• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebekle boşanmayı düşünme

Bunlari herkes yapmaz. Devamli dayisinin oğluna calisiyor veya surekli aliyor yapiyor bizi sıkıştıyor derseniz haklisiniz ama şu durumda alyanslarini aldi diye bu kadar kiyamet cikartmanin anlami yokmuş bence.
Sizinle evlenince herşey, geçmiş hatirlar vs silinmiyor. Gercekten okurken hayalimde benim kafam bile şişti soylenmenizden. 😂
Hahaha söylenmedim ki konuşmadım😅ben asla karışmam alsın tabi ama bana sormaması beni sinirlendirdi.

Evet çok zor.O yüzden başta arabayı değiştirmeyelim dedim.Ben işe girince yaparız dedim.Bu kadar zorlanmayacaktık.

Sürekli eşinizi suçluyorsunuz ama biraz da dönüp kendi yanlışlarınızı, hatalarınızı mı görseniz? Evet yanlış yapmış eşiniz ama olan oldu alındı artık o araba. Sabah akşam da kavgasını yapsanız ödenecek borcu. Ne yapacaksınız mesela evi terk ettiniz bu saatten sonra görüşünüz ne? Hayır ilginç tarafı adamı yanınızda istiyorsunuz olamıyor diye hiç yanınıza olmamasını, ayrılmayı göze almışsınız

Valla kızlar gözümü açıyorsunuz.Ne olursa olsun yazın.Haksızsam bunu görmem lazım.
Haksızlık tek taraflı değil. Kocanda elbette vakit ayırmak zorunda. Hiç birimiz anne olarak doğmuyoruz. 29 yıldır yaşadığım hayatı bırakıp, 1 sene de yeni hayata adapte olamam. Bende doğumdan sonra çok zorlandım. Ama kendini hapsettikçe o hayat sana çok daha zor gelecek. Hiç bir şey yapamıyorsan sar bebeği at arabaya gez. En soğuk havada bile çıkıyoruz biz. Markete gidip geliyoruz, ikimiz de nefes almış oluyoruz.

Sürekli eşinizi suçluyorsunuz ama biraz da dönüp kendi yanlışlarınızı, hatalarınızı mı görseniz? Ne yapacaksınız mesela evi terk ettiniz bu saatten sonra görüşünüz ne? Hayır ilginç tarafı adamı yanınızda istiyorsunuz olamıyor diye hiç yanınıza olmamasını, ayrılmayı göze almışsınız
Bakın psikolojik olarak da İy değilim.Annem kanser hastası ben bunu doğumdan sonra öğrendim.Çok zor zamanlar geçirdim ve hep yalnızdım..

Aldatma yok şiddet yok, olayı büyütmüşsünüz ikinizde boşanma sebebi değil bunlar, bir de babaevine gidip, aramadı demeniz saçma, babaevine dönmemek üzere gidilir. Dönün bence.

Boşanan kadınlar
1-) bir lokmaya muhtaç edilen
2-) tüm şiddet türlerini gören ( fiziksel, psikolojik, ekonomik)
3-) uçan kuşa yazıp para yediren , erkeklerle evli kadınlar

Sizde bunlar yoksa boşuna boşanmayın. Ortadoğu da kadın olmak zor boşanmış kadın olmak 100 misli daha zor.

Arabayı kendi istedi aldı.Ben istemedim.Ben çalışmıyorum çok zorlanırız dedim.Sonuç evlilik hayatı diye bir şey yok.Ben istemedim.Ben bu sene sakin bir hayat yaşayıp sonra ben işe girince yaparız dedim hep.
Alınmış olduğu yanlış kararın zaten sorumluluğunu sonucunu çekiyor
Kime göre yanlış gerçi oda tartışılır
Psikoloji zaten bunu kaldıramaz

Haksızlık tek taraflı değil. Kocanda elbette vakit ayırmak zorunda. Hiç birimiz anne olarak doğmuyoruz. 29 yıldır yaşadığım hayatı bırakıp, 1 sene de yeni hayata adapte olamam. Bende doğumdan sonra çok zorlandım. Ama kendini hapsettikçe o hayat sana çok daha zor gelecek. Hiç bir şey yapamıyorsan sar bebeği at arabaya gez. En soğuk havada bile çıkıyoruz biz. Markete gidip geliyoruz, ikimiz de nefes almış oluyoruz.
Ay çıkmam mı karda bile çıkarıyorum.Ama benim de eşime ihtiyacım oluyor..

Belli ki eşiniz de bunalmış. Ne siz haksızsınız ne eşiniz, iletişim aksadığı için çorap döküğü gibi geliyor işte sorunlar. Eşinizin fiilen size bir yanlışı da olmamış ve süreç sizi de çok üzüyor. Eşinizden önce kendi iyiliğiniz için biraz alttan alsanız? Ben bu çocuğu tek başıma mı büyüteceğim demek yerine, ben seni çok özlüyorum deseniz eminim ki faydası olacaktır. Zor bir süreç Allah yardımcınız olsun ama bir gün boşanırsanız keşke şurayı şöyle yapsaydım demek istemezsiniz, ben elimden geleni yaptım demek isteyeceksiniz. Bence henüz dönülecek yerdeyken bu ilişkiyi kurtarın.

Ayrıca eşiniz sizin için gün boyu saatlerce çalışırken, sizin bundan şikayetçi olup böyle bir uslupla konuşmanız bence hiç ama hiç hoş olmamış. sanki çocuğu size bırakıp geçip yan odaya yatıyor gibi konuşmuşsunuz bence biraz

Aldatma yok şiddet yok, olayı büyütmüşsünüz ikinizde, bir de babaevine gidip, aramadı demeniz saçma, babaevine dönmemek üzere gidilir. Dönğn bence araya birilerini sokup
Bunu asla haklı bulmuyorum.Benim de aldatmam yok şiddetim yok.Bunlar artı özellik değil olması gereken şeyler.

Alyanslar nekadar tutuyor.Adam deli gibi calısıyor,ne bilim 3-5 binlik jesti olabilir yigenine.
Ben 3-5 binlik seyi esime sormam.Calısıyorum kazanıyorum.
Baska sorunlarınız varsa bilemem ama hediye konusunda tepkiniz bence fazla.

Hahaha söylenmedim ki konuşmadım😅ben asla karışmam alsın tabi ama bana sormaması beni sinirlendirdi.

Burada soylenince ayni seyleri adamin basinda soylediniz sandim. 😁 Soylese tartişma cikartirdiniz ve bunu biliyordu. Bu arada eşim bana soylemeden asla kimseye söz vermez bir şey icin, hani bir konuda karar vermiş olsa da bile karar verdim demez usulen. 😂
Yani ben de sevmem kafaya göre plan kurmalari ama herşeye de dusunmeden bozulursaniz adam tartismaktan kacmak icin soylemiyor o an.

Mevzu alyans değil ki. Ev, araba kredileri, cocuk siz zaten kendinizi olabildiginizce sıkıştirmişsiniz şimdi ne olsa gerginlik yaratiyor, gerginlik olmayacak seyler bile gerginlik oluyor.

Bakın psikolojik olarak da İy değilim.Annem kanser hastası ben bunu doğumdan sonra öğrendim.Çok zor zamanlar geçirdim ve hep yalnızdım..

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin annenize. Sizi de anlıyorum tek başına bebek bakmak zaten zor. Eşiniz çalışıyor madem yardımcı alın yanınıza. Şu anki yalnızlığınız ayrılınca geçecek mi? Daha da yalnız olmayacak mısınız o zaman? Ha yanlış anlaşılmak istemem boşanmak isteyen, mutsuz olan insan boşanmalı, dünyaya bir kere geliyoruz. Ben sadece bu kararınızda istekli veya net olmadığınızı hissediyorum. Hem eşim Yanımda dursun hem para kazansın olmuyor işte. İki taraf için de yorucu ama geçici bir süreç. En azından bebeğiniz biraz daha büyüdükten sonra daha rahat edersiniz. Bu süreçte kendinize de vakit ayırın ama

Alyanslar nekadar tutuyor.Adam deli gibi calısıyor,ne bilim 3-5 binlik jesti olabilir yigenine.
Ben 3-5 binlik seyi esime sormam.Calısıyorum kazanıyorum.
Baska sorunlarınız varsa bilemem ama hediye konusunda tepkiniz bence fazla.
Bilmiyoruz ki ne kadar.Beğendiklerini gönderecekler.

bence tepkiniz abartılı olmuş
evet bu tarz harcamalarda eşle konuşmak daha güzel olur ama eşinizin vefa borcu varmış kendinizi onun yerine koyun size her anlamda destek olmuş bir insana zamanı gelince sizde destek olmayı bir borç bilirsiniz, eşiniz zamanında yapılan iyiliğin altında kalmamalı zaten, nankör biri değilmiş vefalıymış ne kadar doğru bir hareket yaptığı

siz para için kavga ettiğinizden madem bu kadar dert demiş o yüzden yine ders ayarlamış inadına yaptım dediği şeyde o,

daha sakin olmalısınız, evet yoruluyorsunuz evet anneniz hasta anlıyorum ama eşinizde keyif çatmıyor...
baba evinde kalmak seni terk edicem demek de evliliği bitiren şeyler burada siz daha fevri ve kusurlu görünüyorsunuz

sorunlarınızı konuşarak çözmeyi deneseydiniz keşke , kavga etmek ayrılıcam demek ayrı kalmak yerine ....

Barna kadın doğum yapmış, annesi kanser hastası ve psikolojik olarakta boşlukta. Niye adama yazık falan olsun ? Kadın bir çıkmaza girmiş, kimseden de beklediği desteği göremiyor. Adamda suçlu kadın da.

Ben çalışan çok zorlanan bir adam görüyorum bu kon
Adam boş biri olsa direkt söylerimde değil yani
Konu sahibi yaşadığı güçlüklerin tüm sorumluluğunuda eşine yüklüyor gibi
Birbirlerine destek olsunlar bu zor günlerde
Birbirlerine ihtiyaçları var
Konu sahibi biraz daha tamüllü olsun
Adam daha az çalışsın diyemiyorum
Bunca zorluklara rağmen edindiği üç beş kuruşuda kaybeder

Ben çalışan çok zorlanan bir adam görüyorum bu kon
Adam boş biri olsa direkt söylerimde değil yani
Konu sahibi yaşadığı güçlüklerin tüm sorumluluğunuda eşine yüklüyor gibi
Birbirlerine destek olsunlar bu zor günlerde
Birbirlerine ihtiyaçları var
Konu sahibi biraz daha tamüllü olsun
Adam daha az çalışsın diyemiyorum
Bunca zorluklara rağmen edindiği üç beş kuruşuda kaybeder
Kendiyle yüzleşmesinde sorun var ama bunun çaresi sence boşanmak mı ? Elbette maddiyat ok önemli ama maneviyat ? Kadın kocasıyla bir fincan kahve içmek istiyor mesela bu kapris mi ?

Kendiyle yüzleşmesinde sorun var ama bunun çaresi sence boşanmak mı ? Elbette maddiyat ok önemli ama maneviyat ? Kadın kocasıyla bir fincan kahve içmek istiyor mesela bu kapris mi ?
O kadar iyi anlamışsın ki beni..Ben oraya buraya gidelim demiyorum.Ama oturup sakinca birlikte bir kahve içip sohbet etmek bile o kadar iyi geliyor ki..

Bu dönem devamlı ise değil tabiki
Ama geçici bir süreliğine tahammül edilebilir
Tabi benim görüşüm

Back