Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm arkadaşlar haziran 10-15 te alanya ya gidiyoruz oğluşum o zaman 10 aylık olacak inşallah güzel bi tatil olur uçakla gidiyoruz sonrası 100 km ve otobüsle devam etcez
tecrübeli annelerden yardım istiyorum ne götüreyim neye ihtiyaç duyuluyor cevaplarınızı bekliyorum
canım bende gitse mi gitmesem mi karar veremiyorum... bebeğim 8 aylık olacak..çevremdekiler bebekle rahat edemezsin, seneye git diyolar... kararsızım...
ben bebeğim 1.5 aylıkken tatile gittim çok da rahat ettim sürekli açık havada olmak bebeğime çok iyi geldi. Önemli olan güneşten korumak yanına bol bol kıyafet, şapka, ateş ölçer,güneş kremi al aklıma gelenler bunlar tabi birde oğluşuna mayo:)
aldım canım mayosunu da kaç faktör krem alacam bilmiorum bide hangi marka nivea sebamed mustela chicco bilemiyorum
birde denizde bez kullandınız mı yoksa suya dayanıklımı ne bez varmış daha bakmadım ama olduğunu biliyorum kullanan var mı
egem2009,50 faktör güneş kremi tavsiye ediliyor.chıcco var bizde,şimdi bile güneşli havalarda yanağına sürüyorum.sabah 9-11 veya 4ten sonra güneşe çıkarmayı tavsiye ediyorlar.geçen yıl annem denize sokturmadı o zamanlar 7-8 aylıktı kızım,ama mayo daha kullanışlı olur.bez ıslandı mı atıp,değiştirmek zorundasın çünkü bebiş ıslak kalamaz.
ayy ben de bu yaz gidicem tatile valla bebekle de tatil yapılır ne diye kapatalım kendimizi eve? ben kırk günlükken daha yola çıktım 6 saat yol gittik... bu yaz da denize gidicez oğlumu da sokacağım denize:))) şimdi oğlum 5,5 aylık temmuz gibi tanıaşcak suyla:) bezleri ben de duydum ama sağlıksız geliyor çocuğun tenine bence deniz suyu değmeli tuzlu su iyi gelir pişiği önler diye düşünüyorum ama en önemlisi güneş kremi.
güneş kremi için bişey diyemicem ben yurtıdışından alıyorum bizimkisini
bez olarak suya dayanıklı bezlerden almanı tavsiye ederim ben sık havuza gidiyorum bebeğimlen çok rahat oluyor
en azından havuza girerken şart yoksa büyük küçük tuvaletini havuza yaparsa hiç hoş olmaz
denize sokarken istersen bezizde sokabilirsin tabiki
hata bulabilirsen mayolar var içinde bez kendilğinden oluyor çok rahat oluyor bezin üzerine ayrıyetten mayo giydirmek gerekmiyor
mayoda 2-3 tane olursa iyi olur sudan çıkınca değişmek iyi oluyor üzerinde kurursa üşeyebilir sicağa rağmen
yanına ateş ölçer ve her ihtimale karşı burun spreyi, ateş düşürücü şurup veya fitil almanı tavsiye ederim
bol bol kıyafet, şapkalar zaten şart
ben birde güneş gözlüğü aldım kızıma bu yaz için
onun dışında koluk iyi oluyor
eğer bulunduğun yerde öyle bir imkan var ise tatil öncesi bebek yüzme kurslarına katılmanızı tavsiye ederim çok faydalı oluyor gerçekten ve inanılmaz eğlenceli geçiyor
merhaba ben alanyada yaşıyorum ve otelde çalışıyorum canım.Bebegiyle gelen çokk aile oluoo hatta bazn kırkı yeni çıkmış bebekli aileler gelio tatile.Alanya bilindigi gibi çokk sıcak ve nem oranı çok yüksek mutlaka güneş kremleri almalısın yanına ve mutlaka arkadaşımızın dedigi gibi suya dayanıklı bezlerden al bol bol havuzda ve denizde rahat edersin.Birde mutlaka doktoruna sor bize gelen ailelerin bebeklerinde havuza girenlerde mantar oluşuo bebekde ve kulak iltihabıı oluoo ki otellerde zaten saglıkçılar oluoo.Umarım iyi bir tatil yaşarsıınızzzz
havuzda hastalık kapma olasılığı çok yüksek tabi...
denize sokmak lazım bebişleri...
biz koca insanlar havuzdan mantar kapıyoruz Allah korusun minikleri...
valla ben denize sokarım ancak ben bile havuza girmiyorum enfeksiyon riski çok yüksek. eşim geçen yıl bi girdi de gözleri kıpkırmızı oldu oğluşuma kıyamam vallaaa
deniz kenarında kısa kol,bol tişört giydiriyorlar genelde bi de kremi tamamen yedirmiyorlar,beyaz tabaka halinde sürüyorlar,geçen yaz dikkatimi çekmişti.
kızlar bende konu açtım bu konuyu görmemeiştim bizde mayıs ortasında bodruma gideceğiz oğlumda ozaman 6.ayını bitirmiş olacak bende çok karaersızım valla