çok iyi anlıyorum sizi, cesaretinizi kıran çok olur. eşinizi geçtim, komşuydu, bakkaldı onlar bile karışır yel alır, el götürür bilmem ne.
cesur olun. siz ne kadar rahat olursanız o kadar rahat olur yavrucak. herkes kendini doğru bilir ama inanın ben 20.günde çıkardım, yaz bebeğiydi bir de şanslıydık o konuda iyi ki öyle yapmışım. kızım resmen bir gezenti. 20.günden beri kızımla gezmediğim park, bahçe, tatil yeri kalmadı yeri geldi avm ye de gittik, yeri geldi yemek yiyelim diye kafeye girip, oturamadan kalktık ama oluyor bunlar, olacak, herkes yaşıyor bunları.
akıl vermek değil ama tecrübe paylaşmak için şöle bir şey söyleyebilirim. çantanız hep hazır olsun. ben iki katlı bir makyaj çantası bulmuştum wats... dan onun alt katı bez, üst katı yedek kıyafet(iki pantolon, iki badi, iki çorap, bir şapka gibi.) zaten yemek derdiniz yok şimdilik. çantada bir de emzirme örtünüz olsun eğer emziriyorsanız açar açar emzirirsiniz.
dışarı çıktıkça siz de rahatlayacaksınız o da. arabanızı, pusetinizi hepsini alın eğer otomobiliniz varsa.
6 ay kimse beklemez ve bekledikçe daha kırılır cesaretiniz.