Ahhaaa mune nasil bulmussun supersin
@Koalina senin de yorumun var linki acinca deja vunun altinfa
Toplu tasimaya bebek arabasiyla binenlere sinir oluyormussun
Ben de yine asansorde oncelik bebeklilerin diye cirpiniyorum
Mune ya arada konularda bunu yapsana , cok guldum sabah sabah
O konuya yorumlarımı buldum Milana:
"Bebek arabası kullandım, şu ara oğlum kendi kullanıyor tabi ve fakat oraya buraya insan gözetmeden bebek arabasının itilmesinden hazzetmiyorum demeye geldim. Bizim buralarda bebek arabası açık otobüse binmek yasak, çocuk uyuyorsa ve alan varsa ancak ona göre görmezden gelirler. Öbür türlü mümkün değil, almazlar otobüse.
En azından sizin oralarda bu serbest demek ki, şükredin. "
"Ben de denedimdi, yalnız olmadığıma sevindim
Baston, tek ayak hareketi ile çat diye kapanan bir model seçmem de, hafif gövde tercih etmem de her ihtimali düşünmemden geliyor. Toplu taşıma kullanmam ama kullanacak olursam, avmde asansör kullanmam, yürüyen merdivende kapalı çıkarabilir miyim, dört teker 360 dönüş hafif, kaldırımda basamakta sarsmadan hızlı kaldırıp indirebilme, denge vs vs... İyice deneyip, öğrenip aldım. Salt bu yüzden :)
Ve sıfır sorun yaşadım. Tavsiye ederim herkese. "
"Pierre Cardin Paris baston serisi var, onlardan bakabilirsin gayet rahatlar. "
"Bi de daracık tezgahların orta yerinde tanıdık birileri ile rastlaşıp muhabbete başlayanlar var ki, kayıp kardeşine 20 yıl sonra kavuşmuşçasına bir kendinden geçme, bir "Yolun ortasındayız az kenarda konuşalım" diyememe, pazar arabalarını ileri geri sallayarak bir ninja warrior parkuru oluşturma hali... Ah der susarım... "
"Yav ambulansla yarışan, önünü kesip "Sen kimi solluyon, kime dat düt yapıyon olm" diyenlerin ülkesindeyiz Milanam, yürüyen merdivenlerde sağda beklemek filan, ohoo o
"
"
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-ezmek-isteyen-varmi-ben-gibi.1069664/page-21"
Nasıl umudu kesmişim, nasıl her hakkımı verip bana dokunmayın da naparsanız yapın, alın önceliklerim de sizin olsun moduna bağlamışım bebemle
Bebek arabası, beni "Çekilin önümden ezerim, açın bakim yollarımı bebem geçecek, tüm şehir bizimdir" annelerinden birine dönüştürmemiş ama, kendimi takdir ettim
Zaten kolikti ya oğlan, bir de asansör sırası bekle; mümkün mü?
Hiç asansör topuna bile girmeden yollarımı oluşturmuşum.
Ama tavsiye ederim, "zevk benim zevkim bana ne" deyip hevese kapılmak yerine, insanın ilkin pratikliğini düşünmesi ekstra faydalı oluyor, uzay mekiği gibi bebek arabası alınca yükünüz artıyor.
Asansör de öncelikli olarak bebeklilerin, yaşlıların, engellilerin hakkıdır evet, bu dert de toplumsaldır, üzerine tepki verilmesi de gerekir.
Bana da güzel bir hatırlama oldu.
Şu duruşumu seviyorum ya; söylemem itici gelecek, gelirse gelsin de "Hah daha ölmemişsin" dedirtiyor.
Kendime kaşık, başkasına kepçe ile hak. Şükür ki bencilliğe kapılıp gidenlerden değilim. ^_^