• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebekle tatile çıktınız mı yoksa bırakıp mı gittiniz?

benim bebeğim 2.5aylıkken tatile gitmiştik anne sütü emdiği için çok rahattı hiçbir sıkıntı yaşamadım o kadarcık bebeklerin pek derdi olmuyor zaten.
ama balayında ki gibi bir tatil isteyen arkadaşlar için aynı şeyleri söyleyemem o günleri yaşamak zor artık anne baba olmak kolay değil bu yüzden çocuklarını bırakıp gitmeyi düşünenleri yada bırakanları hiç anlamıyorum bebekleri yanlarında değilken nasıl eğlenip güzel tatil geçirirler aklım almıyor

benım kızım 18 aylık 2 kez tatıle gıttık bırıncısınde 5 aylıktı bu yazda 16 aylıktı hıcte sorun olmadı..

kızım 17 aylık
çok gittik tatile
hiç birinde sorun yaşamadık
bırakıp gitmeyi düşünemiyorum bile, onsuz tatil bana zehir olur

2 aylık bebeğinizi nasıl bırakıp gidiceksiniz tatile :olmaz:
kaldı ki doktorlar ilk 6 ay sadece anne sütü diye bas bas bağırıyor...

bebeğim 3 aylık belki size çılgınca gelecek ama 3 hafta önce ılgaz a gittik eşimde oğlumda kayak tutkunudur da... tabii ben otelden çıkamadım sayılır, kayamadım da, ama yine de eğlenceli bir hafta sonu geçirdik 3 aile gitmiştik. bebişimin hiç eziyeti olmadı taşıma koltuğunda bizimle lobide oturdu arada hafifçe salladıkfalan...hasta da olmadı... oğlum bebekken evden çıkarmamıştım yine de hasta olurdu bunu hiç esirgemedim gayet de iyi...sakınan göze çöp b atar dedikleri doğruymuş... hem bebişlerimiz artık bizim hayatımızın bir parçası onlarla da hayattan zevk almayı öğrenmeliyiz

isteyen nasıl da gidiyor örnekleri çok benim arkadaşım 6 aylık bebğiyle avrupa turu yaptı özel arabasıyla tam 1 ay sürdü

Ben anlamiyorum bu ne bicim annelik hadi mecburi bir durum var birakip gidersin onu anlarim fakat... Tatile gidecegim diye 2 aylik bebegimi hemde süt emen bebegimi sirf keyfim icin annemin yada bir baskasinin yanina birakacagim ha ???

ben kzıım tam 40 günlkken bu yaz tatile gittim elbette çok küçüktü ama doğum sonrası nefes almaya ihtaycım wardı sorunda olmadı biraz sıcaktan fln bunaldı sürkli emmek istedi fln ama onnlada tatil çook güzeldi asla kimsye bırakmam bana muhtaç çünkü .ben nereye bebeğim oraya hem bebeğinle tatil dah abir güzel oluyor dnemeye değer sanki..

Back