- 20 Ocak 2013
- 209
- 14
-
- Konu Sahibi oyunbozan8
arabasıyla çıkart hem bebek rahat eder hem sen sallarsın arabayı uyurArkadaslar 2aylik bebegim var hastane ve saglik ocagi haricinde ve anneanne babaanne evi dışında disari cikarmadim.zaten evden cikislarda kan ter icinde kaliyorum resmen bebek esyalar ben toparlanabildim mi yok o unutulmasin bebek bi yandan bagrirken perisan oluyorum neyse ben artik normal hayata donmek istiyorum cunku cok bunaldim. Avm ye goturmem ama etrafta herkes bebegini alip disari cikabiliyor bizimki cok bagiran bi bebek bi kafeye temiz havaya bi yerlere gidelim diyorum sonra yok yel alir usur diyo esim tamam diyorum. Bi kafeye gideyim diyorum bagricak bebek hadi toparlan kalk gerisin geri olacak diye cesaret edemiyorum.arabasiylami cikaricam puseti alip masayami koyup cocugu oturtucam onu bile bilmiyorum elim ayagim birbirine giriyo zaten bagirdikca.hem cesaret edemiyorum,hem esim surekli cesaretimi kiriyor. 6aylik olsun havalar duzelsin cikarsin diyor.kimse 6ay beklemiyor bitek benim cocugum mu usuycek bitek benim cocugum mu bagriyor artik dayanamiyorum evde daha fazla vakit gecirmek istemiyorum gercekten cok bunaldim ve kimse beni dinlemedigi icin anlamiyor. Bebekle hayat nasil olucak bana akil verin Allah askina cesaret verin bi yol gosterin.
Arkadaslar 2aylik bebegim var hastane ve saglik ocagi haricinde ve anneanne babaanne evi dışında disari cikarmadim.zaten evden cikislarda kan ter icinde kaliyorum resmen bebek esyalar ben toparlanabildim mi yok o unutulmasin bebek bi yandan bagrirken perisan oluyorum neyse ben artik normal hayata donmek istiyorum cunku cok bunaldim. Avm ye goturmem ama etrafta herkes bebegini alip disari cikabiliyor bizimki cok bagiran bi bebek bi kafeye temiz havaya bi yerlere gidelim diyorum sonra yok yel alir usur diyo esim tamam diyorum. Bi kafeye gideyim diyorum bagricak bebek hadi toparlan kalk gerisin geri olacak diye cesaret edemiyorum.arabasiylami cikaricam puseti alip masayami koyup cocugu oturtucam onu bile bilmiyorum elim ayagim birbirine giriyo zaten bagirdikca.hem cesaret edemiyorum,hem esim surekli cesaretimi kiriyor. 6aylik olsun havalar duzelsin cikarsin diyor.kimse 6ay beklemiyor bitek benim cocugum mu usuycek bitek benim cocugum mu bagriyor artik dayanamiyorum evde daha fazla vakit gecirmek istemiyorum gercekten cok bunaldim ve kimse beni dinlemedigi icin anlamiyor. Bebekle hayat nasil olucak bana akil verin Allah askina cesaret verin bi yol gosterin.