı. Emzirdim ve emzik verdim. Diger bebeklere bence kulak basincı oldu. Besleyebilirsiniz yani. Ağzı hareket etsinMerhaba arkadaslar bebekle ucak yolculugu için ne önerirsiniz neler yapmam gerekir biraz stresliyim acıkcası aglar durmaz diyebirde tek basımayım acaba bebek arabası falan yanımda götürebilir miyim yardımcı oluyolar mı ucakta
Emzik emmiyo malesef parmak emiyoBebek arabasına gorevliler yardim ediyor. Uçak kapisinda sizden aliyorlar . Ucaktan inincegetiriyorlar hemen. Emzik oneri4im. Ben bindigimde tum bebekler agladı bir tek kizim aglamadı. Emzirdim ve emzik verdim. Diger bebeklere bence kulak basincı oldu. Besleyebilirsiniz yani. Ağzı hareket etsin
Ben inis ve kalkista verdim ama arada da emzik emdi. Siz inis kalkista emzirin . Arada da huysuzlanirsa emzirin yine..kac aylik havuc falan da yemeye calişirsa verin uygunda ayiEmzik emmiyo malesef parmak emiyoama emziricem tabi benim kızımında cok dikkati dagılıyo emerken inşallah dagılmaz ne kadar süre emzirmek gerek oeki kalkıs boyunca mı
6bucuk aylık su falan da olabilir mi pekiBen inis ve kalkista verdim ama arada da emzik emdi. Siz inis kalkista emzirin . Arada da huysuzlanirsa emzirin yine..kac aylik havuc falan da yemeye calişirsa verin uygunda ayi
Tesekkür ederimBir de checkin yaparken bebeğinizi emzirdiğinizi yani bayan yanı istediğinizi belirtin. Ben takılmam böyle şeylere ama yanımdaki amca baya rahatsız olmuştu emzirmemden. Siz ne kadar rahatsanız bebeğiniz de okadar stressiz olur , rahat olun yani.
Açılım ben geldimm:)) her iki çocugumuda bebeklikleri sen itibaren sayısız uçak yolculugu yapmış bir anne olarak yazıyorum.ilk uçak yolculugumuzu 2 aylıkken yaptık.İkiside şuan cok seviyor.Biri 5 biri 2 yaşından.en son geçen hafta yaptık.İnşallah benim kızımda uyurtesekkür ederim
Koltuk seçiminde rahat etmeniz için bayan yanı rica edebilirsiniz,hatta mümkünse yan koltuk boş var mı diye sorun..yanınıza gereksiz şeyler almayın size yük olur,ihtiyaç duyarsanız yardım istemekten çekinmeyinMerhaba arkadaslar bebekle ucak yolculugu için ne önerirsiniz neler yapmam gerekir biraz stresliyim acıkcası aglar durmaz diyebirde tek basımayım acaba bebek arabası falan yanımda götürebilir miyim yardımcı oluyolar mı ucakta
bence huysuzlanirsa deneyin. Ama o ay bebek emmeyi reddetmez hic zaten:)huysuzlanirsa rmzirirsiniz inis kalkista da emzirin. Ben cam kenarına oturmustum diger omuzuma battaniye ortüp emzirmiştim6bucuk aylık su falan da olabilir mi peki
Merhaba arkadaslar bebekle ucak yolculugu için ne önerirsiniz neler yapmam gerekir biraz stresliyim acıkcası aglar durmaz diyebirde tek basımayım acaba bebek arabası falan yanımda götürebilir miyim yardımcı oluyolar mı ucakta
bugün ki uçak deneyimimden sonra kulaklarinizda bssinc hissettiginiz an emzirin derim inis kalkislar disinda.Emzik emmiyo malesef parmak emiyoama emziricem tabi benim kızımında cok dikkati dagılıyo emerken inşallah dagılmaz ne kadar süre emzirmek gerek oeki kalkıs boyunca mı