Hahaha söylenmedim ki konuşmadımBunlari herkes yapmaz. Devamli dayisinin oğluna calisiyor veya surekli aliyor yapiyor bizi sıkıştıyor derseniz haklisiniz ama şu durumda alyanslarini aldi diye bu kadar kiyamet cikartmanin anlami yokmuş bence.
Sizinle evlenince herşey, geçmiş hatirlar vs silinmiyor. Gercekten okurken hayalimde benim kafam bile şişti soylenmenizden.
Evet çok zor.O yüzden başta arabayı değiştirmeyelim dedim.Ben işe girince yaparız dedim.Bu kadar zorlanmayacaktık.
Haksızlık tek taraflı değil. Kocanda elbette vakit ayırmak zorunda. Hiç birimiz anne olarak doğmuyoruz. 29 yıldır yaşadığım hayatı bırakıp, 1 sene de yeni hayata adapte olamam. Bende doğumdan sonra çok zorlandım. Ama kendini hapsettikçe o hayat sana çok daha zor gelecek. Hiç bir şey yapamıyorsan sar bebeği at arabaya gez. En soğuk havada bile çıkıyoruz biz. Markete gidip geliyoruz, ikimiz de nefes almış oluyoruz.Valla kızlar gözümü açıyorsunuz.Ne olursa olsun yazın.Haksızsam bunu görmem lazım.
Bakın psikolojik olarak da İy değilim.Annem kanser hastası ben bunu doğumdan sonra öğrendim.Çok zor zamanlar geçirdim ve hep yalnızdım..Sürekli eşinizi suçluyorsunuz ama biraz da dönüp kendi yanlışlarınızı, hatalarınızı mı görseniz? Ne yapacaksınız mesela evi terk ettiniz bu saatten sonra görüşünüz ne? Hayır ilginç tarafı adamı yanınızda istiyorsunuz olamıyor diye hiç yanınıza olmamasını, ayrılmayı göze almışsınız
Alınmış olduğu yanlış kararın zaten sorumluluğunu sonucunu çekiyorArabayı kendi istedi aldı.Ben istemedim.Ben çalışmıyorum çok zorlanırız dedim.Sonuç evlilik hayatı diye bir şey yok.Ben istemedim.Ben bu sene sakin bir hayat yaşayıp sonra ben işe girince yaparız dedim hep.
Ay çıkmam mı karda bile çıkarıyorum.Ama benim de eşime ihtiyacım oluyor..Haksızlık tek taraflı değil. Kocanda elbette vakit ayırmak zorunda. Hiç birimiz anne olarak doğmuyoruz. 29 yıldır yaşadığım hayatı bırakıp, 1 sene de yeni hayata adapte olamam. Bende doğumdan sonra çok zorlandım. Ama kendini hapsettikçe o hayat sana çok daha zor gelecek. Hiç bir şey yapamıyorsan sar bebeği at arabaya gez. En soğuk havada bile çıkıyoruz biz. Markete gidip geliyoruz, ikimiz de nefes almış oluyoruz.
Bunu asla haklı bulmuyorum.Benim de aldatmam yok şiddetim yok.Bunlar artı özellik değil olması gereken şeyler.Aldatma yok şiddet yok, olayı büyütmüşsünüz ikinizde, bir de babaevine gidip, aramadı demeniz saçma, babaevine dönmemek üzere gidilir. Dönğn bence araya birilerini sokup
Hahaha söylenmedim ki konuşmadımben asla karışmam alsın tabi ama bana sormaması beni sinirlendirdi.
Düzenlediğim mesaja bi bak canımBunu asla haklı bulmuyorum.Benim de aldatmam yok şiddetim yok.Bunlar artı özellik değil olması gereken şeyler.
Bakın psikolojik olarak da İy değilim.Annem kanser hastası ben bunu doğumdan sonra öğrendim.Çok zor zamanlar geçirdim ve hep yalnızdım..
Bilmiyoruz ki ne kadar.Beğendiklerini gönderecekler.Alyanslar nekadar tutuyor.Adam deli gibi calısıyor,ne bilim 3-5 binlik jesti olabilir yigenine.
Ben 3-5 binlik seyi esime sormam.Calısıyorum kazanıyorum.
Baska sorunlarınız varsa bilemem ama hediye konusunda tepkiniz bence fazla.
Bunu asla haklı bulmuyorum.Benim de aldatmam yok şiddetim yok.Bunlar artı özellik değil olması gereken şeyler.
Barna kadın doğum yapmış, annesi kanser hastası ve psikolojik olarakta boşlukta. Niye adama yazık falan olsun ? Kadın bir çıkmaza girmiş, kimseden de beklediği desteği göremiyor. Adamda suçlu kadın da.
Kendiyle yüzleşmesinde sorun var ama bunun çaresi sence boşanmak mı ? Elbette maddiyat ok önemli ama maneviyat ? Kadın kocasıyla bir fincan kahve içmek istiyor mesela bu kapris mi ?Ben çalışan çok zorlanan bir adam görüyorum bu kon
Adam boş biri olsa direkt söylerimde değil yani
Konu sahibi yaşadığı güçlüklerin tüm sorumluluğunuda eşine yüklüyor gibi
Birbirlerine destek olsunlar bu zor günlerde
Birbirlerine ihtiyaçları var
Konu sahibi biraz daha tamüllü olsun
Adam daha az çalışsın diyemiyorum
Bunca zorluklara rağmen edindiği üç beş kuruşuda kaybeder
O kadar iyi anlamışsın ki beni..Ben oraya buraya gidelim demiyorum.Ama oturup sakinca birlikte bir kahve içip sohbet etmek bile o kadar iyi geliyor ki..Kendiyle yüzleşmesinde sorun var ama bunun çaresi sence boşanmak mı ? Elbette maddiyat ok önemli ama maneviyat ? Kadın kocasıyla bir fincan kahve içmek istiyor mesela bu kapris mi ?
Bu dönem devamlı ise değil tabikiKendiyle yüzleşmesinde sorun var ama bunun çaresi sence boşanmak mı ? Elbette maddiyat ok önemli ama maneviyat ? Kadın kocasıyla bir fincan kahve içmek istiyor mesela bu kapris mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?