- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.863
- 598
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimizin var. Seni çok iyi anlıyorum ama hayat şartları da çok zor. Bak herkese alma araba dedim diyorsun. Adam sana güzel bir araba almış, suç mu işlemiş ? O araba mazot yakıyor ve mazot olmuş 20lira. Seni çok iyi anlıyorum ama bunun çözümü kökten atmak değil. İsteklerini belirtirken ki kullandığın yöntem.Ay çıkmam mı karda bile çıkarıyorum.Ama benim de eşime ihtiyacım oluyor..
Burda yazılan yorumlar bakış açımı değiştirdi.Annem babam bile böyle yaklaşmamıştı.Hepimizin var. Seni çok iyi anlıyorum ama hayat şartları da çok zor. Bak herkese alma araba dedim diyorsun. Adam sana güzel bir araba almış, suç mu işlemiş ? O araba mazot yakıyor ve mazot olmuş 20lira. Seni çok iyi anlıyorum ama bunun çözümü kökten atmak değil. İsteklerini belirtirken ki kullandığın yöntem.
Bak bi psikologa gittim yazım dilim değişti djjd eskiden olsa boşa derdim. Ama boşanınca da mutsuz olacaksın. Biliyorsun çünkü aslında senin de hatan olduğunu.
Evlilik kurmak , devam ettirmek beceri istiyor. Mücadele istiyor, tahammül istiyor.
Ya sohbetimiz hep suçlayıcı olduğu için onun içtiği kahve bile keyif vermiyorsa ? Ben seni iyi anlıyorum , yaşadıklarını fazlasıyka yaşadım. Birine anlatmaya kalkınca da ayhhh nasıl evlilik o cevabını alıp daha da hırslandımO kadar iyi anlamışsın ki beni..Ben oraya buraya gidelim demiyorum.Ama oturup sakinca birlikte bir kahve içip sohbet etmek bile o kadar iyi geliyor ki..
Sorulacak bir şey değil işte. Çocuğunu bir şeyden mahrum etmeyecekse. Yani birinin bana iyiliği dokunduysa ve minner borcumu ödeme fırsatım olduysa bunu yapayım mı diye kimseye sormama. Maddi ya da manevi olması önemsiz.Hayır alsın tabi ama bana sormasını beklerdim.Eşi olarak..Yoğun çalışsın 5 gün zaten çok da yoruluyor.Cmt ye aldığı 2 ders bizi yüceltmiyor.Diğer günler zaten bir şey demiyordum.
Annem bana bir kere dedi ki ay nasım evlilik b, nasıl eş bu? Tamam boşanıcam dedim. Hemen ay abartma dediBurda yazılan yorumlar bakış açımı değiştirdi.Annem babam bile böyle yaklaşmamıştı.
Bu da bence yanlış. Kadında sabahtan akşama kadar bebeğe bakıyor. Bebek bakmak kimine çok kolay kimine zor. Bana göre dünyada ki en zor iş. Kadında haftasonu mesela kuaföre gitmek istiyordur? Kalkıp bakacak. Ne demek tüm gün yatmak ? O işte çalışıyorda kadın da evde çalışıyor.Bir kere bosanmak icin yeterli sebep yok. Ben esinizi gayet ozverili buldum. Adam afedersiniz k.pek gibi calisiyor birde haftasonu size ayiriyor ki onun yerinde olsam cmt tum gun uyurdum ki om olun cogu insan öyle yapardi. Empati yapıyorum o kadar calismak insani maf eder maf.
Alyanslara gelince o cocuk istegini abartmis ama yapacak bi sey yok. Bilgisayarini bile almis dayisi zamaninda.
Haftasonu bir gun is almis diye evi terk edip ayrilmissiniz! Eeee pes!! Kardesim ben 42 yaşındayım ve 10 senedir yalnizim cocugumu yalniz büyütüyorum. Aldatildimda oyle ayrildim. O zamana dek ayrilmam icin cok sebep vardi. Pskolojik siddetle dolu bi evlilik, narsist es ama cocugum vardi. Taaki aldatıldım o zaman cocuguma karsi vicdan azabi cekmeyecegim icin ayrilabildim
Evlilik cocuk oyuncagi degil
Siz bu sebepten baba evine donerseniz tabii ki oda son derece kirilir ve aramaz
Lutfen tatliya baglayin. Tabiiki maddi manevi ozveri isteyecek ara ara evlilik. Yoksa inanin bi degeri olmaz. Allah yuvanizda mutlulugu huzuru eksik etmesin. Evladinizi o sabiyi lutfen haksizlik yapmayin. Yalnızlık bi tek bizim icin degil sonra aile ortami olmayınca onlar icinde cok buyuk kayip oluyor. Hatam oldu ise af ola. Sevgiler![]()
Burda yazılan yorumlar bakış açımı değiştirdi.Annem babam bile böyle yaklaşmamıştı.
Olabilir ben evladim icin dayandim hicte pismam degilim bu bir. Ikide her cmt uyumayabilir zaten tum gun lafin gelisiydi! Kuaforemi gidecek elbette babasi bakar. Gezebilirde. Cocuk bakmak is degilmi bla bla. Bumu banami soyluyorsunuZ. Cocugumu 5 yasindan beri yalniz büyütüyorum ben. Anneligi ev kadiigini kucumseyecek son kisiyim haliyle.Bu da bence yanlış. Kadında sabahtan akşama kadar bebeğe bakıyor. Bebek bakmak kimine çok kolay kimine zor. Bana göre dünyada ki en zor iş. Kadında haftasonu mesela kuaföre gitmek istiyordur? Kalkıp bakacak. Ne demek tüm gün yatmak ? O işte çalışıyorda kadın da evde çalışıyor.
Kendi hayatın ve çektiklerin seni bağlar. Mesela senin yaşadıkların benim için boşanma sebebidir, sen aldatılana kadar durmuşsun. Herkesin dayanma gücü farklıdır.
Zor süreçlerden geçiyorsunuz belli.. Çocuğun bakımı evde olmak, sağlık sorunları vs yıpratıcı gerçekten. Ama şu açıdan bakmanızı öneririm. Eşiniz sizin ve eviniz için çalışıyor. Ev kredisi, araba kredisi kolay ödenmiyor. Ben de devlette öğretmenim araba kredimi ödemek için hafta sonu dahil kurslarla birlikte 7 gün okula gittiğimi biliyorum. Benim kadın olmama rağmen eşimin işsiz kaldığı dönemler oldu ve eve ben baktım büyük ölçüde. Şartlar bazen böyle gerekiyor evet çalışmaktan vakit ayırmıyor çiftler birbirine. Sadece sakin kalmanızı öneririm, ailenizin yanına gitmeniz kafanızı toplamanız açısından çok iyi olmuş.Ne yapacağımı bilemez durumdayım..
Eşimle severek evlendik.Gayet güzel giden de bir evliliğimiz vardı.Ama çocuk olduktan sonra kavga gürültü eksik olmadı.Öyle somut bir şey de yok.Çok yardımcıdır bebek konusunda ama..
Ben geçen sene hamilelikten bu sene de bebeğim yaşını doldursun diye çalışmıyorum.Çok faal bir hayatım vardı.2 senedir evde yaşam sürüyorum.Yazın büyük bir araba aldık.Onun kredisi ev kredisi işte diğer masraflar derken aylık giderimiz fazla.Ben özel sektörde öğretmenim eşim devlette.Özel derslerim var.İşe de dönmek istiyorum ama bir türlü bulamıyorum.Eşim de yetişmek için özel dersler falan çok yoğun çalışıyor.Şöyle ki pzt den perşembeye kadar sabah 8 de çıkıyor akşam 11 de geliyor.Cuma da 5 ile 11 arası çalışıyor yine.
Haftasonumuzu boşaltalım dedik bari 2 gün dolu dolu vakit geçirelim diye.Yaptık da..Ben çok yoruluyordum bunalıyordum tüm gün bebekle ama aşmıştım.Bu sene sabredelim dedim.
Eşimin dayısı var.Zamanında buna çok yardımı olmuş.İlk bisikleti ilk bilgisayarı İşte üniversite iken para yardımları falan olmuş.Oğlunun nikahı var.Ben kv den öğrendim eşime söyledim.Yani oğlu bunu aramadı bile.Eşim de benden habersiz bunu aramış ne istersen yaparım demiş manevi borcum var sana demiş.O da abi alyanslarımızı alır mısın demiş.Bakıyoruz beğenince sana söylerim demiş bizimki de tamam demiş.Tabi ben duyunca çok sinirlendim.Ben neyim dedim.Bana neden sormuyorsun dedim.O da bu konu tartışmaya kapalı dedi.Ya zaten maddi anlamda yeni yeni toparlıyoruz şimdi bu nerden çıktı dedim.Hadi bu seni ilgilendirir ama benimle konuşman gerekiyordu dedim tartıştık.Bir haftadır da konuşmuyorduk.Dün evdeyken yine tartıştık.Sonra ne öğrendim.Boşalttığımız cmt günü için de ders almış.5 ile 9 arası yok yine.Kıramamış falan filan.E sen onları kıramadın ama evin huzuru kaçıyor farkında mısın dedim.İnadına aldım dedi.Bu son damla oldu.Bu nasıl evlilik?Haftada bir mi birlikte akşam yemeği yiyebileceğiz?Ben tek başıma bu çocuğu büyüteceksem sen niye varsın diye uzadı gitti.Babam da sen bu akşam burda kalma gel bize gidelim kafanı dinle dedi.Çok yakınız onlarla.Dün gece babamlarda kaldım.Bir kez bile aramadı.Dün de evden çıkarken gözünaydın seni terkediyorum bundan sonra istediğin kadar derse gidebilir istediğine istediğini takabilirsin dedim.
Çok yorgun hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum.Dışardan bakan gözlere ihtiyacım var.Bu evlilik nereye gider?Bu nedenlerle çocuğumu babasız büyütmeye hakkım var mı?Bi el atın bana kızlar…
Yo ben öyle demek istemedim. Bazı insan çok daha fedakar olur ve mesela gece uyumamak ona koymaz. Gaz sancısı yüzünden ağlayan bebeğin yanında sakin kalabilir. Ben neden boşamadınız da demiyorum. Herkesin hayat şartları farklı.Olabilir ben evladim icin dayandim hicte pismam degilim bu bir. Ikide her cmt uyumayabilir zaten tum gun lafin gelisiydi! Kuaforemi gidecek elbette babasi bakar. Gezebilirde. Cocuk bakmak is degilmi bla bla. Bumu banami soyluyorsunuZ. Cocugumu 5 yasindan beri yalniz büyütüyorum ben. Anneligi ev kadiigini kucumseyecek son kisiyim haliyle.
Merhaba öncelikle ben sizi de elestirmek istiyorum.Siz calismiyorken bu kadar borç altına neden girdiniz ki, sonuçta herşeyi istiyorsanız sonuç olarak eşiniz de yetiştirmek için çalışacak tabiki ne yardan ne serden geçiyorsunuz eşinizi daha çok görmek istiyorsanız en azından siz çalışana kadar az ile yetinmeyi bilin.Alyans konusunda eşiniz saçmalamış iyilik yaptiysa yapti maddi karşılığı mi olmali bu konuda haklısınız.Ne yapacağımı bilemez durumdayım..
Eşimle severek evlendik.Gayet güzel giden de bir evliliğimiz vardı.Ama çocuk olduktan sonra kavga gürültü eksik olmadı.Öyle somut bir şey de yok.Çok yardımcıdır bebek konusunda ama..
Ben geçen sene hamilelikten bu sene de bebeğim yaşını doldursun diye çalışmıyorum.Çok faal bir hayatım vardı.2 senedir evde yaşam sürüyorum.Yazın büyük bir araba aldık.Onun kredisi ev kredisi işte diğer masraflar derken aylık giderimiz fazla.Ben özel sektörde öğretmenim eşim devlette.Özel derslerim var.İşe de dönmek istiyorum ama bir türlü bulamıyorum.Eşim de yetişmek için özel dersler falan çok yoğun çalışıyor.Şöyle ki pzt den perşembeye kadar sabah 8 de çıkıyor akşam 11 de geliyor.Cuma da 5 ile 11 arası çalışıyor yine.
Haftasonumuzu boşaltalım dedik bari 2 gün dolu dolu vakit geçirelim diye.Yaptık da..Ben çok yoruluyordum bunalıyordum tüm gün bebekle ama aşmıştım.Bu sene sabredelim dedim.
Eşimin dayısı var.Zamanında buna çok yardımı olmuş.İlk bisikleti ilk bilgisayarı İşte üniversite iken para yardımları falan olmuş.Oğlunun nikahı var.Ben kv den öğrendim eşime söyledim.Yani oğlu bunu aramadı bile.Eşim de benden habersiz bunu aramış ne istersen yaparım demiş manevi borcum var sana demiş.O da abi alyanslarımızı alır mısın demiş.Bakıyoruz beğenince sana söylerim demiş bizimki de tamam demiş.Tabi ben duyunca çok sinirlendim.Ben neyim dedim.Bana neden sormuyorsun dedim.O da bu konu tartışmaya kapalı dedi.Ya zaten maddi anlamda yeni yeni toparlıyoruz şimdi bu nerden çıktı dedim.Hadi bu seni ilgilendirir ama benimle konuşman gerekiyordu dedim tartıştık.Bir haftadır da konuşmuyorduk.Dün evdeyken yine tartıştık.Sonra ne öğrendim.Boşalttığımız cmt günü için de ders almış.5 ile 9 arası yok yine.Kıramamış falan filan.E sen onları kıramadın ama evin huzuru kaçıyor farkında mısın dedim.İnadına aldım dedi.Bu son damla oldu.Bu nasıl evlilik?Haftada bir mi birlikte akşam yemeği yiyebileceğiz?Ben tek başıma bu çocuğu büyüteceksem sen niye varsın diye uzadı gitti.Babam da sen bu akşam burda kalma gel bize gidelim kafanı dinle dedi.Çok yakınız onlarla.Dün gece babamlarda kaldım.Bir kez bile aramadı.Dün de evden çıkarken gözünaydın seni terkediyorum bundan sonra istediğin kadar derse gidebilir istediğine istediğini takabilirsin dedim.
Çok yorgun hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum.Dışardan bakan gözlere ihtiyacım var.Bu evlilik nereye gider?Bu nedenlerle çocuğumu babasız büyütmeye hakkım var mı?Bi el atın bana kızlar…