• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebekle imkansız mi ?

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. 5 aylık bebegim var . Bu yıl başka bir kadro icin kpss ye gireceğim. Sizce ders calismak yani başarmak imkansız mi .. Yardımcı olacak çok fazla kimse yok

valla bu tamamen size bağlı.
nelerden feragat edebileceğinize bağlı.
emzirirken foruma bakmak, telefon karıştırmak yerine kitap karıştırabilirim, temelim de var diyorsanız diyorsanız neden olmasın?
bebek uyurken yemekle temizlikle uğraşmam ders çalışırım diyorsanız,
uykusuzluk sizi yormayacaksa, gerekirse az uyurum çalışırım diyorsanız, olabilir.
bu ne kadar istediğinize bağlı..

televizyon yerine kitap okumak...müzik dinlemek yerine kitap çalışmak...internette uğraşacağına çalışmak...elbette mola yapacaksın...önemli olan konsantre olup verimli çalışmanız....boş vakitleri değerlendirirseniz :kahve: başarırsız...içiniz de o azim olduktan sonra yaparsınız...

Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. 5 aylık bebegim var . Bu yıl başka bir kadro icin kpss ye gireceğim. Sizce ders calismak yani başarmak imkansız mi .. Yardımcı olacak çok fazla kimse yok
benim de beş buçuk aylık kızım var. bütün gün tek bakıyorum. akşam yedi buçukta uyuyor. biraz eşimle vakit geçiriyoruz sonra ikimiz de oturuyoruz ben tezime o makalesine çalışıyoruz. günde 2 saat filan mümkün bence

Mutlaka zorlar ama her fırsatta çalışırsan başarırsın bende şuan hamileyim bebeğim çok küçükken okuyor olacağım gözüm korkmuyor değil ama inanırsam yaparım sizde yaparsınız

Back
X