Gebeliğe Hazırlık Bebekle ilgili eşimin düşüncelerine ne diyorsunuz ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

elifhanim93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2018
18
15
31
Merhaba,
Eşim ile ilgili bir sorum olucak,
bebek düşünüyoruz ve bebek istiyoruz 2 yıldır malesef olmuyor Rabbim izin verirse inşallah bir gün kucağımıza alırız eşim benden daha çok merak ediyor düşünüyor. İstiyor hatta test yaparken benden daha heycanlı.
Ama korkuyor korkusunun manası şu : Acaba ona iyi bakabilirmiyiz maddi manevi ona yetebilirmiyiz.
İyi bir anne baba olabilir miyiz. başarabilirmiyiz isteklerine karşılık verebilirmiyiz.
Bu açıdan kafasında düşünüyor ama bir yandan çokda istiyor ben öyle görüyorum en azından.

Sormak istediğim husus şu acaba erkeklerin çoğunda bu durum varmı yani İstemekle birlikte çekingeler oluyor mu yoksa çokta istemiyor mu bebek sahibi olmamızı anlamadım size danışmak istedim.

Merhaba,
Eşim ile ilgili bir sorum olucak,
bebek düşünüyoruz ve bebek istiyoruz 2 yıldır malesef olmuyor Rabbim izin verirse inşallah bir gün kucağımıza alırız eşim benden daha çok merak ediyor düşünüyor. İstiyor hatta test yaparken benden daha heycanlı.
Ama korkuyor korkusunun manası şu : Acaba ona iyi bakabilirmiyiz maddi manevi ona yetebilirmiyiz.
İyi bir anne baba olabilir miyiz. başarabilirmiyiz isteklerine karşılık verebilirmiyiz.
Bu açıdan kafasında düşünüyor ama bir yandan çokda istiyor ben öyle görüyorum en azından.

Sormak istediğim husus şu acaba erkeklerin çoğunda bu durum varmı yani İstemekle birlikte çekingeler oluyor mu yoksa çokta istemiyor mu bebek sahibi olmamızı anlamadım size danışmak istedim.
inşallahh allah en kısa zamanda sağlıklı bi bebiş nasip eder size ve hepimize :)
benim eşimde adet oldugum zaman benden fazla üzülüyor benden fazla istiyor. ama öyle yetebilirmiyiz vs gibi bişey demedi hiç bana. belki bana yansıtmamıştır öyle bişey düşündümü bilmiyorum :)
ama bn biliyorum ondan cok güzel baba olur :)
sizin eşinizde bunu düşünüyor önemsiyor bence ondanda iyi bi baba olur :)
allah kalbinize göre versin

bence düşünceleri çok normal. elbette baba olmak istiyor senden daha heyecanlıymış. ama illa ki ona bakabilir miyiz diye düşünebilir. bizde 4 aydır bebek istiyoruz, anne olmayı çok istiyorum ama korkuyorum da. ona bakabilecek miyim, doyurabilecek miyim, sağlığına olması gerektiği gibi dikkat edebilecek miyim??? iyi bir anne olabilecek miyim?

eşine destek ol, tabi ki en iyi baba sen olacaksın de:KK39:

Bunları genelde ben düşünüyordum başlarda :KK17:
Eşim çok rahattı maddi olarak bir sıkıntımız yok çok şükür şuan her istediğimizi yapabiliyoruz ikimizde eğitimli insanlarız en güzeli olucak diyerek beni motive etti hep.
Ama kontrollerde ve Doğum için benden daha çok heyecanlanıyor :spor:

Çok normal bu düşünceler her anne baba evladına iyi bir hayat sunmak ister ilk defa bu duyguyu yaşayacak kişiler de bu yoldan hep geçmiştir ama meleğiniz rahme düştüğü zaman herşey mükemmel oluyor :) bu kez o iyi olsun biz herşeye katlanırız altından kalkarız diyorsunuz

X